Şimdi Ara

İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Samsung Model #Galaxy Ace
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 2 Şubat 2015; 12:10:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatınızı yazsanız, foto ekleseniz daha bi satıcı gibi dururdunuz...

Teklifim 500-550 TL yazacaktım da profilinden bakınca benden büyük olma ihtimalini düşünerek vazgeçtim

800 civarına Note2 arıyorum ama 500 civarında s3 bulursam da affetmem. TR garantisi, Paralel garanti, IMEI çakılı farketmiyor. Düşürünce hiçbirisi bedavaya yapmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

Fiyatınızı yazsanız, foto ekleseniz daha bi satıcı gibi dururdunuz...

Teklifim 500-550 TL yazacaktım da profilinden bakınca benden büyük olma ihtimalini düşünerek vazgeçtim

800 civarına Note2 arıyorum ama 500 civarında s3 bulursam da affetmem. TR garantisi, Paralel garanti, IMEI çakılı farketmiyor. Düşürünce hiçbirisi bedavaya yapmıyor :)

:D hocam 800 e note2 den bende istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

Fiyatınızı yazsanız, foto ekleseniz daha bi satıcı gibi dururdunuz...

Aceleden yarın düzenlerim , fiyat 850 ve 900 tl düşünüyorum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatınız çok güzel. Konuyu bu şekilde başlıkla düzenlersiniz akşama kalmaz Tr Garantisi ısrarı olan arkadaşlar için paralel ithalattan, imei çakılı cihazdan da ucuza geliyor.

cruel53; forumda 800 ve 850 ye note2 satıldı. Cihazlar kayıtsızdı ama eski bi telin imeisini çakınca sıkıntı olmuyor :D forumu takip edersen arada güzel cihazlar düşüyor, tabi fazla beklemiyor anında kapılıyor o başka.
    @cruel53
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.