Şimdi Ara

iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 16 Kasım 2018; 2:2:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• S.a cihaz kaydi varmi acaba mate 10 l29 surumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selduman

ürün zamanında geldi.

sen ise iphone x aldım diye mesaj attın, ne zaman gelir diye sordun, ben yolda dedim, zamanında geldi, ama sen param yok dedin. whatsapp yazışmaları duruyor. Ürünü beklerken daha gelme vaktine varken iphone x alıp parayı bitiren sensin abicim.

atabilirsin buraya herkes görsün. Geç geldi mi hayır 2 3 gün gecikti ki bu da çok normal çünkü ürün çıktı, çıkar çıkmaz haber verdim, yen model olduğu için bulmak zordu sadece.

görüşmenin ürün gelme süresi ile ilgili kısmı bende muhtemelen telefon değiştirdiğim için yok. konuşmanın bütününü buraya koyu herkes görsün.

Farketmez zaten kendin yazmış durumdasın şu anda

Cihazi zamanında getiremedin bende gittim başka cihaz aldım

Evet.. eee??? Normal olmayan bir durum yok

Sen cihazı zamaninda getirebildin mi?

Hayır

Akit bozuldu mu?

E evet.

Daha konuşmaya gerek yok. Yarın lütfen iademi yap konu kapansın.

• quote:

vergi levham var. bu tehdidi ilk yapan değilsin. daha önce şanlıurfa belediye başkanı yaptı. Bak AKP li başkan. Sonuç çıkmadı. Dükkan var çünkü kabak gibi. bir kişi daha yakın zamanda yaptı.

Kapora nedir bir iki gün gecikme önemli midir, sen burada iftira atacaksın yalan söyleyeceksin, özür bekleyeceksin. İhtiyacın yoksa isteme o zaman. Benim ihtiyacım var. 600tl zarara uğradım senin yüzünden. Takır takır satan modeli 3 kere getirirdim onun yerine. Müslümanın diyorsun ya, benim hakkım sana helal değil. Bütün doğum günlerimde bir ömür ufacık pasta hediye etsen ancak helalliğimi alırsın. Doğum günlerim 27 ağustos, Adresimi veriyim istersen. ister ev ister dükkan.

Hala uzatmaktasın, bana bir zarar gelmez. Sen zarar etmeye devam edersin bu kafayla. Para meselesi değil dedim anlamıyorsun

Sözünde durma meselesi diyorum anlamıyorsun

Vericem dedin tarih verdin..

Söz verdiğin tarihte cevap bile vermedin

Niye ki? Niye yani? Ne için? Kendini neden bu duruma düşürüyorsun? Cevapta veremiyorsun? Kendini ifade etme şansın da Yok. Netice de kendin hesap numaramı istedin şu tarihte yollucam dedin sonra diyalogu kestin,

Sen aslında çok çok iyi biliyorsun Ama kendine yediremeyen bir yapın var farkındayım. Ama karsındaki adamın yapısını bilmiyorsun. Vergi levhan falan Yok senin. Bırak şimdi bu ayakları da işine bak, bana bulaşma

• :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 3 Mart 2018; 12:15:1 >

• yarın dükkana gel. kim sözünde duruyor durmuyor görelim.
    ürün alacağı iddiası ile kapora sonrasında vazgeçen sen bu etti bir sözünden cayma

mehmetçik vakfına yardım, hani dekont. Bu ikinci sözünden cayma.

Memleket Rize mi?

• quote:

yarın dükkana gel. kim sözünde duruyor durmuyor görelim.
    ürün alacağı iddiası ile kapora sonrasında vazgeçen sen bu etti bir sözünden cayma

mehmetçik vakfına yardım, hani dekont. Bu ikinci sözünden cayma.

Memleket Rize mi?

Memleket Rize mi derken kimi kastederek bunu söylüyorsun? Delikanlıysan açıkla hadi. Kolpacılık sende vergi kacırma sende sahte işler yapma sende

Hadi söyle de ceksinler fişini

• Rize mi değil mi merak ettim. Rize ise özür dileyeceğim.

• quote:

Rize mi değil mi merak ettim. Rize ise özür dileyeceğim.

Acayip korkak bir çocuksun sen selduma

• selduman, yazdığımız mesajlari moderator silmiş. onlar bile anlamis coolcool'in gereksiz mesajlarını :)

benim bildigim kapora güven ve caymaya karşı olusacak zarara karsi alınır. kim olsa o kapora ücretini geri vermezdi. keske vermeseydin. sana karşı ucreti geri alabilmek için mehmetcik vakfina gönderecegini adamış ti. keske parayi coolcool'a vermek yerine onun yerine o ücreti sen göndersen daha sağlıklı olurdu. parayi aldıya, mehmetcik vakfinida unuttu..

. coolcool, vermiş olduğu telefon kapora ucretini yeni telefon alinca. senden o kaporayi nasil geri alırım derdine düştü. ve bir saticiya yapılacak en son sey olan ilanlarinda ona dolandirici yaftası yapıştırmak haliyle saticiyi bezdirip o verdiği parayi zorla almaya çalıştı. egerki selduman hocam sizin yerinizdr baskasi olsaydi o. parayi vermezdi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.