Şimdi Ara

İPS Glow Derecesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar almayı düşündüğüm monitörün karanlıkta fotoğrafını aldım. Sizce bu seviye normal midir yoksa alınmaması mı gerekir? Ekran curved ips panel 32" qhd. Işık açıkken solda glow var ama karanlıkta çekerken biraz soldan çekerek ordaki kısmı göstermemeye gayret etmiş çeken arkadaş. Değerlendirebilir misiniz almaya değer mi?


    İPS Glow Derecesi
    İPS Glow Derecesi



  • Msi laptop aldım bendede ıps glow var bu bir sorun değil istediğiniz kadar alın aynı olucaktır ilk başta kafama takılıyordu ama inanın bir süre sonra görmüyorsunuz bile

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaman geçmiş aradan ama üst kısımdakiler ışık sızması gibi duruyor. IPS Glow'dan farkı var ışık sızmasının. IPS glow açıdan açıya renk değişiyor gibi gözüküyor ama ışık sızması farklı açılardan da görülüyor. Bende Msi Optix G241 var, ışık sızması ve Ips glow var, yalnız gündüz bunu anlayamıyorsunuz. Gece karanlık odada anlaşılıyor. Kişiden kişiye değişir rahatsız etmesi durumu. Aynı modelde bile üründen ürüne fark ediyor ışık sızması/ips glow durumu maalesef. Pahalı monitörlerde bile bir standardı yok bu işin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 17 Temmuz 2021; 12:43:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.