Şimdi Ara

ipod touch 5 hala alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman bir ipod almak istemişimdir ama bir türlü fırsat olmamıştı taki şimdiye kadar kullanan arkadaşlar varsa ios 7 ile performansı nasıl iphone 4 deki gibi kasım kasım kasılıyormu oyunlarda nasıl ve wifi çekim gücü yeterlimi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

• bende var
    4 aylik
    gt racing real racing herhangi bir kasma olayi yok
    androide nazaran wifi cekim gucu beni etkiledi

buyuk ekran istedigimden satiyorum
    istersen anlasabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır dostum ben de vardı gayet hızlı iPhone 5 ile arasında çok fark yok al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

alınır dostum ben de vardı gayet hızlı iPhone 5 ile arasında çok fark yok al derim

Cevap için saolun inşaallah pişman olmam 2.el alsammı kararsız kaldım

• loley00 kullanıcısına yanıt
    Performansı ip4S ile aynı. Kamerası da sanırım 4 ile aynı. Ekran ise 5 ile aynı tam karma bir cihaz. 7 kasmıyor. 4S neyse itouch 5 te odur. Benim tavsiyem şimdi alma çünkü iphone 6 ile birlikte ipod touch 6 tanıtılacak.

• Hocam etkinlik tarihi hakkında bi bilginiz varmı? Yeni ipod gelse bile yeni cihaz biraz daha tuzlu olur diye düşünüyorum ve 5 in fiyatınında çok ineceğini sanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: loley00

Hocam etkinlik tarihi hakkında bi bilginiz varmı? Yeni ipod gelse bile yeni cihaz biraz daha tuzlu olur diye düşünüyorum ve 5 in fiyatınında çok ineceğini sanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Ekim veya eylül dü tam hatırlamıyorum. iPod 6 çıkarsa eğer iphone 5 in özelliklerini barındırır. Fiyatı da 800-900 civarı olur.

Eğer 2. El alıcaksan 500-600 civarında bulursun ki o fiyata 2. El 4S bulabilirsin. Eğer sıfır alacaksan şu an 32gb olanı 800 civarı biraz daha ekleyip iphone 5 alabilirsin.

İpod touch 4 ve 5 kullandım ikisini de sattım bir süre sonra keşke hat takılsa diye söylenmeye başladım ve iphone aldım. Şimdi kafam rahat bence ipod a hiç bulaşma. Eğer iphone kullanmıyorsan. Kullanıyorsan zaten gereksiz olur ipad al derim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Performansı ip4S ile aynı. Kamerası da sanırım 4 ile aynı. Ekran ise 5 ile aynı tam karma bir cihaz. 7 kasmıyor. 4S neyse itouch 5 te odur. Benim tavsiyem şimdi alma çünkü iphone 6 ile birlikte ipod touch 6 tanıtılacak.

iphone 4s için ios 7 kasan diyen bir ton insan duydum şuana kadar da touch için duymadım şahsen benim cihazda da yok her ne kadar aynı donanım deselerde biri diğerininde 1 sene sonra çıkmış buarada iphone 4 ile kamerası bir değil 1080p 5 mp çözünürlüğünde çekiyor 4sin kamerası hemen hemen aynı geçen karşılaştım touchda biraz daha parlaklık var gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fys -- 27 Şubat 2014; 15:34:21 >
  • quote:

quote:

Hocam etkinlik tarihi hakkında bi bilginiz varmı? Yeni ipod gelse bile yeni cihaz biraz daha tuzlu olur diye düşünüyorum ve 5 in fiyatınında çok ineceğini sanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Ekim veya eylül dü tam hatırlamıyorum. iPod 6 çıkarsa eğer iphone 5 in özelliklerini barındırır. Fiyatı da 800-900 civarı olur.

Eğer 2. El alıcaksan 500-600 civarında bulursun ki o fiyata 2. El 4S bulabilirsin. Eğer sıfır alacaksan şu an 32gb olanı 800 civarı biraz daha ekleyip iphone 5 alabilirsin.

İpod touch 4 ve 5 kullandım ikisini de sattım bir süre sonra keşke hat takılsa diye söylenmeye başladım ve iphone aldım. Şimdi kafam rahat bence ipod a hiç bulaşma. Eğer iphone kullanmıyorsan. Kullanıyorsan zaten gereksiz olur ipad al derim o zaman.

abi saçmalamayın nereye 800 900 olur daha 32lik ipodun fiyatları media marktte 800 900 civarı o dediğin 2 3 yıl sonra olur bu yıl çıkacak ürün için bende aldım 711e geçen mayıs ayında vatandan öle ucuz fln beklemeyin kesinlikle imkansız ötesi zaten epıl başlı başına marka hangi ürünü aylar sonra ne kadar düşüyor samsung mu bu gün geçtikçe çok değer kaybetsin mayıs aldığım ipod şuankinden 100 milyon yaklaşık daha pahalı inmiyor touchların fiyatı ne ipodun 4ün ne de 5in

• Fys F kullanıcısına yanıt
    4S de ios 7 kasıyord iyenler sanırım temiz bir kurulum gerçekleştirememiş. 4 te kastığı doğru fakat 4S te kasmıyor. Çift çekirdekli A5 çipin katkısıdır diye düşünüyorum.

ipod touch 5 in çıkış fiyatı 900tl değilmiydi? Abd de 300 dolardı?

• quote:

ipod touch 5 in çıkış fiyatı 900tl değilmiydi? Abd de 300 dolardı?

yaa abi abdyi bilmiyorum ben türkiyede yaşıyorum türkiye fiyatları ilgilendirir arkadaşı bilmiyorum nerde yaşıyor da cidden aldığım fiyattan daha pahalı şuan belki de 2 yılda bir ürünü çıktığı içindir bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

bende var
    4 aylik
    gt racing real racing herhangi bir kasma olayi yok
    androide nazaran wifi cekim gucu beni etkiledi

buyuk ekran istedigimden satiyorum
    istersen anlasabiliriz

özel mesaja gelebilir misiniz?
    Ende türkiyedeyim de internette abd çıkış fiyatı var. O zamanlar dolar olsa olsa 2tl dir en fazla. 600tl bize gelişi yapar, vergiler vs derken en fazla 900 dür 32gb olan için konuşuyorum.

• quote:

Ende türkiyedeyim de internette abd çıkış fiyatı var. O zamanlar dolar olsa olsa 2tl dir en fazla. 600tl bize gelişi yapar, vergiler vs derken en fazla 900 dür 32gb olan için konuşuyorum.

hahaha zaten 32likten daha düşüğü yok bir çeşit daha ipod çıkarmışlardı bazı özelliklerini kısıp fiyattan düşürmek için bilmiyorum satışta mı değil mi hala şuan
  • Öncelikle cevaplar için teşekkürler..
    İphone yok ben galaxy w kulanıyorum ve abimde ip4s var ve ios 7 de çok akıcı hiç problem yok yukardaki arkadaşın dediği gibi düzgün bir kurlum yapamamış olsa gerek, ipodun geçen seneki fiyatı 850 civarıydı sanırım teknosa gibi marketlerde apple store u açınca onlarda indirime gitti ipod 6 yada daha çok varmış zaten kendimi tutamayıp kesin alırım, ipodun işlemcisi hakkında bir bilgisi olan varmı ram miktarı felan apple ın sitesinde pek bilgi yok son olarak bataryası nasıl gidiyor internet ağırlıklı kulanımda?

• 4 aylik
    ciziksiz 20 ay bilkom garantili acil satiyorum
    450 lira
    16gb

• 16gb olanı da var. Kamerası yok ve renk seçeneği yok. 600tl civarı satılıyor.

• quote:

Öncelikle cevaplar için teşekkürler..
    İphone yok ben galaxy w kulanıyorum ve abimde ip4s var ve ios 7 de çok akıcı hiç problem yok yukardaki arkadaşın dediği gibi düzgün bir kurlum yapamamış olsa gerek, ipodun geçen seneki fiyatı 850 civarıydı sanırım teknosa gibi marketlerde apple store u açınca onlarda indirime gitti ipod 6 yada daha çok varmış zaten kendimi tutamayıp kesin alırım, ipodun işlemcisi hakkında bir bilgisi olan varmı ram miktarı felan apple ın sitesinde pek bilgi yok son olarak bataryası nasıl gidiyor internet ağırlıklı kulanımda?

a5 isslemci 512 ram

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

4 aylik
    ciziksiz 20 ay bilkom garantili acil satiyorum
    450 lira
    16gb

şarjı 3 saat giden ipodu mu satıyorsun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.