Şimdi Ara

IPOD TOUCH 4.NESİL 8GB-32GB-64GB----270$-330$-420$ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
15.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Hızlı kargo için teşekkürler.
  • mesajım bulunsun
  • Yıllardır alış veriş yaptığım bir arkadaş zamanında çok ürün aldım kendisinden. Yolum düşerse dükkanına uğramak isterim. En son ipod 4. nesil 8GB aldım kendisinden gözünüz kapalı alış veriş yapabilirsiniz. Ipad getirme durumun olacak mı acaba Yunus?
  • 32gb lıklardan gelecek mi acaba?
  • pm attım cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paralel Williams -- 9 Mart 2011; 16:09:07 >
  • 64gb touch aldım sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşa teşekkürler....
  • dün akşam 5 de sipariş verdim bugun saat 11'de elime ulaştı kendisine teşekkür ederim ... 64gb touch
  • Hocam 32 gb'lık gelicek mi bilgi verebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmaXXenoN

Hocam 32 gb'lık gelicek mi bilgi verebilirmisiniz ?

Ben aradım 32gblıkları sordum haftaya çarşamba, perşembe ellerine geçecekmiş.
    O günlerde ararsanız bilgi sahibi olabilirsiniz telefon numaraları ilk mesajda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAlperN

quote:

O günlerde ararsanız bilgi sahibi olabilirsiniz telefon numaraları ilk mesajda mevcut.

Ben de 32'liği bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAlperN

quote:

Teşekkürler, numarasını aldım.
    1-2 hafta içerisinde 32 liği alıcaktım iyi oldu bu haber.
  • 32lik geldimi acaba kaç tane getirdiniz?
  • iPad 2 getirecek misiniz?
  • Az önce yine aradım. Ellerinde 32lik varmış ben yarın gidip alacağım. Yetişen alır :)
  • Turkcell numarasina mesaj atiyorum ama yanit alamiyorum. Elinde 32 gb var mi bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Turkcell numarasina mesaj atiyorum ama yanit alamiyorum. Elinde 32 gb var mi bilen var mi?

Elinde var ben pazartesi günü aldım. Bir arkadaşımda alacak yakında
  • Hızlı ve güvenilir bir satıcı. Almayı düşünenler hiç tereddüt etmeden alsınlar bence

Dün sabah ödemeyi yaptım ve biraz önce kargo ile 32 Gb'lık model elime ulaştı. Teşekkür ederim dragonstory.
  • Dün 32 GB lik ödemesi yaptım bugün elime ulaştı. Çok teşekkür ederim. Bir tane daha alacağım.
  • son derece ilgili bir satıcı. havale yoluyla ödeme yaptım ürünü ödemeyi aldıktan sonra kargoladı. bu derecede güvenilir bir satıcı. herkese tavsiye edilir!
  • su an elinde 32 gb var mı varsa fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.