Şimdi Ara

IPOD TOUCH 4.NESİL 8GB-32GB-64GB----270$-330$-420$ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
15.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32GB'lık siparişimi verdim salı günü elimde olacak.Yunus beyin satış sırasındaki samimi tavrı hoşuma gitti.İyi satışlar diliyorum :)
  • Arkadaşlar ilk mesajda telefon numaraları mevcut, onlardan ulaşın kendisine. Hızlı ve net cevaplar alabilirsiniz.
  • HOCAM ALDIM URUNU BI PM'e BAKABILIRMISINIZ?
  • Bende Aralık ayında almıştım elden. Gerçekten çok ilgili ve iyi birisi Teşekkürler :) :)
  • Ben de kendisinden 2 kez iPod Touch aldım güvenebilirsiniz..
  • 32Gb Touch'um elime ulaştı kargo köpüğüyle biraz kapıştım diyebilirim :D Ürün sorunsuz kendisine teşekkür ederim.İyi satışlar :)
  • Hocam ürün elime gecti saolun çok güzel bı cihaz ödemeyi onayladım herkese tavsiye ederim dragonstory hocamı bu mesaj ipod'tan :-)
  • Bugün kendisinden Ipod Touch 32 GB (4. Nesil) satın aldım, kendisi akşam üzeri beni telefonla arayarak ürün ve kargolama hakkında bilgi verdi.

Ürün yarın elime ulaşacak ancak şimdiden gösterdiği ilgi ve alaka beni çok mutlu etti.

Teşekkürler Yunus Emre Bey...
  • 1 Adet Ipod Touch 4G 32GB tarafımdan alınmıştır yarın adresimde olacağını belirtti kendisi ilgisi için teşekkür ederim .
  • Arkadaş son derece güvenilir ilgili bir arkadaş. Umarım alışveriş için görüşmek nasip olur
  • Aynı gün içerisinde sanalpazar üzerinden satın aldığım 32gb ipod touchı, eminönünde elden teslim aldım. Sorunsuz bir alışverişti. Tavsiye edilir...
  • 32gb'lik versiyon kalmamış 10-15 gün sonra gelir dediler
  • Hocam 32Gb sipariş vermek istiyorum sanalpazar üzerinden taksitli alacağım. Elinizde var mı yok mu? PM lütfen... Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS
    Hocam 32Gb sipariş vermek istiyorum sanalpazar üzerinden taksitli alacağım. Elinizde var mı yok mu? PM lütfen... Hayırlı satışlar.

Dragonstory PM'lere bakmaz. En hızlı ulaşım telefonla, bilgine..
  • bende 32 gb almak isteyenlerdenim martta mi alsam bu ay mi alsam bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS
    Hocam 32Gb sipariş vermek istiyorum sanalpazar üzerinden taksitli alacağım. Elinizde var mı yok mu? PM lütfen... Hayırlı satışlar.

Dragonstory PM'lere bakmaz. En hızlı ulaşım telefonla, bilgine..

BEN PM ATTIGIMI YAZDIGIMDA BAKMISTI GIRDIKCE BAKIYOR SANIRSAM AMA TELEFON DAHA HIZLI BIR YONTEM TABI
  • Arkadaştan 7 şubat gibi aldım cihaz gerçekten çok güzel tavsiye ederim Arkadaşta çok ilgiili bana her konuda yardımcı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

Arkadaştan 7 şubat gibi aldım cihaz gerçekten çok güzel tavsiye ederim Arkadaşta çok ilgiili bana her konuda yardımcı oldu.

pm lere cevap veriyor mu?
  • 32gb ne zaman stoklara eklenir , bilgi verebilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.