Şimdi Ara

IPOD TOUCH 4.NESİL 8GB-32GB-64GB----270$-330$-420$ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
15.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: örümcek

hayırlı satışlar dolar kaç tl şuan

google a girip 350 dolar yazıp entera bastığınızda sonuç ekrana çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.atli -- 5 Ocak 2011; 13:29:28 >
  • 8gbliktan almak istiyorum.Satiyor musunuz? Fiyat felan bilgi verirseniz sevinirim.
  • evet bende 8 gb arıyorum hayırlı satışlar
  • 7 Ocak itibariyle ben de Yunus Bey'den 32gb lık iPod touch 4. nesil almış bulunmaktayım. Ürünü kendisinin ofisinden aldım bizzat hatta 1-2 saat kadar beraber oturduk sağolsun çok güvenilir çok ilgili bir satıcı kendisi. Beraber açtık kontrol ettik ürünü. Çok teşekkür ediyorum buradan tekrar kendisine.

• elinizde şu an varmı 32 qb lik yunus hocam ?

21 ocağa kalır mı varsa..

yoksa 21 ocakta gelirmi hiç..
  • arkadaşlar, yunus beyden 8gb lık model aldık kuzenıme, kendısınden memnunuz durust bır satıcı. sadece kullanıpta bılgı sahıbı olduğum için uyarıyorum emınolun 8gb sızı enfazla 1ay kesecek sonrasında yetmeycek sıze. zira cıhaz 4g cektığı vıdeo ve resımler gayet yuksek boyutlu, nfs carbon yada asphlat 6 gibi oyunlar 500-800mb arası hd oyunlar olduğu için. bence yunus beydekı 350dolarlık 32gb en ıyı fıyata sahıp suan pıyasada emın olun. 8gb alıpta yetmediği için satıp, 32gb almak üzere olan bir arkadaşınızın tavsiyesi.
  • mesajım bulunsun
  • bende OrKuN..!! gibi 20 ocakta flan alıcam var mı elinizde..?
  • Merhaba elinizde 32gb'lık versiyondan mevcut mu şu an acaba?
  • hocam gelen kutuna bakarmısın 100 tane msj attım konularına yazdım hala dönmedin.
  • Mesajım bulunsun.
  • satış devam ediyor mu? 32gb için
  • pm atamıyorum buradan yazıyım. gecen sene kardesıme 3g 32gb almıstık,sımdı bana 4g 32gb lazım.kredı kartına taksıtle nasıl alabılırım.sızın dırekt olarak taksıt ımkanınız yok galıba.sanalpazardan nasıl yaparız.ben hıc oradan alısverıs yapmadım da?
  • arkadaşlar lütfen telefondan ulaşın. PM lere asla ama asla cevap vermiyorum. Şu anda yurtdışındayım ilandaki telefon numaralarını ararsanız eğer arkadaşlarım size yardımcı olacaktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Diğer ilanın kapandığını görünce ben de üzülmüştüm doğrusu.Eğer kart ayarlayabilirsem bu hafta içinde sanalpazar.com üzerinden 32 gb almayı düşünüyorum bende.Diğer ilanlara bakıyorum 8 gb için 480-550 tl isteyen var(gg-sahibinden vs).Fiyatınız gayet iyi
  • Yaklasik 3 hafta once 32 gbliktan aldim. Gayet guvenilir bir arkadas.
  • 8gb 400 TL mi oluyor tam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

8gb 400 TL mi oluyor tam?

Anlık kurdan hesaplanacaktır, diyor.

8 gb'lık modelleri ne zaman temin edebilirsin?
  • su ankı kurla 425 tl yapıyor...
  • Pm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.