Şimdi Ara

!İpod touch 2g jailbreak yapıldı sanırım...!!!!! [yapılmış] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
15.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yy_061

quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

quote:

!İpod touch 2g jailbreak yapıldı sanırım...!!!!!  [yapılmış]
    Çıkıyor galiba

fake o!

p.ç herif umutlandırdı bee

• hani çıkıyodu ya ,ne kadar kandırıkçılar
  • Gaza getirip durmayın.
  • herkes yükleyeceğü uygulamaları stok yapsınnn :D

sonra vakit kaybetmeyelimm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui Yassino -- 18 Ocak 2009; 23:10:00 >
  • gerçi ben daha almadım ama çıkmadığı için üzüldüm nedense
  • Merhaba Arkadaşlar,

itouch 16 gb 2g kullanıcısıyım. itunes' la ilgili 2 tane problemim var. bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. itunes' la ilgili konu başlığını dikkatilice inceledim. soracaklarım belki önceden yanıt bulmuştur diye, ama rastalayamadım. sorularımın amatörce olma ihtimali oldukça fazla, lütfen bunun için beni affedin.

1) Yakında çıkacak jb için ya da buna bağlı olarak firmware ler arasında yapılacak geçişlerde, touch içindeki verileri yedeklememiz gerekiyormu. yoksa bu işlemlerden sonra tüm datalarımız tekrardan eskisi gibi kullanılabiliyor mu?

2) Yedekleme işlemi itunes içinde hangi bölümden, hangi tool üzerinden gerçekleşiyor ve bütün işlemleri yedekliyebiliyormuyuz (müzikler, resimler, videolar, uygulamalar, e-mail hesapları)?

3) Yedeklenen veriler hangi klasör ya da dosya altına depolanıyor. sistemati bu şekilde mi işliyor?

4) Son sorum itouch' tan biraz bağımsız olacak. bilgisyaraımda bulunan tüm müziklerimi barındırdığım klasörümü, itunes sol bölümündeki 'library' altındaki müzik bölümüne attım. Fakat yeni şarkılar ekleyip çalmak istediğim zaman bunları library' e teker teker mi eklemek zorundayım. ki öyle yapsam bile şarkıyı 1 kez dinleyip itunes' ı kapatıp açtıktan sonra, aynı şarkıyı yine çalmak isteyince hata veriyor. özetle bilgisyarımda bulunan müzik klasörüne, yeni şarkılar yükleyince itunes bunu nasıl tanıyabilir, senkronize edilebilir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler dostlar.

• -Find exploit to make the bootrom signature check pass on a patched LLB (Not yet complete)

Tek bu kalmış sanırım
  • Up.
  • neden up ladın kardeş çıktı mı jb???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukcoskun

neden up ladın kardeş çıktı mı jb???

yok be çıksa ilk benim haberim olur emin ol her 5 dk da bir kontrol ederim bu sayfayı benhttp://blog.iphone-dev.org/post/70407787/thermonuclear-pop#idc-ctools

• Ilk sayfayi okuyun... Kismen hallolmus adam cydia ya bile girmis...
  • @azawarai:
    ne zaman internete sürülür bilgin varmı?bu gece uyumam gerekirse
  • ah bi surulse zaten........
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Ilk sayfayi okuyun... Kismen hallolmus adam cydia ya bile girmis...

tam 1 haftadır girebiliyolar zaten sorun onun açılmasında. otomatik boot olayını çözemediler hala
  • Biliyorum da yazmak icin pc gerekiyor ipod dan girince...:) evet ya beyaz ekran falan acilirken cok garip.
  • Dev teamın blogunda yeni bir entry var. ipod touch 2g jailbreak ile ilgili olan ise.

iPod Touch 2G (New iPod Touch)
    Sorry, no support at this time, but Redsn0w is being developed.

Yani ingilizce bilmeyenler için ; henüz jailbreak yok ama redsnow(ipod touch 2g jailbreak şeysi) geliştilmeye devam ediyormuş.
  • çok az kaldı hissediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bomb3r

Dev teamın blogunda yeni bir entry var. ipod touch 2g jailbreak ile ilgili olan ise.

Yani ingilizce bilmeyenler için ; henüz jailbreak yok ama redsnow(ipod touch 2g jailbreak şeysi) geliştilmeye devam ediyormuş.

orda redsnow dan sonraki "is" kalın yazılmış yani demek istiyolarki sadece bi kişi uğraşıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: caqlayan

quote:

Dev teamın blogunda yeni bir entry var. ipod touch 2g jailbreak ile ilgili olan ise.

orda redsnow dan sonraki "is" kalın yazılmış yani demek istiyolarki sadece bi kişi uğraşıyo

Orada "is" kullanılmasının nedeni cümledeki öznenin redsnow olmasıdır. Bu üzerinde tek kişi çalıştığı anlamına gelmez

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: caqlayan

quote:

Orada "is" kullanılmasının nedeni cümledeki öznenin redsnow olmasıdır. Bu üzerinde tek kişi çalıştığı anlamına gelmez

bütün cümleyi normal yazıp sadece "is" i kalın yazarsan o anlama gelir tekil olduğunu vurgulamışlar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.