Şimdi Ara

ipod alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazın şehir dışında olacağım.ipod touch wifi iyi midir.fiyatlar ne kadar.yardımcı olur musunuz.

• Dostum başlık biraz garip olmuş Alınır tabi neden alınmasın,önemli olan senin beklentilerin. Benim görüşüm uygulamalar,wifi senin için önemli ise çok işine yarayacaktır Ipod,ama sadece müzik dinlemek istiyorsan başka marka ve modellere yönelebilirsin. Fiyat konusunda pek fikir sahibi değilim ama forumun 2.el kısmında bir çok ilan vardı. Bence mp3 - mp4 çalardan beklentilerini söylersen ona göre daha net yorum yapılabilir.
  • Müzik içinde yeterli bence.
  • internet için film için almayı düşünüyorum
  • Bence ipod touch gayet güzel bir tercih olacaktır o zaman.2. el düşünürsen de zaten forumun 2.el kısmında baya bir çeşit olması lazım.Fiyat aralığını pek bilemiyorum açıkcası.Ben yine de bu mp4 playerlardan film izleme olayına alışamadım.Ekranlar küçük yolculukta falan ideal olabilir ama pek de keyif vermiyor,ha zaman geçirmeye birebirdir o ayrı.Bir de bu ipod touch fiyatına netbook bile alınabiliyor.neyse kafa karışıklığı yaratmayayım. Ipod touch geniş uygulama seçenekleri,interneti,müzik ve film performansıyla bence isteklerini yerine getirebilir.

Şu konuda fiyat bilgileri aşağı yukarı verilmiş,

http://forum.donanimhaber.com/ipod_4nesil_64_gb_dogubank_700_tl/m_43573714/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bogacert -- 17 Nisan 2011; 13:15:10 >

• ipod alınabilir
  • Ayrıca ibluever adlı programla telefonunuzdaki interneti bluetooth ile İpod'a paylaştırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.