Şimdi Ara

iPhone8 ve iPhone8+ getirilir [14 Ekim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Almanya'da öğrenciyim, harçlık ihtiyacımı karşılamak amaçlı iPhone getirip satmayı düşünüyorum. Pazarlığa kapalı fiyatımhttps://www.apple.com/de/ adresindeki fiyatlar +100€ şeklindedir. Benim komisyonum sabit olduğundan yüzdeye vurduğunuzda daha pahalı cihaz almak alıcının yararına olur. Cihaz başına 100€ dan az kazandığımda uğraştığıma değmeyecek maalesef, zira Apple Store çok yakın da değil, şehir değiştirmem gerekiyor. Fiyat bu nedenle pazarlığa kapalı maalesef. Pazarlık için atılan mesajlara cevap veremeyeceğim bu nedenle.

    Satışı 14 Ekim'den itibaren İstanbul'da Anadolu yakası çeşitli noktalarda yapabiliriz. Şehir dışı satışlarda önce ödeme sonra kargo olarak satış yapabilirim ancak pek referansım olmadığı için bu yöntemi tercih edecek kimse olduğunu sanmıyorum. Ayrıca ödemeler ya nakit Euro ya da satış anındaki cepteteb euro kuruna göre Tl olarak gerçekleşecektir. (Bu nedenle haftasonu satış yapmak tl ödeyecek alıcının zararına olur) Ödemenin tamamını önceden yapmanıza gerek yok, ancak sipariş verip ortadan kaybolmayı önlemek amaçlı bir miktar kapora yatırmanız gerekli. Cihazınızın rengini ve depolama seviyesini siz seçeceksiniz.

    Bu şartlarla alışveriş yapmanın çok büyük bir avantajı olmayabileceğinin farkındayım, ancak düşünen varsa PM'den yazabilir.

    8 64gb: 899€
    8 256gb: 1069€
    8+ 64gb: 1009€
    8+ 256gb: 1179€

    Ayrıca farklı model cihazlar veya Apple Watch vs gibi ürünler getirebilirim, bunlar için de PM atmanız yeterli.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • tax free ücretini alana verirsen o zaman alan olabilir belkide. yoksa 20 ekimde gelecek fiyatlar sana çok çok yakın olacaktır +300TL kayıt bedeli ve pasaport bulma ücretini düşündüğünde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marmarali

    tax free ücretini alana verirsen o zaman alan olabilir belkide. yoksa 20 ekimde gelecek fiyatlar sana çok çok yakın olacaktır +300TL kayıt bedeli ve pasaport bulma ücretini düşündüğünde.



    +1
  • Merhaba, mesajlarınızı yeni gördüm. Oturum izni sahibi olanlar tax free kullanamıyor. Bu nedenle kendi almadığım tax free ücretini de alıcıya vermem olası değil.



    Şu son 2 gündeki euro artışından sonra cihazların Türkiye’ye giriş fiyatları değişir mi bilmem, ancak konuşulan seviyelerden giriş yaparsa artık benden almak zaten daha pahalıya gelecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.