Şimdi Ara

İPHONE YAZILIM GÜNCELLEME SONRASI 4S KOD 21 HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENİM İPHONE 4S İM İTUNESDEN YAZILIM GÜNCELLERKEN TELEFON İTUNES EKRANINDA KALDI.TELEFON KULLANILAMIYOR ŞUAN.SADECE USB YE TAKINCA TELEFON AÇILIYOR İTUNES VE KABLO İŞARETİ İLE BİRLİKTE.FORUMDA ARAŞTIRDIM HER DENİLENİ YAPTIM AMA OLMADI.GERİ YÜKLEME YAPMIYOR,21 HATASI ALIP DURUYORUM. ÇÖEZEBİLEN YARDIM EDECEK ARKADAŞLAR VARSA ÇOK SEVİNİRİM@@

• Kullandığınız işletim sistemiyle alakalı bir problem olabilir.Güvenlik duvarı,antivirüs programı vs. cihaz Apple sunucusundan yanıt alamadığı için yapıyor.Başka bir bilgisayarda deneyin.Kablonuzun Sync kablosu olduğundan yani orijinal kablo olduğundan emin olun.Ayrıca bu yüklmeyi yaparken garanti olsun diye bilgisayarın arka usb girişleriyle işlem yapmayı deneyin.

iPhone 7 Plus 32GB Mat | GameCenter Kenj1Ev0

• f.e.a.r kullanıcısına yanıt
    yok hocam hepsini denedim olmadı. bilgisayara format attım denedim yine olmadı.bataryayı bile değiştirdim yine yok anlamadım neden yapar ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Symbol 1.5 dCi

Nikon D7500 &amp; Canon 7D Mark iii
  • denedim hocam . olmadı. servise bıraktım servis baseband arızası dedi.iade etti telefonu

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.