Şimdi Ara

IPHONE XS MAX-256 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 IPHONE XS MAX-256 GB

yurt dışı ıphone xs max 256 gb-siyah renk

kayıtsızdır.aralık 2021 ikinci el olarak bir süre kullanmak için adım.aldığımda fiziksel sim hattı kapalıydı,o tarihten beri e sim olarak kullanmaktayım.12 aralık ta gelen mesaja istinaden 120 gün kullanım süresi varken 14 ocak ta tekrar gelen mesajda yine 120 gün süresi olduğu yazıyordu.muhtemelen yılbaşında tekrar aktif olma muhabbeti yüzünden yeni hat takılmış gibi oldu.yine muhtemelen fiziksel sim hattının da açık olması gerekir.bu duruma göre alacak kişinin bilmesini isterim.yani e sim kapanırsa diğer hat olan fiziksel sim kullanılır yine 4 ay daha sonrası için de geçici kayıt veya pasaport gerekiyor.forumda yapan vardı geçici kayıt muhabbetini.

cihaz siyah renk olup ekran ve kasası tertemiz çiziksizdir.pil yüzdesi şu anda 89 da.face ıd aktif sıkıntı yok ama true tone yok.bu da alırken benim dikkatsizliğim tamamen,orayı kontrol etmeden aldım lakin aldığım şahıs bana yeminler ederek sıkıntısız olduğunu söyledi.bir de asker olduğundan yalan söylemesi aklıma gelmedi ama yine de benim dikkatsizliğim işte.tekrar ulaştığımda ekranının değişmediğini ama pilin değişmiş olabileceğini ifade etti ki bana başta cihazı kendisinin ilk aldığını bu durumu sorduğumda ise başkasından aldığını söyledi.bu durumu da bilmenizi isterim.

dediğim gibi face ıd aktif cihazda.dediğim dışında başka da bi sorun yok.sıkıntısız kullanıyorum.sadece cihaz var.şarj cihazını tablette de kullandığım için veremeyeceğim.yan sanayi var ama o da şarjdayken telefonu kullanamıyorsun takılıyken.isteyene yan sanayi olanı verebilirim.

lafı uzattım ama bilinmesi gerekeni yazdım. bu duruma göre alışveriş olacağını bilmenizi isterim.resim eklerim en kısa zamanda.isteyene whatsapp tan da atabilirim.

IPHONE XS MAX-256 GB
    IPHONE XS MAX-256 GB
    IPHONE XS MAX-256 GB
    IPHONE XS MAX-256 GB
    IPHONE XS MAX-256 GB
    IPHONE XS MAX-256 GB
    IPHONE XS MAX-256 GB
    IPHONE XS MAX-256 GB
    IPHONE XS MAX-256 GB
    IPHONE XS MAX-256 GB

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adıyaman Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat Takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.