Şimdi Ara

iPhone X kar marjı çok yüksek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hacı fış fış

  • S400 lere gerek kalmadı algısı yaratmak için yapılan anlaşmalar bunlar. Haa bakın biz size füze sistemi vereceğiz. Fakat siz yine gidip ruslardan almaya kalkıyorrsunuz diyecekler.

  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Bu kadar iyi donanım ne işe yarıyor? AutoCad, Photoshop yada Premiere Pro gibi bir yazılımı çalıştırabiliyor mu? Veya rakiplerinin 1 yıl önündeki donanım Ets 2, Gta 5, Battlefield, CoD gibi bir oyunu çalıştırabiliyor mu? Hayır. Hala donanım yetersiz. Maksat angry birds, twitır, instagram ise General Mobile Discovery'de çalıştırıyor bunları.

    Bu kadar kendinizi paralamayın altı üstü hala bir "telefon" bir bilgisayar değil hala.

    Pil performansı için bu kadar mili amper hesabı yapana kadar pili değiştirilebilen bir telefon ve 10 tane yedek orjinal batarya alın, priz arama olayına son verin. Bitince kapat telefonu değiştir bataryayı aç geri. 30 sn'de tam şarj. Tabii dünyanın en iyi telefonunu kullanmak için adaptörle gezmek gerek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69

    Transverse, şöyle demişsin:
    1- Ekran çerçeve oranı %83.
    2- Note 8'in ekranı daha iyi değil, En yüksek nit değerine ulaşan ve en doğru renkleri veren OLED ekran iPhone X'te bulunuyor.

    Doğrusu:
    1- Note 8'in ekran-gövde oranı % 83.2.
    2 - İphone X'in nit değeri 625 cd/m2, Note 8'in 1200 cd/m2.


    1- Ekran/Kasa oranında herhangi bir telefon ile kıyaslamadım, arkadaş iyi değil demiş ben de %83 orana sahip oldugunu belirttim. Ayrıca note 8, %83,2 orana curve ekran ile ulaşıyor, izdüşümü ile daha aşağıda.



    2- Note 8 de belirtilen 1200 nits nominal değil, böyle bir parlaklığa oled ekranların ulaşması şu an için zor. iPhone X ise en parlak oled ekrana sahip olarak belirtiliyor, lüks metre ile yapılan onlarca test var. Tom’s un yaptığını ekliyorum.


    https://www.google.com.tr/amp/bgr.com/2017/11/02/iphone-x-vs-note-8-vs-pixel-2-oled-display/amp/

    Parlaklık konusunda Tom's saçmalamış. Displaymate teslerinde 1.240 nit e ulaşıyor. Tabii ki özel durumlarda ama ulaşıyor sonuçta.
    Note 8 de otomatik ayardayken yüksek ışık görünce 1.200 lere ulaşıyor.
    Normal kullanımda hepsi daha düşük ışıkta bekliyor.

    Tom's saçmalamış falan gibi abuk sabuk komik ifadelere gerek yok, deneysel olarak yapılan testler bunlar, kalibrasyonlu light metre ile yapılmış ölçümler. Ek olarak iPhone X'i en iyi ekrana sahip akıllı telefon olarak seçenlerden biri olan DisplayMate'e göre;

    "The Samsung Galaxy Note8 can produce up to 1,240 nits, but only for small portions of the screen area (Low Average Picture Levels) – for Full Screen Brightness the Note8 can produce up to 423 nits with Manual Brightness and 560 nits with Automatic Brightness only in High Ambient Light"

    Gibi bir ifade yeterli olur sanırım.

    Arkadaşın cevabına komik diyeceğinize bir kendi yazdığınıza baksanız?
    Kendisi Note 8 ekranı 1240 cd/m2 diyor, sizse Note 8 o parlaklığa ulaşamıyor diyerek DisplayMate'in Note 8 parlaklığının 1240 nit'e ulaştığını yazdığı kısmı alıntılıyorsunuz.
    Pardon?

    Madem DisplayMate'i kaale alıyorsunuz, Note 4'den beri bakalım Note modellerinin ekranları ile ilgili ne söylemişler;

    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note 4 reaches an impressive 750 cd/m2 in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest mobile display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note 5 produces up to an impressive 861 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest mobile display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note7 produces up to an impressive 1,048 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest Smartphone display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note8 produces up to a very impressive 1,240 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – which is the brightest Smartphone display that we have ever measured."

    iPhone X incelemesinde böyle bir ibare yer alıyor mu peki? Hayır.

    Ee? DisplayMate bir ekrana "brightest Smartphone display" derken herhangi bir sınırlandırma yapmıyor ve sizin gibi çıkıp -ama bu değer nominal değil, bu yüzden 1240 cd/m2 değerini dikkate alamayız- demiyor da, siz neye göre diyebiliyorsunuz arkadaşım? Senelerdir OLED ekranlar 600 cd/m2 üzeri parlaklığı bal gibi sunabiliyorken siz neye dayanarak OLED'lerin şu an için böyle bir parlaklığa ulaşmasının zor olduğunu söylüyorsunuz?

    Tom's Guide'a gelirsek, DisplayMate tek telefon ekranı için 8 bin kelimelik inceleme yapıyor ama Tom's Guide bu incelemeyi beğenmeyip 3 telefonu bin kelimede değerlendiriyor ve siz de gidip Tom's Guide'ın yaptığı işe komik diyen kişinin mesajını abuk buluyorsunuz. Telefonu manuel parlaklık modunda son parlaklığa almışlar, beyaz bir sayfa açmışlar ve ölçüm yapmışlar "kalibre" light metreleriyle. Bir kere işe yanlış başlamışsın, light metre "kalibre" olsa ne olur? Bir ekranın tüm potansiyelinin manuel modda görebileceğini nasıl düşünürsünüz? Hadi Tom's ekibi düşündü, siz?..
    Bu durumda kimlerin komik ve abuk olduğunu seçmek zor değil gerçekten.

    Kullanılan kaynaklar:
    Galaxy Note OLED Display Technology Shoot-Out Samsung Galaxy Note 4
    Galaxy Note 5 OLED Display Technology Shoot-Out Samsung Galaxy Note 5
    Galaxy Note7 OLED Display Technology Shoot-Out
    Galaxy Note8 OLED Display Technology Shoot-Out
    iPhone X OLED Display Technology Shoot-Out


    Kro gibi çıkarımlar yapmadan önce kendi paylaştığın Displaymate incelemesini kendin bir oku. Zeka geriliği mi anlamadım ama, adamlar açık açık 1240 nits parlaklığın ekranın ufak bir kısmında elde edildiğini, full screen brightness söz konusu olduğunda note 8'in otomatik parlaklıkta maksimum 560 nits verebildiğine değinmişler. Aynı durumda iPhoneX'in, 634 nits parlaklığa ulaşarak OLED ekranlı akıllı telefonların içinde en yüksek değere ulaştığını söylemişler.

    Hayır yani insanlar, oturduğu yerden Displaymate - Tom's HW gibi donanım referanslarına "saçmalamış" diyebilecek kafaya nasıl ulaşıyor aklım mantığım almıyor.


    "The iPhone X has a record high Full Screen Brightness for OLED Smartphones of 634 nits, which improves screen visibility in high Ambient Light. The Samsung Galaxy Note8 can produce up to 1,240 nits, but only for small portions of the screen area (Low Average Picture Levels) – for Full Screen Brightness the Note8 can produce up to 423 nits with Manual Brightness and 560 nits with Automatic Brightness only in High Ambient Light. For small portions of the screen area the iPhone X can produce up to 809 nits (Low Average Picture Levels). On its Home Screen the iPhone X produces an impressively bright 726 nits."




    Bunlar da dataları. Otur iyice ağla :)

    iPhoneX ------------------------- Note 8
    iPhone X kar marjı çok yüksekiPhone X kar marjı çok yüksek
    http://www.displaymate.com/iPhoneX_ShootOut_1a.htm

    Saçmalamaya devam ediyorsun, sıkma insanları

    Daha önce yazdıklarını mesajımla çürütmüş olmama rağmen yine aynılarını yazmışsın

    Çürük cevaplarla gelme bana

    Mesajıma bir cevap vermek istiyorsan mesajın şunları içermeli:

    -DisplayMate Note 8 ekranı için "brightest Smartphone display" demedi

    -DisplayMate şurada iPhone X ekranı için "brightest Smartphone display" diyor

    Tamam? Cevap yazmayı da biz mi öğreteceğiz.

    Hocam sen deli falan mısın anlamadım adamlar experimental sonuçları paylaşmış :) iPhone X bariz daha parlak ekrana sahip. Yani bunu inkar etmek için babanın samsung ceosu falan olması lazım yani. Ayrıca Note8 için “brighest smartphone display” dedikleri inceleme yayınlandığında daha iPhoneX piyasada bile yoktu, incelenmemişti. Çok ağladınız ama maalesef gerçekler acıdır.

    Önceki mesajımdan alıntı;

    --
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note8 produces up to a very impressive 1,240 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – which is the brightest Smartphone display that we have ever measured."

    **Daha sonra çıkan** iPhone X incelemesinde böyle bir ibare yer alıyor mu peki? Hayır.
    --

    Anlaşıldı, konu ile ilgili söyleyebileceğiniz başka bir şey kalmamış. Konunun experimental olmasına atıştırmaya başlamışsınız çünkü. Zaten tüm konu bu "experiment" üzerine farkında mısınız? Bir cevap versem de nasıl versem diye düşünürken konuyu unutmuş olmalısınız :)

    Daha fazla kıvranmanıza gerek yok, konuyu kapatıyorum.

    Konu dışı olarak şundan bahsetmek isterim, konu ne olursa olsun, biri size "arkadaşım" içeren bir mesaj yazıyorsa, ve siz cevabınızda onun şahsına "kro" , "deli" gibi ithamlarda bulunuyorsanız, bu durumu dışarıdan gören birisi direk olarak sizin ne kadar aciz bir insan olduğunuzu düşünecektir. Bu mesajıma da cevap verirseniz büyük ihtimal bu kanıyı daha da güçlendirecek veriler sunacaksınız. Yine kendi rızanızla.

    ----

    ""Bu "experiment" çok "experimental" yaa""
    :):)

    Hocam ingilizceniz yok ise bastan soyleyin, 1240 nits parlaklığın ekranın tamamında olmadığını anlamayacak kadar düşük iq ya sahip olmadığınızı düşünüyorum. Yani cahile anlatır gibi anlatayım;



    Düşük yüzdeli bölüm:

    Note 8: 1240 nits

    iphonex: 809 nits





    Ekranın tamamında:

    Note 8: 560 nits

    iPhone X: 634 nits







    Hayır adamlar, iPhone X rekor derecede parlaklığa sahip demişler incelemede zaten “brightest display” yazmadılar diye siz anlayamadınız mı Bence IQ nuzu 3 haneye upscale edin, incelemeleri daha iyi anlarsınız ayrıca adamlar onlarca tablo yapmış ölçümleri paylaşmış, hala babanızın malı gibi savunmanıza da anlam veremiyorum. Her neyse siz ortamlarda kendi bildiğiniz gibi söylersiniz. Bu da konuya son mesajım olacaktır

    Olm ne kadar saçma bir tartışma bu ya

    Apple'ın ekranını da samsung üretiyor

    O zaman samsung kendi ayağına sıkıp kendinden iyi ekranı vermiş Apple'a

    Yazılım ayarları vs gibi goy goy yapma sakın



    Not:iphone 7 128 kullanıcısıyım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HoLY.oNE


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69

    Transverse, şöyle demişsin:
    1- Ekran çerçeve oranı %83.
    2- Note 8'in ekranı daha iyi değil, En yüksek nit değerine ulaşan ve en doğru renkleri veren OLED ekran iPhone X'te bulunuyor.

    Doğrusu:
    1- Note 8'in ekran-gövde oranı % 83.2.
    2 - İphone X'in nit değeri 625 cd/m2, Note 8'in 1200 cd/m2.


    1- Ekran/Kasa oranında herhangi bir telefon ile kıyaslamadım, arkadaş iyi değil demiş ben de %83 orana sahip oldugunu belirttim. Ayrıca note 8, %83,2 orana curve ekran ile ulaşıyor, izdüşümü ile daha aşağıda.



    2- Note 8 de belirtilen 1200 nits nominal değil, böyle bir parlaklığa oled ekranların ulaşması şu an için zor. iPhone X ise en parlak oled ekrana sahip olarak belirtiliyor, lüks metre ile yapılan onlarca test var. Tom’s un yaptığını ekliyorum.


    https://www.google.com.tr/amp/bgr.com/2017/11/02/iphone-x-vs-note-8-vs-pixel-2-oled-display/amp/

    Parlaklık konusunda Tom's saçmalamış. Displaymate teslerinde 1.240 nit e ulaşıyor. Tabii ki özel durumlarda ama ulaşıyor sonuçta.
    Note 8 de otomatik ayardayken yüksek ışık görünce 1.200 lere ulaşıyor.
    Normal kullanımda hepsi daha düşük ışıkta bekliyor.

    Tom's saçmalamış falan gibi abuk sabuk komik ifadelere gerek yok, deneysel olarak yapılan testler bunlar, kalibrasyonlu light metre ile yapılmış ölçümler. Ek olarak iPhone X'i en iyi ekrana sahip akıllı telefon olarak seçenlerden biri olan DisplayMate'e göre;

    "The Samsung Galaxy Note8 can produce up to 1,240 nits, but only for small portions of the screen area (Low Average Picture Levels) – for Full Screen Brightness the Note8 can produce up to 423 nits with Manual Brightness and 560 nits with Automatic Brightness only in High Ambient Light"

    Gibi bir ifade yeterli olur sanırım.

    Arkadaşın cevabına komik diyeceğinize bir kendi yazdığınıza baksanız?
    Kendisi Note 8 ekranı 1240 cd/m2 diyor, sizse Note 8 o parlaklığa ulaşamıyor diyerek DisplayMate'in Note 8 parlaklığının 1240 nit'e ulaştığını yazdığı kısmı alıntılıyorsunuz.
    Pardon?

    Madem DisplayMate'i kaale alıyorsunuz, Note 4'den beri bakalım Note modellerinin ekranları ile ilgili ne söylemişler;

    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note 4 reaches an impressive 750 cd/m2 in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest mobile display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note 5 produces up to an impressive 861 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest mobile display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note7 produces up to an impressive 1,048 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest Smartphone display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note8 produces up to a very impressive 1,240 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – which is the brightest Smartphone display that we have ever measured."

    iPhone X incelemesinde böyle bir ibare yer alıyor mu peki? Hayır.

    Ee? DisplayMate bir ekrana "brightest Smartphone display" derken herhangi bir sınırlandırma yapmıyor ve sizin gibi çıkıp -ama bu değer nominal değil, bu yüzden 1240 cd/m2 değerini dikkate alamayız- demiyor da, siz neye göre diyebiliyorsunuz arkadaşım? Senelerdir OLED ekranlar 600 cd/m2 üzeri parlaklığı bal gibi sunabiliyorken siz neye dayanarak OLED'lerin şu an için böyle bir parlaklığa ulaşmasının zor olduğunu söylüyorsunuz?

    Tom's Guide'a gelirsek, DisplayMate tek telefon ekranı için 8 bin kelimelik inceleme yapıyor ama Tom's Guide bu incelemeyi beğenmeyip 3 telefonu bin kelimede değerlendiriyor ve siz de gidip Tom's Guide'ın yaptığı işe komik diyen kişinin mesajını abuk buluyorsunuz. Telefonu manuel parlaklık modunda son parlaklığa almışlar, beyaz bir sayfa açmışlar ve ölçüm yapmışlar "kalibre" light metreleriyle. Bir kere işe yanlış başlamışsın, light metre "kalibre" olsa ne olur? Bir ekranın tüm potansiyelinin manuel modda görebileceğini nasıl düşünürsünüz? Hadi Tom's ekibi düşündü, siz?..
    Bu durumda kimlerin komik ve abuk olduğunu seçmek zor değil gerçekten.

    Kullanılan kaynaklar:
    Galaxy Note OLED Display Technology Shoot-Out Samsung Galaxy Note 4
    Galaxy Note 5 OLED Display Technology Shoot-Out Samsung Galaxy Note 5
    Galaxy Note7 OLED Display Technology Shoot-Out
    Galaxy Note8 OLED Display Technology Shoot-Out
    iPhone X OLED Display Technology Shoot-Out


    Kro gibi çıkarımlar yapmadan önce kendi paylaştığın Displaymate incelemesini kendin bir oku. Zeka geriliği mi anlamadım ama, adamlar açık açık 1240 nits parlaklığın ekranın ufak bir kısmında elde edildiğini, full screen brightness söz konusu olduğunda note 8'in otomatik parlaklıkta maksimum 560 nits verebildiğine değinmişler. Aynı durumda iPhoneX'in, 634 nits parlaklığa ulaşarak OLED ekranlı akıllı telefonların içinde en yüksek değere ulaştığını söylemişler.

    Hayır yani insanlar, oturduğu yerden Displaymate - Tom's HW gibi donanım referanslarına "saçmalamış" diyebilecek kafaya nasıl ulaşıyor aklım mantığım almıyor.


    "The iPhone X has a record high Full Screen Brightness for OLED Smartphones of 634 nits, which improves screen visibility in high Ambient Light. The Samsung Galaxy Note8 can produce up to 1,240 nits, but only for small portions of the screen area (Low Average Picture Levels) – for Full Screen Brightness the Note8 can produce up to 423 nits with Manual Brightness and 560 nits with Automatic Brightness only in High Ambient Light. For small portions of the screen area the iPhone X can produce up to 809 nits (Low Average Picture Levels). On its Home Screen the iPhone X produces an impressively bright 726 nits."




    Bunlar da dataları. Otur iyice ağla :)

    iPhoneX ------------------------- Note 8
    iPhone X kar marjı çok yüksekiPhone X kar marjı çok yüksek
    http://www.displaymate.com/iPhoneX_ShootOut_1a.htm

    Saçmalamaya devam ediyorsun, sıkma insanları

    Daha önce yazdıklarını mesajımla çürütmüş olmama rağmen yine aynılarını yazmışsın

    Çürük cevaplarla gelme bana

    Mesajıma bir cevap vermek istiyorsan mesajın şunları içermeli:

    -DisplayMate Note 8 ekranı için "brightest Smartphone display" demedi

    -DisplayMate şurada iPhone X ekranı için "brightest Smartphone display" diyor

    Tamam? Cevap yazmayı da biz mi öğreteceğiz.

    Hocam sen deli falan mısın anlamadım adamlar experimental sonuçları paylaşmış :) iPhone X bariz daha parlak ekrana sahip. Yani bunu inkar etmek için babanın samsung ceosu falan olması lazım yani. Ayrıca Note8 için “brighest smartphone display” dedikleri inceleme yayınlandığında daha iPhoneX piyasada bile yoktu, incelenmemişti. Çok ağladınız ama maalesef gerçekler acıdır.

    Önceki mesajımdan alıntı;

    --
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note8 produces up to a very impressive 1,240 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – which is the brightest Smartphone display that we have ever measured."

    **Daha sonra çıkan** iPhone X incelemesinde böyle bir ibare yer alıyor mu peki? Hayır.
    --

    Anlaşıldı, konu ile ilgili söyleyebileceğiniz başka bir şey kalmamış. Konunun experimental olmasına atıştırmaya başlamışsınız çünkü. Zaten tüm konu bu "experiment" üzerine farkında mısınız? Bir cevap versem de nasıl versem diye düşünürken konuyu unutmuş olmalısınız :)

    Daha fazla kıvranmanıza gerek yok, konuyu kapatıyorum.

    Konu dışı olarak şundan bahsetmek isterim, konu ne olursa olsun, biri size "arkadaşım" içeren bir mesaj yazıyorsa, ve siz cevabınızda onun şahsına "kro" , "deli" gibi ithamlarda bulunuyorsanız, bu durumu dışarıdan gören birisi direk olarak sizin ne kadar aciz bir insan olduğunuzu düşünecektir. Bu mesajıma da cevap verirseniz büyük ihtimal bu kanıyı daha da güçlendirecek veriler sunacaksınız. Yine kendi rızanızla.

    ----

    ""Bu "experiment" çok "experimental" yaa""
    :):)

    Hocam ingilizceniz yok ise bastan soyleyin, 1240 nits parlaklığın ekranın tamamında olmadığını anlamayacak kadar düşük iq ya sahip olmadığınızı düşünüyorum. Yani cahile anlatır gibi anlatayım;



    Düşük yüzdeli bölüm:

    Note 8: 1240 nits

    iphonex: 809 nits





    Ekranın tamamında:

    Note 8: 560 nits

    iPhone X: 634 nits







    Hayır adamlar, iPhone X rekor derecede parlaklığa sahip demişler incelemede zaten “brightest display” yazmadılar diye siz anlayamadınız mı Bence IQ nuzu 3 haneye upscale edin, incelemeleri daha iyi anlarsınız ayrıca adamlar onlarca tablo yapmış ölçümleri paylaşmış, hala babanızın malı gibi savunmanıza da anlam veremiyorum. Her neyse siz ortamlarda kendi bildiğiniz gibi söylersiniz. Bu da konuya son mesajım olacaktır

    Olm ne kadar saçma bir tartışma bu ya

    Apple'ın ekranını da samsung üretiyor

    O zaman samsung kendi ayağına sıkıp kendinden iyi ekranı vermiş Apple'a

    Yazılım ayarları vs gibi goy goy yapma sakın



    Not:iphone 7 128 kullanıcısıyım



    http://www.displaymate.com/iPhoneX_ShootOut_1a.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69

    Transverse, şöyle demişsin:
    1- Ekran çerçeve oranı %83.
    2- Note 8'in ekranı daha iyi değil, En yüksek nit değerine ulaşan ve en doğru renkleri veren OLED ekran iPhone X'te bulunuyor.

    Doğrusu:
    1- Note 8'in ekran-gövde oranı % 83.2.
    2 - İphone X'in nit değeri 625 cd/m2, Note 8'in 1200 cd/m2.


    1- Ekran/Kasa oranında herhangi bir telefon ile kıyaslamadım, arkadaş iyi değil demiş ben de %83 orana sahip oldugunu belirttim. Ayrıca note 8, %83,2 orana curve ekran ile ulaşıyor, izdüşümü ile daha aşağıda.



    2- Note 8 de belirtilen 1200 nits nominal değil, böyle bir parlaklığa oled ekranların ulaşması şu an için zor. iPhone X ise en parlak oled ekrana sahip olarak belirtiliyor, lüks metre ile yapılan onlarca test var. Tom’s un yaptığını ekliyorum.


    https://www.google.com.tr/amp/bgr.com/2017/11/02/iphone-x-vs-note-8-vs-pixel-2-oled-display/amp/

    Parlaklık konusunda Tom's saçmalamış. Displaymate teslerinde 1.240 nit e ulaşıyor. Tabii ki özel durumlarda ama ulaşıyor sonuçta.
    Note 8 de otomatik ayardayken yüksek ışık görünce 1.200 lere ulaşıyor.
    Normal kullanımda hepsi daha düşük ışıkta bekliyor.

    Tom's saçmalamış falan gibi abuk sabuk komik ifadelere gerek yok, deneysel olarak yapılan testler bunlar, kalibrasyonlu light metre ile yapılmış ölçümler. Ek olarak iPhone X'i en iyi ekrana sahip akıllı telefon olarak seçenlerden biri olan DisplayMate'e göre;

    "The Samsung Galaxy Note8 can produce up to 1,240 nits, but only for small portions of the screen area (Low Average Picture Levels) – for Full Screen Brightness the Note8 can produce up to 423 nits with Manual Brightness and 560 nits with Automatic Brightness only in High Ambient Light"

    Gibi bir ifade yeterli olur sanırım.

    Arkadaşın cevabına komik diyeceğinize bir kendi yazdığınıza baksanız?
    Kendisi Note 8 ekranı 1240 cd/m2 diyor, sizse Note 8 o parlaklığa ulaşamıyor diyerek DisplayMate'in Note 8 parlaklığının 1240 nit'e ulaştığını yazdığı kısmı alıntılıyorsunuz.
    Pardon?

    Madem DisplayMate'i kaale alıyorsunuz, Note 4'den beri bakalım Note modellerinin ekranları ile ilgili ne söylemişler;

    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note 4 reaches an impressive 750 cd/m2 in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest mobile display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note 5 produces up to an impressive 861 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest mobile display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note7 produces up to an impressive 1,048 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest Smartphone display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note8 produces up to a very impressive 1,240 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – which is the brightest Smartphone display that we have ever measured."

    iPhone X incelemesinde böyle bir ibare yer alıyor mu peki? Hayır.

    Ee? DisplayMate bir ekrana "brightest Smartphone display" derken herhangi bir sınırlandırma yapmıyor ve sizin gibi çıkıp -ama bu değer nominal değil, bu yüzden 1240 cd/m2 değerini dikkate alamayız- demiyor da, siz neye göre diyebiliyorsunuz arkadaşım? Senelerdir OLED ekranlar 600 cd/m2 üzeri parlaklığı bal gibi sunabiliyorken siz neye dayanarak OLED'lerin şu an için böyle bir parlaklığa ulaşmasının zor olduğunu söylüyorsunuz?

    Tom's Guide'a gelirsek, DisplayMate tek telefon ekranı için 8 bin kelimelik inceleme yapıyor ama Tom's Guide bu incelemeyi beğenmeyip 3 telefonu bin kelimede değerlendiriyor ve siz de gidip Tom's Guide'ın yaptığı işe komik diyen kişinin mesajını abuk buluyorsunuz. Telefonu manuel parlaklık modunda son parlaklığa almışlar, beyaz bir sayfa açmışlar ve ölçüm yapmışlar "kalibre" light metreleriyle. Bir kere işe yanlış başlamışsın, light metre "kalibre" olsa ne olur? Bir ekranın tüm potansiyelinin manuel modda görebileceğini nasıl düşünürsünüz? Hadi Tom's ekibi düşündü, siz?..
    Bu durumda kimlerin komik ve abuk olduğunu seçmek zor değil gerçekten.

    Kullanılan kaynaklar:
    Galaxy Note OLED Display Technology Shoot-Out Samsung Galaxy Note 4
    Galaxy Note 5 OLED Display Technology Shoot-Out Samsung Galaxy Note 5
    Galaxy Note7 OLED Display Technology Shoot-Out
    Galaxy Note8 OLED Display Technology Shoot-Out
    iPhone X OLED Display Technology Shoot-Out


    Kro gibi çıkarımlar yapmadan önce kendi paylaştığın Displaymate incelemesini kendin bir oku. Zeka geriliği mi anlamadım ama, adamlar açık açık 1240 nits parlaklığın ekranın ufak bir kısmında elde edildiğini, full screen brightness söz konusu olduğunda note 8'in otomatik parlaklıkta maksimum 560 nits verebildiğine değinmişler. Aynı durumda iPhoneX'in, 634 nits parlaklığa ulaşarak OLED ekranlı akıllı telefonların içinde en yüksek değere ulaştığını söylemişler.

    Hayır yani insanlar, oturduğu yerden Displaymate - Tom's HW gibi donanım referanslarına "saçmalamış" diyebilecek kafaya nasıl ulaşıyor aklım mantığım almıyor.


    "The iPhone X has a record high Full Screen Brightness for OLED Smartphones of 634 nits, which improves screen visibility in high Ambient Light. The Samsung Galaxy Note8 can produce up to 1,240 nits, but only for small portions of the screen area (Low Average Picture Levels) – for Full Screen Brightness the Note8 can produce up to 423 nits with Manual Brightness and 560 nits with Automatic Brightness only in High Ambient Light. For small portions of the screen area the iPhone X can produce up to 809 nits (Low Average Picture Levels). On its Home Screen the iPhone X produces an impressively bright 726 nits."




    Bunlar da dataları. Otur iyice ağla :)

    iPhoneX ------------------------- Note 8
    iPhone X kar marjı çok yüksekiPhone X kar marjı çok yüksek
    http://www.displaymate.com/iPhoneX_ShootOut_1a.htm

    Saçmalamaya devam ediyorsun, sıkma insanları

    Daha önce yazdıklarını mesajımla çürütmüş olmama rağmen yine aynılarını yazmışsın

    Çürük cevaplarla gelme bana

    Mesajıma bir cevap vermek istiyorsan mesajın şunları içermeli:

    -DisplayMate Note 8 ekranı için "brightest Smartphone display" demedi

    -DisplayMate şurada iPhone X ekranı için "brightest Smartphone display" diyor

    Tamam? Cevap yazmayı da biz mi öğreteceğiz.

    Hocam sen deli falan mısın anlamadım adamlar experimental sonuçları paylaşmış :) iPhone X bariz daha parlak ekrana sahip. Yani bunu inkar etmek için babanın samsung ceosu falan olması lazım yani. Ayrıca Note8 için “brighest smartphone display” dedikleri inceleme yayınlandığında daha iPhoneX piyasada bile yoktu, incelenmemişti. Çok ağladınız ama maalesef gerçekler acıdır.

    Önceki mesajımdan alıntı;

    --
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note8 produces up to a very impressive 1,240 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – which is the brightest Smartphone display that we have ever measured."

    **Daha sonra çıkan** iPhone X incelemesinde böyle bir ibare yer alıyor mu peki? Hayır.
    --

    Anlaşıldı, konu ile ilgili söyleyebileceğiniz başka bir şey kalmamış. Konunun experimental olmasına atıştırmaya başlamışsınız çünkü. Zaten tüm konu bu "experiment" üzerine farkında mısınız? Bir cevap versem de nasıl versem diye düşünürken konuyu unutmuş olmalısınız :)

    Daha fazla kıvranmanıza gerek yok, konuyu kapatıyorum.

    Konu dışı olarak şundan bahsetmek isterim, konu ne olursa olsun, biri size "arkadaşım" içeren bir mesaj yazıyorsa, ve siz cevabınızda onun şahsına "kro" , "deli" gibi ithamlarda bulunuyorsanız, bu durumu dışarıdan gören birisi direk olarak sizin ne kadar aciz bir insan olduğunuzu düşünecektir. Bu mesajıma da cevap verirseniz büyük ihtimal bu kanıyı daha da güçlendirecek veriler sunacaksınız. Yine kendi rızanızla.

    ----

    ""Bu "experiment" çok "experimental" yaa""
    :):)

    Cort





  • quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: x X x


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69


    quote:

    Orijinalden alıntı: transverse


    quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69

    Transverse, şöyle demişsin:
    1- Ekran çerçeve oranı %83.
    2- Note 8'in ekranı daha iyi değil, En yüksek nit değerine ulaşan ve en doğru renkleri veren OLED ekran iPhone X'te bulunuyor.

    Doğrusu:
    1- Note 8'in ekran-gövde oranı % 83.2.
    2 - İphone X'in nit değeri 625 cd/m2, Note 8'in 1200 cd/m2.


    1- Ekran/Kasa oranında herhangi bir telefon ile kıyaslamadım, arkadaş iyi değil demiş ben de %83 orana sahip oldugunu belirttim. Ayrıca note 8, %83,2 orana curve ekran ile ulaşıyor, izdüşümü ile daha aşağıda.



    2- Note 8 de belirtilen 1200 nits nominal değil, böyle bir parlaklığa oled ekranların ulaşması şu an için zor. iPhone X ise en parlak oled ekrana sahip olarak belirtiliyor, lüks metre ile yapılan onlarca test var. Tom’s un yaptığını ekliyorum.


    https://www.google.com.tr/amp/bgr.com/2017/11/02/iphone-x-vs-note-8-vs-pixel-2-oled-display/amp/

    Parlaklık konusunda Tom's saçmalamış. Displaymate teslerinde 1.240 nit e ulaşıyor. Tabii ki özel durumlarda ama ulaşıyor sonuçta.
    Note 8 de otomatik ayardayken yüksek ışık görünce 1.200 lere ulaşıyor.
    Normal kullanımda hepsi daha düşük ışıkta bekliyor.

    Tom's saçmalamış falan gibi abuk sabuk komik ifadelere gerek yok, deneysel olarak yapılan testler bunlar, kalibrasyonlu light metre ile yapılmış ölçümler. Ek olarak iPhone X'i en iyi ekrana sahip akıllı telefon olarak seçenlerden biri olan DisplayMate'e göre;

    "The Samsung Galaxy Note8 can produce up to 1,240 nits, but only for small portions of the screen area (Low Average Picture Levels) – for Full Screen Brightness the Note8 can produce up to 423 nits with Manual Brightness and 560 nits with Automatic Brightness only in High Ambient Light"

    Gibi bir ifade yeterli olur sanırım.

    Arkadaşın cevabına komik diyeceğinize bir kendi yazdığınıza baksanız?
    Kendisi Note 8 ekranı 1240 cd/m2 diyor, sizse Note 8 o parlaklığa ulaşamıyor diyerek DisplayMate'in Note 8 parlaklığının 1240 nit'e ulaştığını yazdığı kısmı alıntılıyorsunuz.
    Pardon?

    Madem DisplayMate'i kaale alıyorsunuz, Note 4'den beri bakalım Note modellerinin ekranları ile ilgili ne söylemişler;

    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note 4 reaches an impressive 750 cd/m2 in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest mobile display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note 5 produces up to an impressive 861 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest mobile display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note7 produces up to an impressive 1,048 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest Smartphone display that we have ever tested."
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note8 produces up to a very impressive 1,240 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – which is the brightest Smartphone display that we have ever measured."

    iPhone X incelemesinde böyle bir ibare yer alıyor mu peki? Hayır.

    Ee? DisplayMate bir ekrana "brightest Smartphone display" derken herhangi bir sınırlandırma yapmıyor ve sizin gibi çıkıp -ama bu değer nominal değil, bu yüzden 1240 cd/m2 değerini dikkate alamayız- demiyor da, siz neye göre diyebiliyorsunuz arkadaşım? Senelerdir OLED ekranlar 600 cd/m2 üzeri parlaklığı bal gibi sunabiliyorken siz neye dayanarak OLED'lerin şu an için böyle bir parlaklığa ulaşmasının zor olduğunu söylüyorsunuz?

    Tom's Guide'a gelirsek, DisplayMate tek telefon ekranı için 8 bin kelimelik inceleme yapıyor ama Tom's Guide bu incelemeyi beğenmeyip 3 telefonu bin kelimede değerlendiriyor ve siz de gidip Tom's Guide'ın yaptığı işe komik diyen kişinin mesajını abuk buluyorsunuz. Telefonu manuel parlaklık modunda son parlaklığa almışlar, beyaz bir sayfa açmışlar ve ölçüm yapmışlar "kalibre" light metreleriyle. Bir kere işe yanlış başlamışsın, light metre "kalibre" olsa ne olur? Bir ekranın tüm potansiyelinin manuel modda görebileceğini nasıl düşünürsünüz? Hadi Tom's ekibi düşündü, siz?..
    Bu durumda kimlerin komik ve abuk olduğunu seçmek zor değil gerçekten.

    Kullanılan kaynaklar:
    Galaxy Note OLED Display Technology Shoot-Out Samsung Galaxy Note 4
    Galaxy Note 5 OLED Display Technology Shoot-Out Samsung Galaxy Note 5
    Galaxy Note7 OLED Display Technology Shoot-Out
    Galaxy Note8 OLED Display Technology Shoot-Out
    iPhone X OLED Display Technology Shoot-Out


    Kro gibi çıkarımlar yapmadan önce kendi paylaştığın Displaymate incelemesini kendin bir oku. Zeka geriliği mi anlamadım ama, adamlar açık açık 1240 nits parlaklığın ekranın ufak bir kısmında elde edildiğini, full screen brightness söz konusu olduğunda note 8'in otomatik parlaklıkta maksimum 560 nits verebildiğine değinmişler. Aynı durumda iPhoneX'in, 634 nits parlaklığa ulaşarak OLED ekranlı akıllı telefonların içinde en yüksek değere ulaştığını söylemişler.

    Hayır yani insanlar, oturduğu yerden Displaymate - Tom's HW gibi donanım referanslarına "saçmalamış" diyebilecek kafaya nasıl ulaşıyor aklım mantığım almıyor.


    "The iPhone X has a record high Full Screen Brightness for OLED Smartphones of 634 nits, which improves screen visibility in high Ambient Light. The Samsung Galaxy Note8 can produce up to 1,240 nits, but only for small portions of the screen area (Low Average Picture Levels) – for Full Screen Brightness the Note8 can produce up to 423 nits with Manual Brightness and 560 nits with Automatic Brightness only in High Ambient Light. For small portions of the screen area the iPhone X can produce up to 809 nits (Low Average Picture Levels). On its Home Screen the iPhone X produces an impressively bright 726 nits."




    Bunlar da dataları. Otur iyice ağla :)

    iPhoneX ------------------------- Note 8
    iPhone X kar marjı çok yüksekiPhone X kar marjı çok yüksek
    http://www.displaymate.com/iPhoneX_ShootOut_1a.htm

    Saçmalamaya devam ediyorsun, sıkma insanları

    Daha önce yazdıklarını mesajımla çürütmüş olmama rağmen yine aynılarını yazmışsın

    Çürük cevaplarla gelme bana

    Mesajıma bir cevap vermek istiyorsan mesajın şunları içermeli:

    -DisplayMate Note 8 ekranı için "brightest Smartphone display" demedi

    -DisplayMate şurada iPhone X ekranı için "brightest Smartphone display" diyor

    Tamam? Cevap yazmayı da biz mi öğreteceğiz.

    Hocam sen deli falan mısın anlamadım adamlar experimental sonuçları paylaşmış :) iPhone X bariz daha parlak ekrana sahip. Yani bunu inkar etmek için babanın samsung ceosu falan olması lazım yani. Ayrıca Note8 için “brighest smartphone display” dedikleri inceleme yayınlandığında daha iPhoneX piyasada bile yoktu, incelenmemişti. Çok ağladınız ama maalesef gerçekler acıdır.

    Önceki mesajımdan alıntı;

    --
    "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note8 produces up to a very impressive 1,240 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – which is the brightest Smartphone display that we have ever measured."

    **Daha sonra çıkan** iPhone X incelemesinde böyle bir ibare yer alıyor mu peki? Hayır.
    --

    Anlaşıldı, konu ile ilgili söyleyebileceğiniz başka bir şey kalmamış. Konunun experimental olmasına atıştırmaya başlamışsınız çünkü. Zaten tüm konu bu "experiment" üzerine farkında mısınız? Bir cevap versem de nasıl versem diye düşünürken konuyu unutmuş olmalısınız :)

    Daha fazla kıvranmanıza gerek yok, konuyu kapatıyorum.

    Konu dışı olarak şundan bahsetmek isterim, konu ne olursa olsun, biri size "arkadaşım" içeren bir mesaj yazıyorsa, ve siz cevabınızda onun şahsına "kro" , "deli" gibi ithamlarda bulunuyorsanız, bu durumu dışarıdan gören birisi direk olarak sizin ne kadar aciz bir insan olduğunuzu düşünecektir. Bu mesajıma da cevap verirseniz büyük ihtimal bu kanıyı daha da güçlendirecek veriler sunacaksınız. Yine kendi rızanızla.

    ----

    ""Bu "experiment" çok "experimental" yaa""
    :):)

    Cort





    http://www.displaymate.com/Galaxy_Note8_ShootOut_100.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yani ileriki yıllarda 400 ya da 500 dolar fiyat etiketi ile satılabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.