Şimdi Ara

iPhone X için 3600 mAh pilli kılıf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xamaximax

    apple para yağdırıyor tüm dünyada reklama satmıyor X satsa rekor kırdı haberleri her yerde olurdu pil olayından sonra sattım daha da apple almam kafasına gore takılan ve kullanıcısını sadece sağılacak inek olarak gören bir firma

    Al bende de okadar.Bu downclock işlemci hızını düşürme olayın dan sonra,İphone 3g den beri 6s plus na kadar kullandığım,Apple İphone ,istediği kadar stabil olsun,ios,icloud,facetime ekosistemiymiş,buna alışan başka marka kullanamaz mış.Başkasını bilmem ama ben bal gibi de kullanırım.Android bıraktığım gibi değil.Özellikle telefonun ekranı kapalı iken,batarya tüketim,kullanım,standby sürelerinde ciddi derece de iyileşmeler olmuş.O eskisi gibi,kullansan da kullanmasan da ,batarya yı sömüren Androidli telefonlar yok artık.



    Apple ın Servis ,müşteri memnuniyeti gibisi yok diyorlar da,elbet de yok.2 sene de allem edip,kullem edip, 3 değişim telefon alanlar var.

    Tabi alırlar,

    Apple zaten sattığı her telefonunu, Türkiye deki vergili fiystı hariç fiyatı ile bile,en az 2 iphone parasına satıyor.Herhangi bir sorun da,peşin ,peşin senden aldığı parayla müşteri memnuniyetinin de bedelini almış oluyor zaten.



    İphone X bakıyorsun,O kadar istenen paraya karşılık,bir sürü farklı farklı kullanıcı kronik şikayetler var.Yazılımsal dır yazılımsaldır.Yazılımsal dır da ,sen en son çıkardığın modelini fixleyip,ios u ona göre optimize edecen diye,4 sene güncelleme garantisi verdiğin modeli yavaşlatmaya eskitmeye hakkın yok.Şimdi başta ekran optimizasyonu dahil,çıkardığı telefonlar da,bariz farklılıklar var ve Apple bu optimizasyonu elini yüzüne bulşatırmış durumda.



    370 bin kişi ,Kore de toplu olarak,dava açmış.Adam başı 2000 dolar talep ediyorlar.



    Biz de ise,sadece Apple için değil, çoğu kullandığı üründen memnun olmasa da,sorun yaşasa da,onca para verip aldığı ,seçimininin doğruluğuna toz konduramıyor, kendi nezlinde ,başkalarına telefonu markayı yüceltmek adına,körü körüne hayranlığını sergiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 7 Şubat 2018; 13:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mesut'da iyice Apple yalaması oldu.

  • Bunu kullanmak için önce iPhone X e sahip olmak gerekiyor sanırım :(

  • Kılıf kullanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MysticDesign

    Niye kılıf takıp cihazı tüm gün hantallaştırayımki alırım 10bin mah ihtiyacım olduğunda takarım bataryalı kılıflar saçmalık bence powerbank diye bi olay varken bilemiyorum 🤔

    ne zaman ihtiyaç olacağı belli olmadığında powerbank yanında olmuyor diye kılıf yapmşılar.evde kaldı arabada kaldı ofiste kaldı derdi var.powerbank için 4 mevsim çanta taşımak lazım.

    elbette kılıf da estetik değil ama en taşınabilir çözüm.hatta bana kalsa telefon bataryası 750mah fazla ve kalınlığı da 8.5mm civarı olsun,bunların hiçbirine gerek olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 8 Şubat 2018; 10:25:43 >
  • kılıfı deneyen varmı bataryaya zarar verir mi

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.