Şimdi Ara

iPhone X fiyatında indirim olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sonuç olarak bu cihaz indirim gelecekmi net fikri olan var mı
  • indirim gelicekte tek soru isareti ne zaman gelicek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eylül 2018 de iPhone x 100 usd ucuzlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar indirim olucak ki 2 yıl sonra alırım bi tane :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan Murat Yıldırım kullanıcısına yanıt
    Apple'dan fazla kazanan devletede iki kelime ette samimi sanalım seni hadi.
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Beni samimi bulmana ihtiyacim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan önceki hiçbir modelinde ilk sene indirim yapmayan iphone,

    10.yılına özel telindemi indirim yapacak.
    malesef beklemeyin.

    iphone telefonları ucuzluyor ama yıllar geçtikten sonra.
    özellikle tam ekranlı il telleri olan iphone x hemen kesinlikle indirime girmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pisst0n

    Apple'dan fazla kazanan devletede iki kelime ette samimi sanalım seni hadi.

    Devlet kazanacak abi apple'e kazandırıyoruz devlete de kazandıralım. Ama keşke verdiğimiz paralar hak ettiği yerlere gitse hiç eleştirmezdim. Maliyeti 400 dolardan düşükmüş ekstra masrafları vardır ama markayı zengin yapan bizleriz. Pahalı telefon, vergisi yüksek gibilerinden ağlamaya veya fanboyluk yapmak yerine diğer alternatif yerli malı kullanacağız iyi kötü demeden. Bunlar dışında yapabileceğimiz bir şey bence yoktur. Arkadaşın altı ay kadar interneti çok yavaştı, ülke genelinde sorunlar hep sürüyor sürekli şikayet etti bildirdi dün yine gitmiş görüşmüş nasıl olduysa birden bire hızlandı diyor. Kısacası vatandaşı adam yerine koyan hiçbir kurum bulunmuyor ülkemizde. Apple pahalı diye politikaları kötü diye gidip samsung alanlarında farkı yoktur.

    Iphone X yarı fiyatına satılsaydı eleştirenlerin hiç birisi bırak eleştirmeyi samsung yerine koşa koşa iphone alırlardı. 4.000 tl den telefon alan kişi bu telefona pahalı diyor. Algılarımızı da bozdular 6k fiyatla telefon çıktı ister satılsın ister satılmasın bundan sonra olacak şey 3k 4k dan telefon alan kişiler ucuza aldım diye kendilerini avutacaklar.




  • Yıllardır Apple'in bütün telefonlarını , çıktığı gibi satın alıp , test etme fırsatı buldum. iPhone X'i , Almanya'da 15 saat sıra bekleyip 3 adet satın aldım.Neden aldım ? Satmak için ve değerlendirdim de aynı zamanda.

    iPhone X'i satın alırken hiç bir şekilde ilgimi çeken , devrim yaratan bir telefon şeklinde görerek almadım.iPhone 7 Plus 128 GB telefonumu hala kullanıyorum ve mantık çerçevesinde hiç bir sebep göremiyorum yeni bir iPhone modeli güncellemek için.

    Bu telefonumu satar , Amerika'dan gelen bir iPhone 8 Plus satın alırım ama X mi ? Şuan için asla ... Ne zaman ki , 3,500 TL seviyelerine gelir , o zaman tadına bakmak için alırım.

    iPhone X , ne yazık ki sınıfta kalmış bir telefon oldu. Alanlara ve kullananlara kesinlikle saygım var. Bir zamanlar ben de öyleydim.Ouvv iPhone hemen alıp kullanayım diyordum ama ne gördüm ? Hiç bir halt yapmadığım ( gerçi telefonu ciddi anlamda kullanıyorum ) farklı bir kullanım özelliği sunmayan , sadece daha güçlü bir kaç özellik ve değiştirilmiş tasarıma 6,100 TL para verecek değilim.

    Bu sene model güncellemesine gitmeyip , o paraya farklı elektronik ürünler ve farklı hobiler edindim.Bu verdiğim karardan ne kadar mutlu olduğumu siz değerli DonanımHaber kullanıcılarına ne kadar söylesem az gelir.

    Apple güçlü ve başarılı bir firma , geçtiğimiz yıllarda piyasayı domine edebilen bir firma iken , şuan için kendi beklentilerinin çok daha altında bir standarrta ilerliyor.

    Temennim , biz tüketicilere yarayacak fırsatların çıkması ve pastanın bölünmesi .
    Sevgiler.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.