Şimdi Ara

iPhone Ünite Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iPhone 7 telefonumu garanti servisine yolladım ve ünite değişimi kararı çıkmış parça bekleniyor yazıyor.
    Ünite değişimi ne demek bilen arkadaşlarımız yazabilir mi acaba.

    Yapılan İşlemler müşteri memnuniyeti için garanti içinde ünite değişimi yapılacaktır.
    Servis Durumu PARÇA BEKLİYOR
    Bitiş Tarih
    Teslim Tarih



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmurat3551 -- 9 Haziran 2017; 18:19:50 >



  • Cihazınızın bir parçası değişiyor demek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri memnuniyeti için parça değişmez. Parça arızalı ise zaten değişecek ne memnuniyeti. Ünite münite hikaye. Teknik servislerin kullandığı bazı terimler bunlar. Ben kvk ya verdim yedek parça bekliyor yazıyordu. Bende parça değişecek sanarlen cihaz toptan değişti. Meğer yedek parça dedikleri Yen'i cihazmış. Yüksek ihtimal cihaz değişecek dostum. Müşteri memnuniyetiymiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum 1 aydır serviste biraz farklı bir durum oldu benim ki. Bir ay içinde 3 kez servise yolladım telefonu. Bu arada ünite değişimi telefon değişimi demekmiş. Telefon çaldığında zil sesi çalmaya başlıyor 1 saniye sonra bozuk plak gibi takılıp tekrar çalıyordu. Operatör logosunun olduğu kısımda da ekran her zaman olmasa da dokunmatik algılamıyordu. Servisin cevabı apple onarım servisine yönlendirildi şeklinde oldu. yaklaşık 1 haftalık bu süreçten sonra telefonum bana geldi. kargo kutusunu açtım ve telefonumun sol üst kasa kısmında darbe olduğunu gördüm. Allahtan yollamadan hemen önce ne olur ne olmaz diye videosunu çektim telefonumun. Her yerini gösterdikten sonra imei numarası içinde ki hesap bilgileri ve video nun tarihini falan açıkça belli eden bu video ya sahip olmasaydım kesinlikle cihazıma ünite değişimi yapmazlardı bu da bir gerçek. Telefonumu o halde görünce apple ile iletişime geçtim. Çektiğim videoyu ve telefon geldikten sonra ki halini mail ile kendisine yollamamı istedi apple çalışanı. Bunları yolladıktan sonra telefonumu tekrar yollamamı istedi. Tekrar yolladım bende. Aradan 1 buçuk hafta daha geçti telefonum geri geldi belirtilen arızalar görülmemiştir diye de not yollamışlar bana. O kadar sinirlendim ki iletişime geçtiğim apple çalışanını bulup ağzıma ne geldiyse söyledim. Başka bir apple çalışanı ile iletişime geçtim. O da aynı şekilde telefonumu tekrar yollamamı söyledi. Tekrar yolladım. yaklaşık bir buçuk hafta sonra telefon değişmiş halde geldi :) Benim yolladığım kutunun içinde jelatinleri üstünde farklı bir imei numaralı bir telefon geldi. Sıfır gibi duruyor. Ünite değişimi sıfır cihaz değişimi demekmiş. Normal fiyatı iphone 7 1650 tl verince değişim yapılan cihaz olarak bilgilendirdiler beni.




  • Ben telefonumu garantiye yolladim

    Yapilan islemlerde Dokunmatik ekran sorunundan dolayı garanti içi ünite değişimi yapılacaktır yaziyor

    Servis durumu da parca bekleniyor diyor ne demek bu yenisi mi gelir telefona bir parca mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünite Değişimi Cihazın değişimi demek, Parça bekleniyor yazmasının sebebi şu; telefonu vermiş olduğun garanti servisi apple onarım servisine yolladı cihazınızı, cihaz apple onarım merkezinden vermiş olduğun servise tekrar gidene kadar sorgulama sayfasında o yazıyı göreceksiniz. Anlık takip etmek istiyorsanız apple onarım merkezini arayın ve sorgulamak için mail adresinize link yollamasını isteyin. Ama buna gerek yok bence bekleyin elinize yenisi gelecek cihazınızın.
  • mmurat3551 M kullanıcısına yanıt
    Sizde yukarda demişsiniz ayni seyleri soylemissiniz size de mi yenisi geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adminnnnnn A kullanıcısına yanıt
    evet yenisi geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.