Şimdi Ara

IPHONE'umla ILGILI CIDDI BIR SIKINTIM VAR YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 4 sahibiyim. yaklasik 3 ay once amerikadan appstoredan online aldim. factory unlock. yalniz telefon elime gectiginden beri kilitlenme ekranda donma , kendi kendine restart atma, uygulamalarda otomatik atma ,bazi uygulamalari acinca kilitlenme ve ekranda donup donan goruntunun kararmasi ve sonrasinda restart atma gibi problemler yasiyorum.yakin zamanda sabah kalktigimda tum uygulamalarimin kendi kendine silinmis oldugunu gordum. servise verme taraftari degilim ama bu sekilde de telefonu dogru duzgun kullanamaz oldum. bu konuda bilgisi olan varsa yardim ederse cok sevinirim...

• servise verme taraftarı olun hocam,, zaten değişim yapacaklardır muhtemelen Apple store'daki "ciniyıs" arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jailbreak?

iphone 4 sahibiyim. yaklasik 3 ay once amerikadan appstoredan online aldim. factory unlock. yalniz telefon elime gectiginden beri kilitlenme ekranda donma , kendi kendine restart atma, uygulamalarda otomatik atma ,bazi uygulamalari acinca kilitlenme ve ekranda donup donan goruntunun kararmasi ve sonrasinda restart atma gibi problemler yasiyorum.yakin zamanda sabah kalktigimda tum uygulamalarimin kendi kendine silinmis oldugunu gordum. servise verme taraftari degilim ama bu sekilde de telefonu dogru duzgun kullanamaz oldum. bu konuda bilgisi olan varsa yardim ederse cok sevinirim...

Restore edip yeni iPhone olarak kurmayı denedin mi ?
    Yapmadıysan bir dene sanırım faydası olacaktır.
  • Senkronize ettim. Sayisiz defa restore ettim. Ilk versiyonu 4.3.5 ti once ios5 e sonra da ios 5.0.1 e yukselttim. Soruar hala devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

servise verme taraftarı olun hocam,, zaten değişim yapacaklardır muhtemelen Apple store'daki "ciniyıs" arkadaşlar

Nereyevericem peki? Olur olmadik bi yere vermek istemiyorum. Ayrica sdc apple store dan degisim yapiyorlar diye duymustum turkiyede aple store yok sanirim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

servise verme taraftarı olun hocam,, zaten değişim yapacaklardır muhtemelen Apple store'daki "ciniyıs" arkadaşlar

Nereyevericem peki? Olur olmadik bi yere vermek istemiyorum. Ayrica sdc apple store dan degisim yapiyorlar diye duymustum turkiyede aple store yok sanirim?

pardon ben sizi yurtdışında yaşıyorsunuz sandım.
  • Hayir turkiyedeyim. Baska bi fikri/cozumu olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar benimde bir sorunum oluştu bugun farkettim belkide onceleride vardi ama bugun farketttim. telefonu sallayinca icinden cit cit cit die bir ses geliyor sanki icinde boşta bir parça var gibi. telefonda hicbirsorun yok hersey tamam ama o ses beni deli ediyor :)
  • quote:

Hayir turkiyedeyim. Baska bi fikri/cozumu olan?

Amerikaya giden bir tanıdık bulup ona verin. Orda zaten direk değişim yapıp yenisini size getirir.
  • quote:

Arkadaşım, Türkiye'de satışı resmi olarak yapılan ürünlerin 1 yıllık uluslararası garantisi vardır. iPhone 4S resmi lansmanı başladı dün. Sen koşa koşa Bilkom'a git kardeşim. Yurtdışından aldığını belirt ve uluslarası garantiden faydalanmak istediğini söyle. Yardımcı olurlar sanırım.
  • İlginc bir problem. Takip
  • Bilkom'u aradim iphone ile ilgili sorunlara kendilerinin bakmadiklarini genpa'ya basvurmam gerektigini soylediler.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Arkadaşım, Türkiye'de satışı resmi olarak yapılan ürünlerin 1 yıllık uluslararası garantisi vardır. iPhone 4S resmi lansmanı başladı dün. Sen koşa koşa Bilkom'a git kardeşim. Yurtdışından aldığını belirt ve uluslarası garantiden faydalanmak istediğini söyle. Yardımcı olurlar sanırım.

iPhone için böyle bir durum yok, hiçbir şekilde uluslararası garantisi geçmiyor Türkiye'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

iphone hariç bütün appleların uluslararası garantisi vardır fakat iphoneun yok diye biliyorum
  • Aşagidaki verdiğim linkten cıhazın garantı ve servıs gunlüğü için ımeı yazarak ögrenın ona göre hareket edin...

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
  • Valid Purchase Date
    A validated purchase date lets Apple quickly find your product and provide the help you need.
    Telephone Technical Support: Expired
    You are eligible to purchase telephone technical support from an Apple ****or.
    Contact Apple Support
    Repairs and Service Coverage: Active
    Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
    Estimated Expiration Date: September 15, 2012
    Learn about Apple's coverage information for your product.
    Set Up a Repair
    Eligible for the AppleCare Protection Plan
    Get the AppleCare Protection Plan to extend your hardware repair coverage and add technical support for 2 years from your iPhone purchase date.
    Boyle bisi cikti ama ben ne yapmam gerektigibi anlayamadim. Sorunun neden kaynaklandigi hakkinda tahmini olan yok mu arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun anakart üzerinde bulunan işlemciden kaynaklanıyor.
  • Bu konuda benim sorunum da var ispanyadan alininan iohoe 4s imin burda garantisi geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

Bu konuda benim sorunum da var ispanyadan alininan iohoe 4s imin burda garantisi geçerli mi?

degil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.