Şimdi Ara

İphone SE Geçiş Hak.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde iphone 6 var ve yaklaşık 1 haftadır kullanamıyorum(ekranı kırıldı). İphone 6'dan İphone SE'ye geçmek sizce mantıklı mı ? Özellikle şunları soracağım ;

    1-Kamerası iyi mi ?(gece performansı da dahil)
    2-İşlemcisi güçlü mü ?

    Uzun süredir android araştırıyorum fakat bir türlü Apple'ı bırakamıyorum Bu yüzden
    sizce İphone SE'ye geçmem mantıklı bir hareket olur mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temelreiss -- 22 Ocak 2017; 0:9:22 >



  • Arka kamera ve işlemci 6S ile denk, yani oldukça başarılı. Ekranı küçük olduğu için performansının eksiği yok. Gece çekimlerinde biraz bozulma oluyor tabii ama o 6S'te de mevcut. Ön kamera ise 5S ile denk olduğu için pek de iyi diyemeyiz. Ancak pek kullanmıyorsanız işinizi fazlasıyla görecektir. Küçük ekran sizin için problem oluşturmuyorsa rahatlıkla tercih edilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için aslında önemli olan kamera , yani öyle aman aman güzellikte fotoğraf çekmesini istemiyorum fakat net ve canlı çekmesini istiyorum.Arka kameranın 12 mp olması biraz sevindirdi açıkçası , ön kamera cidden kötü mü çekiyor ?
  • Tek farklı oldukları nokta tasarım onun dışında SE her türlü tokatlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ile yapabileceğin her şeyi SE ile de yapabiliyorsun. Boyut haricinde ciddi bir fark yaşayacağını sanmıyorum.

    Android düşünüyorsan S7 veya S7 Edge'e bak derim. Samsung epey yol kat etmiş. Kendi cihazımın yanında S7 Edge kullanıyorum. Neredeyse hiç fark yok. Kasma, donma problemleri yok. Android 7 Nougat'ı kurdum dün, şaşırtıcı bir şekilde performansı arttı cihazın.

    Ayrıca Apple kullanacağımı düşünmüyorum artık. Eğer S8 fiyasko bir cihaz olmazsa her ikisini de satıp bundan sonra yoluma Samsung ile bakacağım.

    Ha diyeceksin ki Samsung amiral gemisi cihazlarını unutuyor yazılım desteği vermiyor, hantallaşıyor diye; Apple da yeni sürümler çıkartıp cihazı hantallaştırıyor. Her sürüm sonrasında kullanılabilir alan azalıyor, yeni güncellemeleri cihaz kaldırmamaya başlıyor. Uzun lafın kısası bu konuda al birini vur ötekisine...

    iOS 10.2'den sonra pekçok 6S kapanma sorunundan dolayı geri çağrıldı ve değişim programı başlatıldı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 22 Ocak 2017; 0:29:53 >




  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Bende 6 ile SE arasında fazla bir fark olacağını düşünmüyorum. Geçen hafta Apple ürünlerine zam gelmeseydi İphone 6s alacaktım ama maalesef bütçemin üstüne fazla çıkamıyorum.
  • temelreiss kullanıcısına yanıt
    7 parasına şuan 6S satılıyor. Geçen hafta 3.200 TL'ye 7'yi çok rahat alabiliyordun.

    Samsung'lar da artmış ama Apple kadar makas arası çok değil...
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ediyorum , büyük ihtimal SE alacağım .
  • temelreiss kullanıcısına yanıt
    Ben çok kullanmadığım için rahatsız etmiyor ancak ön kamerayı önemsiyorsanız, selfie çekiyorsanız mesela, önce bir teknoloji marketinde denemenizi öneririm. Ya da bir tanıdığınızda 5S'in ön kamerasını deneyebilirsiniz çünkü aynı. Çekerken 1.2'den daha iyiymiş gibi hissettiriyor ancak daha sonra zoomlayıp baktığınızda biraz bozulma görüyorsunuz. Yani ön kamerası 6'dan iyi değildir ama arka kamerası gayet iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    Hocam Iphone 6'nın kamera özelliklerine baktım , Ön kamera 1.2 ve arka kamera 8 mp. Aslında ön kamera benim için önemli bir özellik , selfie çekerim ama öyle fazla çekmem. Genelde arka kamerayı kullanıyorum. Oyun performansı nasıl ?
  • temelreiss kullanıcısına yanıt
    Ben 6'nın ön kamerasını daha yüksek zannediyordum. Belki diyafram açıklığı farkı olabilir. Çok ağır oyunlar oynamadım ama performansı yaptığım Antutu testinde gayet iyiydi. Normalde 130000 civarı alıyor ancak benim elimdeki telefon 123000 aldı, yine de gayet iyi bir skor bu. 6S'in gücü, az enerji harcayan küçük ekranla birleştiği için en az 6S kadar iyi performans veriyor.

    Edit: Buralarda da kısaca bir kıyaslama yapılmış:http://www.imore.com/understanding-iphone-ses-camerashttp://www.pocket-lint.com/news/136937-apple-iphone-se-vs-iphone-6s-vs-iphone-6-what-s-the-difference



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 22 Ocak 2017; 12:45:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.