Şimdi Ara

iPhone SE 64 GB (iOS 10.3.3 Sürümlü) Temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 iPhone SE 64 GB (iOS 10.3.3 Sürümlü) Temiz
    Severek kullandığım iOS 10.3.3 sürümlü 1. Nesil iPhone SE 64 GB siyah renk telefonumu satıyorum. Alındığı günden beri Spigen marka A kalite kılıf ile kullandım ve kırılmaz cam ekran koruyucuyu cihaz kutudan çıkar çıkmaz taktım ve hâlâ aynı şekilde kullanmaktayım. Beni tanıyanlar elektronik cihazları aşırı titizlikle kullandığımı iyi bilirler. Cihazım kozmetik olarak % 90 temizliktedir. Yani 10 üzerinden 9 puan alır o kadar temizdir ve bu konuda sonuna kadar iddialıyım. Ekranda görünen izler hava kabarcıklarıdır. Cihazın arkasında kutusundan çıktığındaki orijinal jelatini takılıdır, sökmedim. Jelatinin üzerindeki basketbol topu desenine benzeyen izler kılıfın iç izleridir. Telefonun Pil sağlığı % 86 dır ve şarj süresi gayet iyidir. Tam dolu batarya ile wifi sürekli açık şekilde sabah 8 den akşam 6 ya kadar sürekli oyun oynamamak ve yoğun kullanmamak şartıyla şarjı yetiyor. Cihazlarımı alındığı zamanki mevcut sürümünün en kararlı haline güncelleyip o şekilde kullanırım ve çok elzem bi durum olmadığı sürece bi daha güncellemem. Bu nedenle jailbreak yapıp kullanmak isteyenler gönül rahatlığıyla cihazımı satın alabilir. Kutusu, kulaklığı, SiM iğnesi, kullanım kitapçığı, şarj aleti ve kablosunun jelatinleri ilk günkü gibi sıfırdır. Şarj aleti ve lightning kablo da sıfıra yakın temizliktedir. Belki inanmayacaksınız ama Lightning kablonun jelatininden çıktığındaki katlanma izleri dört yıl geçmesine rağmen aynı şekildedir, hiç bozmadım. Nasıl titiz biri olduğum az da olsa anlaşılmıştır umarım :) Telefonumdan çok memnunum ancak artık yenilemek istiyorum. Beni hiç üzmedi umarım sizi de üzmez. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Pazarlık payı vardır. (Not: Power tuşu kendiliğinden düzeldi) (Cihaz resimleri eklendi.)
    Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aşırı pahalı değil mi ? 2200 lira arızalı eski nesil ayfon için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

Aşırı pahalı değil mi ? 2200 lira arızalı eski nesil ayfon için ?
    Pazarlık payı var. Zaten şu an en ucuz iPhone telefon ortalama 5 bin TL iken benim fiyatım yarısı bile değil. Ayrıca cihazım standart güncel sürüm bir cihaz değil, piyasada nadir bulunanlardan. fiyatının size göre pahalı olmasına bişey diyemem, sonuçta göreceli bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazım size göre arızalı olabilir ama bana göre değil çünkü çalışmasına etki eden bir durum yok ortada. Sadece kusuru var o da giderilmeyecek bi kusur değil. Herşeyi açık açık yazdım gizlim saklım yok. Cihazımı pahalı bulanlar, normal karşılamayanlar için şunu söylemek isterim; ben de normal bi kullanıcı değilim! Herşeyi ilan açıklamasında belirttim zaten.

• Bu paraya iphone 7 satıyorlar. Sen letgoda şansını dene. Dhde sana anca ekranı kırık 2 telefon artı tablet kılıfıyla takas teklif ederler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waddey22

Bu paraya iphone 7 satıyorlar. Sen letgoda şansını dene. Dhde sana anca ekranı kırık 2 telefon artı tablet kılıfıyla takas teklif ederler
    Sıkıntı değil. Ben malımın arkasındayım. Bir şeyin değerini kıymetini bilen bilir. Altın, çamura bulanmakla değerini yitirmez! Eyvallah görüşleriniz için.

• dememoki D kullanıcısına yanıt
    göreceli bir durum derken ? sizin cihazınızın sıfırlanmış outlet 12 ay garantili olanları 1100-1200 lira hocam :) birde arızanın size göre olanı bana göre olanı olmaz ki ? bildiğiniz power tuşu arızalı cihaz yaptırmak istediğinizde tamir görmüş cihaz muamelesi görecektir buda sizin cihazınızı outlet cihaz sınıfına sokacaktır ki zira outlet cihazlara 12 ay garanti veriliyor

Cihaz sizin isterseniz sizde 5000 lira yazın biz sadece nacizhane fikirlerimizi hem size hemde almayı düşünen forumdaşlara beyan ediyoruz gerisi size ve alıcıya kalmış iyi satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slayer_00 kullanıcısına yanıt
    sizi anlıyorum, iyi niyetiniz için de ayrıca teşekkür ederim ancak sanırım gözden kaçırdığınız husus şu ki benim telefonum normal bir cihaz değil, iOs 10.3.3 sürümlü. aynı özellikte satılık durumda bir elin parmaklarından fazla telefon ilanı gösterin belirttiğiniz fiyata düşürmezsem adam değilim!

• Power tuşu bozulması veya tamirli olması demek, araçlardaki direksiyon eskimesi demektir. Bilen bilir direksiyon eskimesi = km yüksek demek. Yani demek istediğim sizin telefonunuz sanırım aşırı fazla kullanılmış veya power tuşu kısmından darbe almış olma ihtimali çok yüksek. Bu şahsi görüşüm bu telefona bu fiyat gerçekten çok yüksek.

Ek not: Power tuşu bozulmuş bir iphone cihazım vardı ve yaptırdık, ancak aradan 1 yıl geçmeden anakartta arıza verdi. Yani eğer aşırı kullanımdan kaynaklıysa bu bozulma, cihazın anakartınında miadı dolmak üzere olabilir.

Hepsi şahsi görüşümdür, hayırlı satışlar...

• ios 10.3.3 sürümlü olması bi marifet değil. çoğu uygulama çalışmıyor, çoğu özellik çalışmıyor o sürümde. 1 hafta önce 128 gb versiyonunu 1600e sattım.
  • cihazım canavar gibi çalışıyor ve yüklü uygulamaları da gayet stabil çalıştırıyor. donma kasma takılma yok! evet bazı uygulamalar daha yüksek sürüm gerektirdiğinden mevcut sürümle indirilemiyor doğru ancak güncel sürüme yükseltmek benim elimde, dilediğim an cihaz ios 14.x.x e geçer. herkes kendince bişeyler diyor fakat söylenilen olumsuz sözler cihazın değerini düşürmüyor. bu arada telefona 1500 teklif ettiler satmadım, duyurulur!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.