Bildirim
Iphone kullanıcısıyım androide geçmek istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asrock1907
Arkadaşlar iphone kullanıcısıyım androide geçmek istiyorum iphone 4s kullanıyorum hangi telefonu önerirsiniz ?
Butce nedir o ebatta z1compact oneririm
Daha buyuk ekran ve batarya rahatligi olarak G2 ideal,fiyatta makul donanimida ust duzey.
Ama butce yuksekse Z2 yada G3 bakin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe belirtmezseniz hiçbir öneri alamazsınız. -
xperia z1c iyi olur -
800 lira bütçem var 2.elde alabilirim
Lg L90 a bakın
Aynen LG L90'a bakın bataryası iyiymiş ve Android 4.4 var bende yakında ondan alacağım -
Motorola'yı öneririm. O fiyata en iyilerden biri. -
Kardeşim galaxy s2 kullanıyor 250tlye bi arkadaşından aldı cok güzel Benımde hoşuma gitti bataryasıda baya gidiyor
Motorola Moto G
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
800 ₺ altında Motorola Moto G bakın kesinlikle, fiyatına göre performansı çok iyi. LG L serisiyle kafanızı bulandırmayın derim. İkinci elde de Nexus 4 düşünebilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Iphone 4sden iyimidir bu telefonlar peki
Turkcell T50 700 lira gibi bi fiyatı var veya 888 lira fiyatı olan discovery 2 olabilir -
Iphone 4sden iyimidir bu telefonlar
quote:
Bi 4s kullanıcısı olarak bnce kesinlikle iyi değil.eğer geçecekseniz daha üst düzey tellere geçin
G2.Z1,m7, vs
Ben şahsen g2 alacağım anlaştık birisiyle tavsiye ederim
Alabilirseniz G2 almaya çalışın.Eğer alamazsanız ikinci el Nexus 4 alın.
quote:
android kullanmak istiyorsanız amiral gemi modellerine yönelin. Altta kalan modeller, 4S'ten iyi performans veremezler. Belki kameraları daha iyi olur, ekranları daha iyi olur falan ama Android için üst model kullanılmalı bence. -
o söylenen cihazlar sadece ekran boyutu olarak üstün 4sden.Eger bütçe artırma ımkanınız varsa 1150 civarına lg g2 bulabılırsınız -
ben olsam hiç geçmezdim -
3gs kullansan veya 4 tamam orta karar android cihazını al ama,4s kullanıyorsun oyunlar uygulamalar sorunsuzdur,keza ios 8 çıktığı gibide alacaksın,o yüzden android cihaz bakıyorsan iphone'dan geçeceksen nexus cihazlara bakmanı öneririm yada android l kesin alacak cihazlara bakmalısın,bence nexus 5 alıp rahat et,g2 de bir alternatif tabi ama nexus gibi yazılım desteği kesin değil,kesin olsa da üreticinin ne yapacağı hiç belli olmuyor,o yüzden google kendi desteklediği cihazlara bakmak en mantıklısıdır.
Tavsiyem 4s satacaksan da 800 lirayı üstüne katıp bak ve de mutlaka almayı planladığın merak ettiğin cihazı gidip teknoloji marketinde standdan kurcala incele elde nasıl duruyor tasarımı nasıl diğer elinde de 4s'e bak 2 li karşılaştır,elde duruşundan tutta androidin özelliklerine hepsine bak kamerasına vs. bunları yapmadan ezbere cihaz SAKIN alma.
Benzer içerikler
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- samsung a35 yorumlar
- premium sms ayarları yok
- a15 vs m34
- esim nedir
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- samsung a16 ne zaman çıkacak
- samsung galaxy s25
- samsung a 74
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X