Şimdi Ara

iPhone kullanan arkadaşlara 3 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hiç iPhone kullanmadım. Açıkçası almak istiyorum. Size soracağım soruları bayiilere sordum kimseden net cevap alamadım.

1-Benim gmail hesabımda bir hesaptan 4 tane hesabı yönetiyorum. Hesap birleştirme özelliğini kullanıyorum, hotmail, şirket hesabı, yahoo adresleirm orada kayıtlı böylece hepsini gmail'den yönetebiliyorum ve hotmail'e v.b. girmeden oradan direk mail atıyorum.
    Ben mail'i gönderince google sistemi arka planda yaptığım pop ayarlarından erişip gönderiyor. Bu bana inanılmaz rahatlık sağlıyor.
    Standart e-posta istemcilerinde bunu yapamıyorum. "Gmail" uygulaması gerekli. Sizlerden isteğim ios marketten indirip bakabilirmisiniz? Bu tarz bişey mümkünmüdür?

2- Google Latitude servisini çok aktif kullanıyorum. Telefonda google maps uygulaması var mı? Varsa "oturum aç" veya "latitude'a katıl" gibi bir seçenek görüyormusunuz? Google Maps'e gps ne kadar sürede bağlanıyor?

3-Google Docs var mı? Yeni belgeler oluşturabiliyormuyuz? Dosyaları paylaşmakta sorun çıkıyor mu?
    Ayrıca, reader, calendar, finance, talk var mı?

Bu arada,
    Madem bu kadar çok google servisi kullanıyorsun android kullan diyebilirsiniz. Galaxy S kullanıyorum ama artık sıkıldım desem yeridir. Birazda iPhone'u denemek istiyorum.
    4S buradaki bir mağazaya gelmiş. Ama aldıktan sonra benim ve işim için gerekli olan servisleri kullanamayacaksam hiç almayayım.

Ricam, hali hazırda iphone kullanan arkadaşların deneyip yorumlarını yazmasıdır.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacTavish -- 28 Şubat 2012; 16:45:07 >

• Kardesim ben iPhone 4 aldım mükemmel bir cihaz.bilmiyorum belki alıştığımdan olabilir ama tavsiye ederim..tabi alabiliyorsan 4s al ama pek bı fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Kardesim ben iPhone 4 aldım mükemmel bir cihaz.bilmiyorum belki alıştığımdan olabilir ama tavsiye ederim..tabi alabiliyorsan 4s al ama pek bı fark yok

Cevabınız için teşekkürler, peki yukarıdaki yazdığım servisler, ios markette var mı? Kurup deneme imkanınız var mı acaba?
    O servisler benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacTavish -- 28 Şubat 2012; 17:27:46 >
  • Ne o artık tanimiyormusun beni Batuhan , ne bu resmi haller? Teknik detaylardan pek anlamam o yüzden bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 28 Şubat 2012; 17:32:17 >
  • Google Lattitude App Store da var ama US app Store da TR de yok.

Bir tane US hesabı açıp indirebilirsiniz yani

1 ve 3. soruları bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardozs

Google Lattitude App Store da var ama US app Store da TR de yok.

Bir tane US hesabı açıp indirebilirsiniz yani

1 ve 3. soruları bilmiyorum :)

İlgin için teşekkürler. Us store'dan indirip Tr hesabımla giriş yapabilir miyim bu konuda bir bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

quote:

Ne o artık tanimiyormusun beni Batuhan , ne bu resmi haller? Teknik detaylardan pek anlamam o yüzden bilmiyorum

Batuhan nick mi değiştirdin tanıyamadım kusura bakma. İnş iyisindir. Anlaşılan iphone aldın. Son görüştüğümüzden beri işe girdim, resmiyete alıştırıyorlar adamı naparsın. ;)

Hocam ben seni Batuhan sandim kusura bakma.bu nicki o kullanıyordu herzaman.ismimde talha arkadaşıyim Batuhan'ın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ne o artık tanimiyormusun beni Batuhan , ne bu resmi haller? Teknik detaylardan pek anlamam o yüzden bilmiyorum

Batuhan nick mi değiştirdin tanıyamadım kusura bakma. İnş iyisindir. Anlaşılan iphone aldın. Son görüştüğümüzden beri işe girdim, resmiyete alıştırıyorlar adamı naparsın. ;)

Hocam ben seni Batuhan sandim kusura bakma.bu nicki o kullanıyordu herzaman.ismimde talha arkadaşıyim Batuhan'ın

Bende seni Batuhan sandım. :) Neyse.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende seni Batuhan sandım. :) Neyse.

2niz aynı nickle nasıl kullanabiliyorsunuz burayı anlamadım

• Selamlar,

US store'dan Google Latitude indirip denedim, TR hesabımla girebiliyorum, arkadaş listemi görebiliyorum, konum paylaşabiliyorum, sorun yok :)

Google Docs'un iphone uygulaması yok maalesef, kendi web sitesinde öyle diyor ama web üzerinden ulaşıp kullanmak mümkün anladığım kadarıyla. Denemek lazım, o kadar detayına giremedim :)

http://www.google.com/mobile/docs/

Gmail uygulamasını da indirdim fakat ayarlarında başka bir pop3 hesap ekleme göremedim. Belki masaüstü bilgisayardan Gmail'e girip eklenirse, gmail uygulamasından yönetilebilir? Deneyemedim maalesef.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Google mail uygulamasi app store da mevcut eger pc uzerinden bu ayari yaptiysan telefonda butun maillerini gmail programi ile yonetebilirsin arkadasim.ayni mail trafigini kuzen kullaniyor o yuzden kesin konusuyorum :)
  • bahsettiklerinin hiçbirini kullanmıyorum o yüzden sorulara cevap veremiyeceğim

bence sen galaxy S i satmadan iphone al.. baktın olmadı iphone u satarsın yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

http://itunes.apple.com/tr/app/godocs-for-google-docs/id348792440?mt=8

Lovande iPhone 4 app konusu vardı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz? Veya bildiginiz varmi app?
  • quote:

1-Benim gmail hesabımda bir hesaptan 4 tane hesabı yönetiyorum. Hesap birleştirme özelliğini kullanıyorum, hotmail, şirket hesabı, yahoo adresleirm orada kayıtlı böylece hepsini gmail'den yönetebiliyorum ve hotmail'e v.b. girmeden oradan direk mail atıyorum.
    Ben mail'i gönderince google sistemi arka planda yaptığım pop ayarlarından erişip gönderiyor. Bu bana inanılmaz rahatlık sağlıyor.
    Standart e-posta istemcilerinde bunu yapamıyorum. "Gmail" uygulaması gerekli. Sizlerden isteğim ios marketten indirip bakabilirmisiniz? Bu tarz bişey mümkünmüdür?

2- Google Latitude servisini çok aktif kullanıyorum. Telefonda google maps uygulaması var mı? Varsa "oturum aç" veya "latitude'a katıl" gibi bir seçenek görüyormusunuz? Google Maps'e gps ne kadar sürede bağlanıyor?

3-Google Docs var mı? Yeni belgeler oluşturabiliyormuyuz? Dosyaları paylaşmakta sorun çıkıyor mu?

1-Eğer yönetmek derken şu şekilde yaptım ben bilgisayardan gmail hesabıma girerek diğer maillerimi gmail hesabıma entegre ettim zaten bunu sende yapmışsın, sonrasında telefonuma gelerek gmail hesabımı telefonuma entegre ettim böylece diğer hesaplarıma gelen mailler dahil hepsi gmail hesabımda toplanıyor okuyabiliyorum.

2-Google Latitude servisini us appstore'dan indirip kurabilirsiniz ve kullanabilirsiniz TR hesabınızada erişebilirsiniz sorun olmaz.

3-Bunu tam olarak bilemiyorum yalan olmasın ama safari aracılığı ile belgelerinize erişebilirsiniz burası bir gerçek normal bir bilgisayar gibi düzeltebilirsiniz ama ekran küçük olur büyüt küçült dert olabilir. Mobil için sürümü olabilir bence vardır. Sanırım arkadaşımızın dediği gibi şuradahttp://www.google.com/mobile/docs/

Ayrıca Adobe reader ve office dosyalarınızı düzenleyebileceğiniz uygulamalarda var Google Talk'da var diye duymuştum ama indirmedim ve araştırmadım

• Cevaplar için teşekürler. Fırsat bulup cevap yazamamıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

http://itunes.apple.com/tr/app/godocs-for-google-docs/id348792440?mt=8

Sanırım bu Google'ın kendi yazılımı değil. Kişisel geliştiriciler yapmış gibi duruyor.

quote:

Orijinalden alıntı: cemgil

Google mail uygulamasi app store da mevcut eger pc uzerinden bu ayari yaptiysan telefonda butun maillerini gmail programi ile yonetebilirsin arkadasim.ayni mail trafigini kuzen kullaniyor o yuzden kesin konusuyorum :)

Pc üzerinden değil aslında, gmail'in ayarlarından girdim (web tabanlı). Şimdi benim gördüğüm mailleri alıyor ama cevaplandıramıyor hata veriyor. Bunun olmaması için "Gmail" uygulaması gerek. Yanlız her gmail uygulamasında bu yok o yüzden foruma danışmak istedim.

quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

bahsettiklerinin hiçbirini kullanmıyorum o yüzden sorulara cevap veremiyeceğim

bence sen galaxy S i satmadan iphone al.. baktın olmadı iphone u satarsın yine

Maddi zarara uğrarım. :) Bana iPhone parasını peşin verecek birisini bulmak zor. iPhone kullanan tanıdıklar var ama samimi olmadığım için ver de bikaç uygulama denemem gerekiyor diyemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

1-Eğer yönetmek derken şu şekilde yaptım ben bilgisayardan gmail hesabıma girerek diğer maillerimi gmail hesabıma entegre ettim zaten bunu sende yapmışsın, sonrasında telefonuma gelerek gmail hesabımı telefonuma entegre ettim böylece diğer hesaplarıma gelen mailler dahil hepsi gmail hesabımda toplanıyor okuyabiliyorum.

2-Google Latitude servisini us appstore'dan indirip kurabilirsiniz ve kullanabilirsiniz TR hesabınızada erişebilirsiniz sorun olmaz.

3-Bunu tam olarak bilemiyorum yalan olmasın ama safari aracılığı ile belgelerinize erişebilirsiniz burası bir gerçek normal bir bilgisayar gibi düzeltebilirsiniz ama ekran küçük olur büyüt küçült dert olabilir. Mobil için sürümü olabilir bence vardır. Sanırım arkadaşımızın dediği gibi şuradahttp://www.google.com/mobile/docs/

Ayrıca Adobe reader ve office dosyalarınızı düzenleyebileceğiniz uygulamalarda var Google Talk'da var diye duymuştum ama indirmedim ve araştırmadım

ios marketteki uygulamaları emilatör gibi yazılımlarla deneyemez miyim?

quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Selamlar,

US store'dan Google Latitude indirip denedim, TR hesabımla girebiliyorum, arkadaş listemi görebiliyorum, konum paylaşabiliyorum, sorun yok :)

Google Docs'un iphone uygulaması yok maalesef, kendi web sitesinde öyle diyor ama web üzerinden ulaşıp kullanmak mümkün anladığım kadarıyla. Denemek lazım, o kadar detayına giremedim :)

http://www.google.com/mobile/docs/

Gmail uygulamasını da indirdim fakat ayarlarında başka bir pop3 hesap ekleme göremedim. Belki masaüstü bilgisayardan Gmail'e girip eklenirse, gmail uygulamasından yönetilebilir? Deneyemedim maalesef.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Siz gmail uygulamasına ek hesap girmek zorunda değilsiniz. Şöyle detaylandırayım, siz ilk başta pc'nizde oturum açıyorsunuz. Hesap birleştirme var. Oradan ayarlarınızı giriyorsunuz.

Sonra client yazılımına sadece ana hesabınızı ekliyorsunuz, daha önce gmail ayarlarınızı (web tabanlı) yaptığınız için sorun olmuyor. Ama cevap veremiyorsunuz. Bunun için standart istemciler yerine "gmail" gerek ki ayarlar doğru bir şekilde senkronizasyon olsun.

• Telefonun kendi mail programı da aslında yetebilir. Tüm gelenleri aynı yerde görebiliyorsunuz zaten,hem ayrı ayrı posta hesabınıda yönetebiliyorsunuz isterseniz.
  • androide alışmış birisi için iphone çok basit gelecektir. çok kolay kullanması yani. zaten onu bu kadar populer yapan da bu özelliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

androide alışmış birisi için iphone çok basit gelecektir. çok kolay kullanması yani. zaten onu bu kadar populer yapan da bu özelliği.

Evet biraz deneme şansım oldu vazgeçtim. 4.0'lı modeller gelince alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.