Şimdi Ara

iPhone Hücresel Bağlantı sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 senedir 6 plus kullanıyorum. Önceden hiç böyle bir sorunum yoktu; fakat 2 aydır acayip muzdaribim. Sorun şu ki telefonum çok fazla hücresel bağlantı kullanıyor. App Store için Hücresel veriyi kapatmama rağmen ayarlar>Hücresel>Sistem servisleri Bölümü'nde yer alan iTunes hesapları kısmı acayip data çekmeye başladı nasıl oluyorsa. Bunu nasıl çözebilirim? Neden kaynaklanıyor bu Kafayı yemek üzereyim
    Yardım edenlere şimdiden çok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • App store için hücresel veriyi kapatıysanız aklıma gelenler imessage, facetime ve otomatik indirmeler'in veri kullanımı yapmış olması. Bu alanları da kontrol ettiniz mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nofear_61

    App store için hücresel veriyi kapatıysanız aklıma gelenler imessage, facetime ve otomatik indirmeler'in veri kullanımı yapmış olması. Bu alanları da kontrol ettiniz mi ?

    Öncelikle cevap için çok teşekkürler. Evet iMessage ve FaceTime açık ama hiç kullanmıyorum. Ki 1 senedir de açıktı; ama hiçbir şey olmamıştı. Otomatik indirmeler kısmında da hepsi kapalı ve Hücresel veri kullan seçeneği de kapalı. Veri kullanımı en çok şu zamanlar baş gösteriyor:
    Mesela bu hafta tatildeydim ve Wi-Fi yoktu doğal olarak 1 hafta boyunca. Bir yere oturup Wi-Fi ile bağlanınca ben de app Store'u açıp uygulama güncellemelerimi yapıyordum. Sonra oradan Kalkıp da Wi-Fi bağlantım koptuğu zaman yaklaşık bir 300 mb internet harcıyor. (App Store için Hücresel veriyi kapamama rağmen.) Ve daha önce hiç böyle aşırılık yapmıyordu. Geçen ay ilk defa internetim komple bitti. Delirmek üzereyim hocam ya cihazı kıracağım az kaldı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunların dışında siri ve handoff'da aynı şekilde veri kullanımına neden olabilirler. İcloud wifi olmadığı sürece eşzamanlama yapmaz geriye de sistem servisleri için veri kullanımı yapacak başka bir özellik bulunmuyor. Aklıma birde ayarlar için hücresel veriyi kapatmak geliyor. Bir de o şekilde deneyin isterseniz. Bunların dışında son çare olarak restore önereceğim malesef. Kolay gelsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.