Şimdi Ara

iPhone eSIM hakkında (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.295
Cevap
32
Favori
154.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 3 Kasım tarihinde İphone 11 telefonumu hücresel plan ekle seçeneği olmadığı için Akasya Apple a götürmüştüm. Telefonumu iTunes üzerinden sıfırladılar. Bir değişiklik olmamıştı. Gerekli bilgileri aldık sizi arayıp haber vereceğiz demişlerdi. 01.12.2020 tarihine kadar kimse benimle irtibata geçmedi. Arada Apple desteği arayıp konu hakkında bilgi almaya çalıştım ama mağazadan sizi ararlar biz buradan göremiyoruz dediler. Dün bir arkadaşım akasya Apple a gitti. Benim telefonu sordu. Şimdi rezalete geliyoruz. Benim dosya ile ilgilenen danışman işten ayrılmış. Sonra da başka danışman ilgilenmemiş. Benim olay ortada kalmış. Olacak iş mi lan bu? Problemi anlattığında da Türkiye’de eSim daha yok, güncelleme ile gelir falan filan deyip benim arkadaşı göndermişler. Ben orada olacaktım ki bir dağatacaktım orayı. Apple’ın verdiği cevaba bak. Böyle bir şey olabilir mi? Bir danışman işten ayrılınca başkası nasıl onun işlerini takip etmez. Bana tamamen yalan gibi geldi. Şu problemi bir halledemiyor, eSim’den haberleri bile yok. Servisine her zaman özen gösterdiğini duyduğumuz Apple da bunu yapıyorsa vay halimize. Neyse ben telefonu Genpa Servise verdim bugün. Bakalım neler olacak.





  • egos1907 kullanıcısına yanıt
    Vodafone dan tt ye gectim sebebi taahhutlu hattim olmasina ragmen fiyat yukseltmeleri dun kardesime de aynisini yapmislar 7 gb interneti 10 yapip 750 yi 1000 yapmışlar 30 tl lik tarifteyi 45 tl yapmışlar sormadan oda tt ye gececek
  • Bende Bugün vodafone kurumsal hattımı iPhone 11 telefonuma tanıttım baktım Turkcell den ses seda yok en azından tek telefon taşıyım dedim.. :)




    iPhone eSIM hakkında
  • savaskursun kullanıcısına yanıt

    Güzel hocam e -sim olayı.Tablet,Watch içinde artık desteklenirse süper olacak.

  • Turkcell bu konuda niye bu kadar yavaş kaldı anlayamıyorum. hiç mi müşteri kaybetmediler bü yüzden dolayı ya da artık öncü olmaktan vaz mi geçtiler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam belkide en doğru zamanı bekliyorlardır. Vodafone geçtide ne oldu?

    -Apple Watch desteği yok.
    -Çoğu iPhone'da Hücresel Plan Ekle kısmı yok.
    -Mevcut müşteri bile olsanız bu covid döneminde sizi mağazaya çağırıyorlar.

    Turkcell'in öncü olmaktan vazgeçtiğini zannetmiyorum sadece bir adım atılacaksa tam adım atılsın mantığı ile ilerliyorlar.

    Hem bu sayede Vodafone'da eSim müşterilerinin ne gibi sorunlar yaşadıklarını görüyorlar ona göre kendilerini geliştirip sorunsuz bir şekilde çıkartırlar diye düşünüyorum.

    Bu arada daha Apple'ın kendi sitesinde 'eSIM hizmeti sunan kablosuz iletişim operatörlerini bulma' dökümanında Türkiye bile yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 4 Aralık 2020; 22:42:43 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    yeni saatler satılmadan önce ben de öyle düşünüyordum ama şimdi hücresel saat desteğinin geleceğini zannetmiyorum.

    bazı ülkelerde e-sim desteği olmasına rağmen hücresel saat satılmıyor.

    zaman içerisinde göreceğiz ama yaza kadar gelmemiş olursa vodafone’a geçiş yaparım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    yazıklarınızın 1’ i ne itirazım var, saatlerde e-sim olmamasının Vodafone ile bir alakası yok. Apple’ın Türkiye’ye e-sim’li modeli getirmeyişinin tek sebebi, çok ileri görüşlü yetkililer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Hocam iPhone'larda Hücresel Plan Ekle kısmının gözükmemesinin de Vodafone ile bir alakası yok.

    Burada demek istediğim bu kadar eksiklik varken bu işi piyasaya sürmek mantıklı değil gibi.

    Farkındaysanız birçok insan telefonunda eSim'i etkinleştiremiyor. Apple'ın bile Türkiye'ye eSim geldiğinden haberi yok, Vodafone erkenci davrandı.
  • evet haklisiniz, benim anladigim Vodafone "Ben mevzuat olarak ve teknik olarak hazirim" dedi verdi eSim'i ama diger 2 operator her ne kadar onlar da Vodafone gibi hazir olsalar da, iPhone'lardaki bu problemin Apple tarafindan cozulmesini bekliyorlar sanirim.


    Diger (iPhe disi) telefonlarda durum nasil acaba?


    Not:Ben Vodafone'dan alinma iPhone11 kullaniyorum telefonu 0'ladim (dfu mod) su an fiziksel sim kart kullanmiyorum.

  • Türk telekom kullanıyorum
    Benim cihazda var neye göre var araştırdım bulamadım


    iPhone eSIM hakkında
  • eSIM ile çift hat kullanırken çift whatsap kullanımı nasıl olacak bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    bence tamamen Vodafone tecrübesini kullandı ve hemen hayata soktu , sonuçta bunu birçok Farklı ülkede kullanıyorlar , mesela benim Vodafone hattım kurumsal bana mail olarak attılar QR kodu tanıttım be bitti, Turkcell 1 sene önce 100% hazırız bu teknolojiye diye açıklama yaptı ortada bişey yok , Vodafone zaten bu konuda çok tecrübeli ondan zaten hızlıca işleme koydu. Dediğiniz doğruysa Turkcell gibi izleyelim bakalım ne sorunlar çıkacak bakalım ona göre tedbir alalım demeye ihtiyacı yok ben buna bağlıyorum , bende kesinlikle ilk Turkcell yapar dedim ama yanıldım ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nautica33 N kullanıcısına yanıt

    Buyur hocam bu şekilde WA Business ile çözebilirsin

    iPhone eSIM hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 Pro max kullanıyorum ve vodafone hattım var , nasıl e-sim'e geçiş yapabilirim ?

  • drjacob kullanıcısına yanıt

    Vodafone bayisine gitmen yeterli , eSIM istediğini söyle hallederler gitmeden önce aramanı tavsiye ederim bazı bayilerde olmayabiliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Bence doğru zamanı bekliyor demek biraz yanlış. Apple Watch desteği sanırım BTK ile ilgili. Hücresel Apple Watch modellerinin Türkiye’de kullanılabilmesi için İMEİ lerinin kayıtlı olması gerekiyor. Bu da ülkemizde zaten pahalı olan apple watchların fiyatlarının daha da artması demek. Evet çoğu İphone da hücresel plan ekle seçeneği yok ama e-sim sadece İPhone’lar için çıkarılmış bir teknoloji değil. E-sim destekleyen bir sürü farklı marka telefon var. Mağazaya çağırma kısmı doğru. O Vodafone un Türkiye’de beceremediği bir konu. İleride mağazaya gitmeye de gerek kalmayacaktır.

    Bence doğru zaman bekliyor demeyelim de daha hazır değiller diyelim Turkcell ve Türk Telekom için.
  • tolgacenil kullanıcısına yanıt
    Hocam eSim'i destekleyen bir sürü cihaz var bu konuda haklısınız bir an sanki bu özellik sadece iPhone için gelmiş gibi yorum yaptım :)

    Apple Watch konusu hakkında fazla bilgim yok ama sonuçta bir cihaz olarak gözüküyor ve IMEI kaydı yaptırılabiliyor. Operatörlerin bir hattı hem iPhone'da hem de Watch'da kullanılabilir hale getirmeleri gerekiyor diye biliyorum yani burada iş yine operatörlere düşüyor gibi.

    Belki de dediğiniz gibi Turkcell ve Turk Telekom hazır değildir, net bilemiyorum.
  • Değerli arkadaşlar, e-sim kullanan arkadaşlara bir sorum var. İki hat aktif haldeyken birini uçak moduna almayı veya devre dışı bırakma işlemini yapabiliyor musunuz? Haftasonları şirket hattımı kapatmak istiyorum. Bu nedenle soruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıslıadam kullanıcısına yanıt

    Evet hocam, istediğin hattı kapatabiliyorsun sorun yok..

  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.