< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Evet hocam |
İyi günler benim iphone 11 hücresel plan ekle çıkmıyordu. Apple tarafından telefonun yenisi ile değişimi yapıldı. Sim kartı takmadan önce telefonu açtık ve hücresel plan ekle aktifti. İlk olarak e-sim tanımlama yapalım dedik e-sim aktif oldu. Sim kartı takıp aktif etmek isteğimizde etkinleştirme hatası veriyordu. Bunun üzerine sim kartın uyumlu olmadığını karar verdik. Yeni sim kart başvurusu vaptık kartın gelmesini bekliyoruz. Bu hücresel plan ekle çıkmamasının sebebi sim karttan kaynaklanıyor olabilir. Yeni sim kart geldikten sonra durumdan bilgilendiririm. |
O zaman operatörler başka operatörlerle kullanılmak istemiyor demek oluyor. Ama bazı kişilerde bu seçenek göründüğüne göre kişisel olarak operatör bu ayarı değiştirebiliyor demekki. Ama böyle bir seçenekleri olması uygun değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tabi hocam çünkü e sim cihazında imei no su vardır. |
Anladım hocam kötü olmuş ya.O imei ninde kayıt edilmesi gerekir. |
bende arıyorum tarıyorum ama hiçbirşey bulamıyorum :) Vodafone baya hızlı davrandı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Randevuya gittiniz mi? Bir gelişme mevcut mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İPad Pro 2020 içinde Apple sitesinde e sim destekliyor yazıyor ama menüde ben bir şey göremedim.Cellular modeli kullanıyorum ama sim kart takılı olmadığı için açılmıyor o menü. |
cihaz modeliniz destekliyorsa, sim kart takılı olmasa bile ayarlar, hücresel altında hücresel plan ekle seçeneği olması lazım. Yoksa cihazı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Yine çıkmazsa aramıza hoş geldiniz. Bu durumda pekçok kullanıcı var. |