Şimdi Ara

İPhone'dan xiomi redmi note 11s geçtim düşünceleriniz neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş

Catcheee

Konu Sahibi

23 Mayıs 2022 Pazartesi 01:19:44 (14 mesaj)

İşlem

Özel Mesaj

Düzenle

Favorilere Ekle

Not Ekle

Mesajın Linki

Konuyu Anonimleştir

Arkadaşlar yıllardır iPhone 8 kullanıyorum, xiomi resmi note 11 s geçiş yaptım ve ilk günüm memnunum eğer kullanan varsa yorum yapabilirse sevinirim.

Ayrıca telefonu vatandan aldım ailem telefoncuda daha ucuz diye baya söylendi ben 6900 e aldım telefoncuda 6500 dü tek çekim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazonda 6153 lira. Vatanda 6999 lira. 846 lirayla neler yapılırdı yazık olmuş.

• Sizin bize anlatmanız gerekmiyor mu? iPhone bırakılmaz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayırlı olsun hocam. güle güle kullan. ne olursa olsun artık alınmış tadını çıkar

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, xiomi redmi note 11 s cidden iyi telefon tamam iPhone 11 12 gibi olamaz ona lafım yok ama iPhone pahalı ya bataryası çok kötü şarjı hemen bitiyo iPhone da yapıp bunda yapamadığım ne varki

• orta-iyi kameradan çöp kameraya geçmişsin

en iyi yazılımdan en kötü yazılıma geçmişsin

miui13 kadar leş bir arayüz yok geçmiş olsun 6900e mis gibi s20fe var omg

• Hayırlı olsun sesin ahize yerine üst hoparlörden gelme sorunu var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende iPhone dan note 11s e geçtim. iPhone a dönmeyi düşünüyorum iPhone kullanmak başka birşey isterse tüm özellikleri üst düzey olsun android in

• İphoneden şaşlmaz .

• Attan inip eşşeğe binmissin

• Ben iphone, iphone 4, iphone 6 kullandıktan sonra Samsung'a geçtim, bir daha da geri dönmedim. Telefondaki fotoları bilgisayara aktarmak için saatlerce harcayıp gece uykusuz kalmamın ardından telefon hala düzgün çalışmasına rağmen çok ani bir şekilde ertesi gün android sipariş vermiştim. Hani iyi güzel uzun ömürlü, donanım olarak hoş, optimizasyonu da iyi, ama limitlemeleri öldürüyor beni. Yok 3rd party kullanamazsın, yok içerdeki klasörlere ulaşamazsın, yok iTunes kullanmak zorundasın, yok "macbook al, bağlantı rahat oluyor ;)", neler neler. Kendi storelarından almadan zil sesi bile koyamıyordun, hala öyle midir bilmiyorum.

Şu an sırf kullandığım 3rd party appler yüzünden bile iPhone'a geçmem imkansız. Anında hayat düzenim bozulur.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    3rd ne

• törd : one that is number three in a series

troisième: üçüncü

• Yirikalische kullanıcısına yanıt

Sirf ucuncu parti uygulamalar icin Android kullandigimdan katiliyorum, iOS'un da belirli avantajlari var tabi tercih meselesi bence, ustte herkesin iyiden kotuye gecmissin demesi sacma bir durum. Ayrica Android'de custom ROM kullanabilme gibi bir durum da var eger MIUI'dan memnun kalmaz ise arkadas.

• Sadece YouTube vanced için bile androidden vazgeçmem. iPhone kullananların ömrü reklam izlemekle geçiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    iphone kullanan adam premium alır hocam :)

• Baldbani kullanıcısına yanıt
    Valla hocam etrafımdaki iPhone kullananlar götüne don bile alamıyor. Ama ne yapıp edip 12 taksitle iPhone alıyor.
    Çözemediğim bir iPhone fanatikliği var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone sonrası Android'e geçeceğimi sanmıyorum ama bundan ayrı şekilde asla Xiaomi almazdım. Hayırlı olsun.

Yukarıda okuduklarımdan dikkatimi çekenler için ekleme yapmam gerekirse Android telefonumu düzenli yedeklemem gerekirdi, iOS tarafında iCloud mükemmel çalışıyor, hiçbir Apple cihazımı bilgisayara bağlamam gerekmedi. Hala vanced, Spotify apk vs. diyenleri de anlamıyorum, iPhonelar 15.000 TL seviyesine çıkmışken ayda 10 20 TL'nin hesabını yapmak ne kadar mantıklı?

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.