< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 6 Haziran 2025; 18:50:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone’da orijinal pil değişimi yapılınca telefon sıfırlanıyor mu?

-
-
geçen hafta 11 Pro Max pili değiştirdik Troy’da. Bursa’da Gürgençler ve Troy Çar sadece yetkili servis olarak. Tek problem ekran koruyucuyu anında söküyorlar. Geri kalan hiçbir şeye dokunmadılar. Sadece iPhone u bulu kapatıp verdik. Herşey 3 saat önce nasıl bıraktıysak öyle geri aldık. Başka servislerde ya da Apple’ın kendi içinde nasıldır bilemem. Ama Troyda sıfırlama falan yapmadılar. Prosedür aynıdır diye tahmin ediyorum. Geri alınca tek ek, menüde orijinal yedek parça alanı pil olarak açıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sifirlanmiyor.
Bu biraz insiyatif meselesi. Bazıları sıfırlamıştır bazıları sıfırlamamıştır o yüzden ikisini de söyleyen vardır. Servise verirken sıfırlanmamasını talep edersiniz.
-
Servisle alakalı bir durum benim ekran koruyucu bile sökmemişlerdi.
Sıfırlanmaz ama dandik bir servise verdiyseniz, orasını burası ı söker, cihazı sıfırlayıp verir
Bunu bende merak ediyorum, İzmir’de yaşıyorum haftaiçi İstanbul’a gideceğim gitmişken 14 pronun pilini değiştireyim diyorum, ama sıfırlanıyorsa uğraşmak istemiyorum gün içinde alıp verebilirsem çok iyi olcak
İşlem Max 30 dk. Hatta o kadar da sürmez de. İşte servis işi, yok yoğunuz yok sıra yok cart curt vs vs vs, sıfırladıklarında bir şey yapamazsınız. İmzaladığınız servis formunda muhakkak yazar. Sıfırlanma ihtimali ve veri kaybı ihtimalini biliyor kabul ediyorum anlamına gelen ifadeler. O yüzden vermeden konuşmak lazım. Servisteki arkadaşların hikayesine kalmış iş…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X