Bildirim
iPhone'cular FANDROIDCILER bi gelin hele
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Video iyi de, iPhone'cular ne alaka?
Nedir bu Apple düşmanlığı?
EDIT: Başlık değişmiş. Yanlış anlama olmaz böylece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 31 Ağustos 2012; 16:35:25 >_____________________________ -
-
bizde seni iphone 5 çıkınca çağıracaz
Video iyi de, iPhone'cular ne alaka?
Nedir bu Apple düşmanlığı?
EDIT: Başlık değişmiş. Yanlış anlama olmaz böylece.
Evet androidi de ekleyelim dedik
Seviyorum iOS'u ama o kadar para verip alacağım aleti bi kere düşürdüğümde böyle üzüleceksem...._____________________________ .
-
İos da bir numara yok , kullanıcısı olarak söylüyorum. İlk kez kullanınca göze hoş geliyor animasyonlar filan , ama içi boş bir işletim sistemi.
Kaliteli Uygulamalar olmasa kısaca bir hiç
İos da bir numara yok , kullanıcısı olarak söylüyorum. İlk kez kullanınca göze hoş geliyor animasyonlar filan , ama içi boş bir işletim sistemi.
Kaçıncı kişiliğin bu senin?
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
Orijinalden alıntı: FRAPS
Kaçıncı kişiliğin bu senin?
Benim ne zaman iphone u savunduğumu gördün . Sende sanırım hafıza sıkıntısı var, tedavi ol
sen neyin kafasındasın değişik
????
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler