Bildirim
iphone camı kırıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
DEĞİŞTİREBİLİRSİN TAMİR YOK DİYE BİLİYORUM? 400$ OLMASI LAZIM FİYATININDA
_____________________________ -
-
oncelikle gecmis olsun...
arkadasim telefonun cami kirilmasi demek tum dokunmatik ekranin degismesi demek oluyor...o yuzden biraz tuzlu...hele de turkiye de fahis fiyatlara yapiliyor ekran degisimi...sana tavsiem yurt disindan bi ekran getirt tanidigin varsa,internette videolardan bakarak kendin degistir elinden geliyorsa...ya da getirttigin ekrani elinden gelen bi tanidigina iscilik ucretiyle degistirtebilirsin...yoksa turkiye de 400$ degil ama 400 ytl ye degistiriyorlar...
www.pdaparts.com sitesinde en son 170$ di..._____________________________ e6550@2.3ghz + arctic freezer 7 pro | asus p5b deluxe | 2 x 1 gb kingston 800 mhz | 1gb Sapphire 7850 | 400 gb samsung hdd | 650 watt Coolermaster PSU | CoolerMaster rc-690 rev.2 | Creative T7900 7.1
Iphone 4 16gb
Kindle Touch
Techical University of Varna - Computer Science and Technologies (English Education)
Alfa Romeo Mito 1.4 TB K&N Filter, ECU Remap
Alfa Romeo 145 1.4 TS -
benim iphonu goturdüğüm arkadaşta var işini görür kadıkoyde geçmiş olsun _____________________________ -
Arkadaşım senin başına gelen banada gelmişti baya araştırdım ve sonunda dokunmatik ekranla birlikte camı 310 ytl'ye doğubank'ta değiştirdim.Bu aralar iphone sıkıntısı olduğu için fiyatlar 350 ytl'ye kadar çıkmış ama sen yinede zorla biraz pazarlık yap orta biyerlerde anlaşırsınız belki.. _____________________________ Bizi edepsizler değil, edebimiz susturur. -
Geçmiş olsun 450-500 civarı gidiyo :S _____________________________ League of Legend Türkiye -
bence sat kurtul.bu arada sıfırı ne kadar
_____________________________ -
LCD ile ön camı ayırmayı başarabilirsen sadece cam ebay de 10 dolara satılıyor :) _____________________________ -
dealextreme 'e bi uğra bence 10-15$'a bu sorundan kurtulabilirsin ... Türkiye'deki işgüzarlara güvenme bence bu konuda. _____________________________ -
-
resım ekleyebılırmısn arkadasım _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: cvZip
dealextreme 'e bi uğra bence 10-15$'a bu sorundan kurtulabilirsin ... Türkiye'deki işgüzarlara güvenme bence bu konuda.
Dealextreme'de malesef yok yada ben bulamadım._____________________________ Apple Watch S5 | iPhone 11 Pro Max 256GB | Apple TV3 | iPad Mini Retina 32GB WiFi Cellular -
hemen almak istiyorsanız gittigidiyorda var. _____________________________ -
2 yıl olmuş son mesajdan beri ama, yeni girenler olursa diye yazıyorum. bugün değiştirtdim 90 tl ye mal oldu, cesaret edebilirseniz kendiniz 50-65 tl arası ekran alıpta değiştirebilirsiniz.
http://www.iphoneankara.com/ ankarada olanlara yardımcı olabilir 15 dk sürmüyor, isterseniz çizilmemesi için ekrana kaplamada koyuyorlar_____________________________ -
benim arkadaştada ipod touch var iç ekran değişecekte o ne kadara 90 liraya fln olursa yaptırırım valla xD _____________________________
İPhone 3g [ s ] 32 gb White -
cihaz 2g mi 3g mı eger 3g ıse ankara balıkcıoglunda toptancılar var 40tl dokunmatık panel 20 taktırsan olur sana 60tl bıraz mantıklı ve uyanık olmak lazım onlarda toptancıdan o fıyata alıp sana 90 veya 100 dıyorlar ıste _____________________________ -
bu 90 lıra 3g ıcın heralde
benım 2g nın de dun ekran camı catladı sadece ama bunlar bırlesık oldugu ıcın komple ekran degısıo heralde
sadece camı halledecegımız bı yer varmı_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NETMAR
bu 90 lıra 3g ıcın heralde
benım 2g nın de dun ekran camı catladı sadece ama bunlar bırlesık oldugu ıcın komple ekran degısıo heralde
sadece camı halledecegımız bı yer varmı
Hocam 2G'lerde camla dokunmatik ekran birleşik oldugundan bayaa maliyetli olur.3G'lerde camla dokunmatik ekran ayrı ama 2G'lerde oyle degıl_____________________________ 2009 BMW 116i
-
iphone 3g 8gb/16gb
cam+dokunmatik panel+MONTAJ 75 tl
kullandığımız ürün A+ KALİTE
montajda kullandığımız DOKUNMATİK ORJİNALDİR. Ürün montajını aynı gün yapıp şehir içi
aynı gün teslim şehir dışı ertesi gün teslimdir.
dokunmatik panel+montaj 75 tl_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Benzer içerikler
- iphone ses az çıkıyor
- ipad şifremi unuttum
- telefon sıcaklığı ölçme ios
- itunes yedekleme klasörü değiştirme
- carplay ekran yansıtma
- iphone 17 yan tuş ne işe yarar
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- +18 ai
- ios 26 güncellemesi özellikleri
- 15 pro max vs 16 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler