Şimdi Ara

İphone başım belada DEĞİŞİM SÜRECİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar severek kullanmakta olduğum 5s cep telefonum garanti süresinin bitmesine 4 ay kala arızalandı(Kapandı bir daha açılmadı)

    14.8.17 de servise telefonu teslim ettim.Gelen mesajla telefonun İstanbul Apple arıza merkezine gittiği bildirildi.Başka mesaj almadım,servise sorduğumda telefonun değişim kararı alındığı,değiştirileceği söylendi.Sonrasında Apple destek hattıyla iletişim kurmaya başladım.

    Kıdemli danışmanlar tarafından söylenen,telefonumun değişiminin onaylandığı,aynı model üretilmediğinden üst modeli olan 5 SE verileceği,merkezin Danimarka olduğu işlemlerin zaman aldığı bundan dolayı beklemem gerektiği,başkada yapılacak bir şey olmadığı bildirildi. Bu arada 4 tane kıdemli danışman değiştirdim(her aramada dosyayı başka biri devralıyor)

    Ekim ayının başlarında Apple store den Siparişiniz işleniyor belgesi geldi.Telefon sipariş etmişim gibi Alıcı,tel model ve rengi,13.10 teslim tarihi gözüküyor fatura adreslerim böyle bir belge geldi,hatta danışmanlar "hayırlı olsun" bile dedi.Ayın 25 oldu hala bir şey yok.

    Tekrar aradığımda gelmesi lazım biz mail atalım bakalım ne olmuş falan diyerek oyalıyorlar,kendileri de ne olduğunu bilmiyor.Bende önceki gün tüketici hakem heyetine başvurdum ve paramın iadesini istedim.Telefonumu servise vereli 71 gün oldu ve hala beklemekteyim,telefonsuzum

    Arkadaşlar durum bundan ibaret,benim açımdan yapılacaklar yapıldı,fakat çözüme ulaşamadım,sizce bu durum nasıl halledilir,ne yapmam lazım,böyle bir durumla karşılaşan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hay-bey -- 9 Kasım 2017; 12:30:3 >







  • Ayni durumdayım ayni sorun bende 6 vardı bana da 5se dediler 1 ay sonra fakat ben kabul etmedim 6 yada üstünü istedim bende yarın ariyacagim zorlucaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünen var mı ? ben gittim de süreç çok mu uzun ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki ortalama 2-3 ay sürüyor minimumda. Çok yoğunlar ve hep yasal süreçler var, işte heyete giriyor heyet yazı yazıyor savunma istenmesi için. Firmaya yazı yazılıp yollanıyor, firma teslim aldıktan sonra 15 gün içinde cevap vermek zorunda. Genelde bunu bekletirler bilinçli, sonrasında yanıt gelir, heyet toplandığında dosyanır incelenir vs vs tabi her heyet toplandığında her dosyaya sıra gelmez, heyette haftada 1 15 günde bir bile olabiliyor yerine göre.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam iyi forumlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu aldığım firmadan., tüketici hakem heyetine başvurarak bedel iadesi istedim.

    Ayrıca Apple Türkiye yide mağduriyetimden dolayı verdim bakalım ne olacak
  • Selamlar, bende aynı durumdayım,telefonu vereli 45 gün oldu.Tüketici hakem heyetinden bir cevap geldimi size acaba?
  • hasanusta78 H kullanıcısına yanıt
    Tüketici H. heyetinden bir cevap gelmedi.Karşı taraftan savunma istendi.E.Devlet ten bakıp süreci takip edebilirsiniz..


    Bu arada 85 günde nihayet telefonum geldi.Açılmadık kutusu 2 yıl garantisiyle İphone SE mi teslim aldım.Çok bekledim sonunda nihayet gönderdiler.

    D Pazarlamadan istediğim bedel iadesini bu ğün geri çekeceğim,diğer Apple verdiğim şikayet devam edecek..
  • Açtığım 2 davadan bedel iadesini geri çektim.Apple ye açtığım devam ediyor.85 gün sonunda iphone SE 32 gb gönderdiler
  • Bende ki 5s ise mavi ekran veriyor ve sürekli kendini kapatıp açıyordu.

    Apple'ın randevu sistemi yüzünden telefon elimde patladı.

    Bolu'da oturuyorum bu yüzden değişime veremedim. Donanım arızası varmış. Adamlar kargo ile gönderimide kabul etmiyor.

    Şuan bozuk şekilde kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz yetkili servise verin/yollayın cihazı, onlar gerekirse AppleCare onarım merkezine yolluyorlar zaten cihazı. Sonradan siz uğraşmıyorsunuz kargo vs.

    Konu sahibi arkadaşım, benim iPhone SE cihazım UPS kargoya verilmiş, bugün mail geldi. Ama takip kodu çalışmıyor henüz. Bu süreç sizin ne kadar sürmüştü? UPS yarın getirir mi acaba? Normal kargolar 1 günde İstanbul'dan getiriyor çünkü. Bunların takip kodları dahi çalışmıyor şuanda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen telefonunuz gelmiştir,benim kargoya verilmiştir mesajı gelince 3 gün icersinde geldi
  • Arkadaşlar dün Kanada Apple genel merkezden hukuk biriminden bir kişi aradı.Savunma yazısı onlara ulaşmış.Telefonu gönderdikleri halde neden bu dava diye sordu,bende 85 gün telefonun gelmediğini kanuni sorumluluklarını firmanın yerine getirmediğini beni kandırdıklarını söyledim.Ne istediğimi sordu.Firmanızın cezalandırılmasını ve tazminat istediğimi söyledim.Arkadaşlarla görüşüp tekrar arayalım dediler.Bakalım ne olacak
  • hay-bey kullanıcısına yanıt
    hocam telefonu aldığınız için belki bu dava pek bir işe yaramayabilir. Bu arada aynı durumdan dolayı bende hem vatan computer hemde apple ı tüketici hakem heyetine vermiştim ve nihayetinde dün telefon elime ulaştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanada ne alaka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir şey danışacağım ben de Turkcell'den kontratlı aldığım bir cihaz için THH'ne dilekçe vermek istiyorum fakat sorum şu eğer ki dilekçe verdikten sonra olumlu geri dönüş yaparlarsa bu duruma dilekçeyi geri çekebiliyor muyum? Ek olarak çekebiliyorsam bunun bir bedeli var mı?
  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Yarayacak diye düşünüyorum,çünkü kanuni yapması gerekenleri firma yerine getirmedi,85 gün beni madur etti
  • Kanada genel merkez böyle durumlarda ordan aranıyor
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Evet gidip tekrar dilekçe verip şikayetinizi geri çekebiliyorsunuz,firmayla anlaştık diğerek.Posta masraflarını ödüyorsunuz diye biliyorum ama bana daha birşey gelmedi
  • hay-bey kullanıcısına yanıt
    anladım hocam haklısınız bende 75 gün sonunda sizin gibi dün telefonu alabildim. Ancak telefonu kabul ettiğimiz için nasıl bir süreç işler kestiremiyorum.Gelişmeleri takip ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.