Şimdi Ara

İphone Altyazı dizi izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5c internetten dizi izlerken türkçe altyazı ve altyazısız olarak izlenitor ancak ingilizceyi seçince altyazı kayboluyor.Birkaç sitede denedim hepsinde aynı problem oldu .
    Ayrıca video yu tam ekrandan çıkarınca alt yazı görünüyor. Önerisi olan var mı kafayı yiyorum program site vb.

• Avplayer uygulamasını kullanabilirsin.
    Dizi ve altyazı ismini aynı yap. Telde avplayer'ın içinde documents klasörüne yükle ikisini. Bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Avplayer uygulamasını kullanabilirsin.
    Dizi ve altyazı ismini aynı yap. Telde avplayer'ın içinde documents klasörüne yükle ikisini. Bu kadar.

Direkt olarak internetten izliyorum. İndirmeden. Senin dediğinde indirip telefona atıyoruz galiba

Main:Intel i7 980X (4Ghz) | ASUS GeForce GTX 1080 Ti Turbo 11GB | ASUS P6T Deluxe V2 | Intel Stock Fan | Kingston 3*2GB Hyperx DDR3 Ram | Crucial MX500 1TB SATA SSD | FSP 700W PSU | Viewsonic XG2700-4K 27" 5ms
    Mobil: Huawei P20 Pro| iPad Air 2
    Laptop: HP Omen i7-9750H-RTX2060-16GB Ram ||| Apple Macbook Air M1 8GB RAM 256GB SSD.
  • YoungScientist kullanıcısına yanıt
    Dizilab dan izliyorum zaten türkçe de sorun yok ama ingilizceyi seçince altyazı görünmüyor.
    Resimdeki gibi olduğu zaman görünüyor ama tam ekran olunca altyazı gidiyor
     İphone Altyazı dizi izleme

Main:Intel i7 980X (4Ghz) | ASUS GeForce GTX 1080 Ti Turbo 11GB | ASUS P6T Deluxe V2 | Intel Stock Fan | Kingston 3*2GB Hyperx DDR3 Ram | Crucial MX500 1TB SATA SSD | FSP 700W PSU | Viewsonic XG2700-4K 27" 5ms
    Mobil: Huawei P20 Pro| iPad Air 2
    Laptop: HP Omen i7-9750H-RTX2060-16GB Ram ||| Apple Macbook Air M1 8GB RAM 256GB SSD.

• Bende de aynı sorun var hocam. Çözdüyseniz bana da bir el atın çok iyi olur

2 yıl önce açıldı
    İphone'ye Dizi indirme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maalesef henüz çözemedim
  • Dostum Puffin Browser indirip izle ben öyle yapıyorum. Flash desteği olduğu için pcden izler gibi izliyorsun. Ücretsiz ve ücretli versiyonu mevcut. Biraz kullan satın alayım dersin zaten tavsiyemdir.

Çözebildin mi

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.