Şimdi Ara

iPhone'a yasal uyarı geldi. Bu ne demek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

013030............ IMEI no'lu cihaz kayıt dısı listesinde oldugu için 04.09.2012 da kullanım dısı bırakılacaktır. Hattınız acık kalacaktır. Bilgi için 4440532.

Pasaporta mı kayıt mı yaptırmak gerekiyor ?

Telefon yurt dısından alındı, alalı 9 ay oldu. Model İphone 4S.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gduman

Evet pasaport kaydi lazim

Yeşil pasaport olur mu peki ? Ve kayıt ücreti ne kadar ? 100 lira diye biliyorum ben
  • hocam senin cihaz kayıttan düşmüş kime yaptırdıysan git kaydı yenilesin ancak bu geçici çözümdür 6 ay sonra tekrar kayıttan düşecektir. pasaportun varsa önce 100 tl vergi ödeyip sonra kayıt ettirmen gerekir. benimde başıma geldi geçici çözüme başvurdum bende..
    Boston🇺🇸 | Istanbul🇹🇷
  • Benimde yurt dışı cihazıma 6 ay sonra gelen mesajdı. Ben parayla telefoncuya yaptirmiştım oraya gittim durumu izah ettim farklı bir Pasaporta tekrar kayıt yaptilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: arz talep meselesi

Benimde yurt dışı cihazıma 6 ay sonra gelen mesajdı. Ben parayla telefoncuya yaptirmiştım oraya gittim durumu izah ettim farklı bir Pasaporta tekrar kayıt yaptilar

6 ay sonra oda düşecek hocam... bilgin olsun pasaporta kayıt yapmıyorlar suriye gibi ülkelerden giriş çıkış belgelerine yapıyorlar..yıllarca pasaport diye insanları kandırdılar.

Orijinalden alıntı: minmax

quote:

Benimde yurt dışı cihazıma 6 ay sonra gelen mesajdı. Ben parayla telefoncuya yaptirmiştım oraya gittim durumu izah ettim farklı bir Pasaporta tekrar kayıt yaptilar

6 ay sonra oda düşecek hocam... bilgin olsun pasaporta kayıt yapmıyorlar suriye gibi ülkelerden giriş çıkış belgelerine yapıyorlar..yıllarca pasaport diye insanları kandırdılar.

Mekan tanidiktı bu sefer pasaporta kayıt yaptı avea bayisinden
    Olmadı en kötü ihtimal verdigim parayı alir kendi pasaportuma kaydettiririm 100 tl vergisinide veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: minmax

quote:

Mekan tanidiktı bu sefer pasaporta kayıt yaptı avea bayisinden
    Olmadı en kötü ihtimal verdigim parayı alir kendi pasaportuma kaydettiririm 100 tl vergisinide veririm.

gözünle gördüysen pasaporta kaydettiğini sorun yok ama btk illa sorun çıkartıyor artık yok ikametkah eksik yok mühür gözükmüyor vs.. inşallah düşmez hocam bizden o 100 tl vergiyi almak için ellerinden geleni yapıyorlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.