Şimdi Ara

Iphone'a resim atma resim alma.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
340.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi Kamera İle Çekilen Resimlerin Olduğu Klasörün Altında WALLPAPER Klasörü Var Ben O Klasöre Nasıl Erişirim Sizlerdede Var Heralde O Klasör Saygılar...
  • Varya O kadar sömügen insanlarsınızkı baska bişi demıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sentinal

    bak şimdi aleti dock a tak itunes aç. Orda itunesta iphone a bas soldaki kısımdan. iphone kısmında photos olucak. Orda photosdan bilgisayarında resimlerin olduğu bir klasörü seçi. Sonra SYNC diyince direk o klasördeki bütün resimleri iphone a atıcaktır. Yada resimlerinin olduğu bir klasörün içine yeni bir iphone adında klasör aç ve içine istediğin resimlerini at. Ordaki resimler iphonuna yüklenicektir.


    Iphonedaki resimleri pcye atmak için diyosanda bende direk iphone takınca bilgisayarıma bakınca fotoraf makinası olarak gözüküyor iphone. Ordan açınca bilgisayarımdan iphone u içindeki resimler açılıyor.




    Açıklamanız için teşkkür ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal302 -- 11 Kasım 2008; 23:35:44 >




  • ii oldu bu
  • peki arkadaslar itunes aracılığıyla nasıl silecez bilgisayardan atılmış resimleri?
  • msjım bulunsun, ilerde lazım olur
  • arkdaşlar bende sole bi sorun var telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayarımda hiç birşey gözükmuyor telefonla ilgili bu yüzden hala cektiğim resimleri aktaramadım bilgisayara buna resimli bi şekilde yardım edebilcek varmı ıtunnes aracılığıyla anlatabilecek yada daha farklı şimdiden teşekkürler...
  • ben de de yeni sorun başladı önceden olmuyordu. pcden dosyaya ıphone resım dıye kalasör olusturmustum ıcıne de resımlerı attım. gecen gun sync yaptım resımler gıttı ve ne kdr ugrastıysam pcde olusturdugum dosyadakı resımlerı ıphona atamıyorum. transfer purchases fln butun olasılıkları denedım ama olmuyor. iphone 4 4.1 jb. acaba neden böle ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okty_ksk

    ben de de yeni sorun başladı önceden olmuyordu. pcden dosyaya ıphone resım dıye kalasör olusturmustum ıcıne de resımlerı attım. gecen gun sync yaptım resımler gıttı ve ne kdr ugrastıysam pcde olusturdugum dosyadakı resımlerı ıphona atamıyorum. transfer purchases fln butun olasılıkları denedım ama olmuyor. iphone 4 4.1 jb. acaba neden böle ?


    Başka bir klasör açmayı denedınız mi


    quote:

    Orijinalden alıntı: togaerol

    peki arkadaslar itunes aracılığıyla nasıl silecez bilgisayardan atılmış resimleri?


    Oluşturdugunuz klasörden silip sync veya apply hangisi cıkıyorsa ona basarsanız telefondan silinir.
  • denemedim ama başka klasör deniyim bi sonucu yazarım. teşşkürler


    *** denedım ve malesef olmadı :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okty_ksk -- 9 Ocak 2011; 0:59:20 >
  • İphone'a dosya halinde pc den resim attım ama telefonda bulamıyorum bir türlü.. yardımcı olabilir misiniz ?
  • arkadaşalr iphoneleri bilgisayara bağladığınızda disk sürücüsü olarak hafıza kartına girip resimleri alabiliyor musunuz?
  • oha resmen başlık hortlamış :)

    anlatacaklarım iphone 4 içindir:

    *cihazı bilgisayarınıza bağlayınca aynen bir dijital kamera bağlamış gibi çektiğiniz fotoğraflar klasörünü görebileceksiniz.

    *buradan istediğiniz resimleri bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz ama telefona herhangi bir resim kopyalayamazsınız.

    *bu özelliği her bilgisayarda kullanabilirsiniz. illa iphone'u ilk tanıttığınız bilgisayar olması gerekmez.

    *bu şekilde bağladığınızda telefon içinde galeri kısmındaki diğer resimleri (önceden itunes ile attığınız farklı resim klasör) göremezsiniz. sadece telefon ile çektiğiniz fotoğraf ve videoları görebilirsiniz.



    *iphone'a resim atarken telefonu ilk tanıttığınız bilgisayara bağlayın ve itunes'i açın.

    *masaüstünde herhangi bir klasör oluşturun. örneğin adı "okul gezisi" olsun. atmak istediğiniz fotoğrafları windows da tek tek veya klasör olarak seçip yeni yarattığınız klasöre atın. bunu yaparken resimleri taşıyarak değil kopyalıyarak yapın. daha sonra yeni yarattığınız klasörü tutun ve itunes'da telefonun olduğu soldaki bölüme telefon resminin üzerine bırakın. resimler telefonunuza kopyalanacaktır.

    *işlem bittiğinde yarattığınız klasör silebilirsiniz (bu yüzden kopyalayın diyorum, yoksa resimlerin orijinallerini de silmiş olursunuz.)
    *bu şekilde bazı videolarıda atabilirsiniz. telefonunuz büyük ihtimalle onları da tanıyacaktır, özellikle başka bir telefonun kamerasıyla çekildilerse. (tanınan formatlar hakkında biraz araştırma yapabilirsiniz. şimdi hatırlayamadım)

    *attığınız resimler telefonunuzda hem photo library (resim kütüphanesi?) hem de okul gezisi olarak iki farklı klasör altında gösterilecektir.

    *daha sonra attığınız resim klasörleri photo library'e otomatik olarak eklenecektir, aynı zamanda kendi klasöründe görünecektir.
    örneğin "okul gezisi" ve "yaz tatilim" adıyla iki farklı klasör oluşturdunuz ve telefonunuza kopyaladınız, telefonunuzda resimler menüsüne girince şu şekilde göreceksiniz: -ingilizce yazıyorum kusura bakmayın- camera roll (iphone ile çekilen fotolar, videolar) / photo library (sizin itunes kullanarak attığınız fotoğrafların ve videoların tümü)/ okul gezisi (fotoğraf albümü)/ yaz tatilim (fotoğraf albümü)

    *bu şekilde attığınız resimleri daha sonra telefonunuzdan silemezsiniz. tekrar bilgisayarınıza bağlamanız gerekir cihazı.

    *bu şekilde kullanabilmek için automatically sync photos seçeneği seçilmemelidir. resimleri manuel olarak kontrol etmelisiniz. yoksa bir sonraki itunes'a bağlandığında herşeyi siler ve bilgisayarınızdaki resimlerim (my pictures) klasöründe ne varsa onları yükler.




  • Mac te nasil yapabiliriz bu islemi arkadaslar? iPhone da ki resimleri nasil alabilirim. Mac te fotograf makinesi gibi gormuyor :( Yardim ederseniz iyi olur banada.
  • Bilgisayardan i phone a atılan resimleri nasıl silicez arkadaşlar ? I tunes üzerinden olduğunu biliyorum fakat bulamadım fotograf atmayı biliyorum I phone'a silmeyi bulamadım.
    3GS.
  • tesekkürler sentinal sayende öğrendim bende daha önce hiç ihtiyacım olmamıstım ama aslında birazda bilmediğimden ugrasmak istemiyordum kolaymıs oysaki
  • arkadaslar ıkı tane bılg gırıs yaptım bende de ıphone 4 var ama bırınde fotograf ve resım sıhırbazı cıkarken dıgerınde cıkmıyor anlamadım cıkmayan bılg resım atmam lazım ama her turlu taklayı atmama ragmen cıkmadı sıhırbaz ne yapabılırım
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm bır deneyın bende gayet basarılı oldu acıklıyorum (kamera ve resım sıhırbazı acılmayanlar ıcın ıphone bılg bagladıgımıza da)

    *masaüstünde bilgisarayıma sag tıklıyoruz

    *Ordan özellikere tıklıyoruz

    *Açılan sayfada donanım sekmesıne tıklıyoruz

    *Aşağıda aygıt yönetici var ona tıklıyoruz

    *Açılan sayfa da görüntü aygıtları ikonu var orada zaten apple iphone dıye yazıyor ona sag tıklayıp sürücüyü güncelleştir dıyoruz sorun çözülüyor.

    ben bunları yaparken telefonlar usb ıle bılgısaraya baglıydı sızde oyle deneyın bır sıkıntı cıkmasın kolay gelsın.
  • rezerve
  • durumu kendim çözdüm

    sanırım sürücü yazılımı hata verdiği için olan bir durum bu.

    >>>> aygıt yöneticisi'ne girin

    menüde en altta

    >>>> taşınabilir aygıtlar var.

    aşağıda iphone yazısını göreceksiniz. üçgen üzerine ünlem işareti varsa driver error vermiş demektir.

    >>>> sürücüyü kaldır

    ardından iphone çek. tekrar usb'ye bağla. zaten otomatik sürücüyü kuracaktır. artık internal storage olarak usb'den resimlerinizi alabilirsiniz




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.