Şimdi Ara

iPhone 8 satışları iPhone X’dan daha iyi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlicanNalbat


    quote:

    Orijinalden alıntı: defected

    quote:

    Orijinalden alıntı: sdelta

    quote:

    Orijinalden alıntı: defected

    iphone 8 daha iyi çünkü iphone x'ten

    satışlarının da iyi olması normal

    sadece görünümü ve "param var" mesajı vermek için kullanan şekilci ve görgüsüz tayfa alsın kullansın. zaten kullanacakları 3, hadi bilemedin 4 uygulama var
    akşama kadar instagram, facebook, whatsapp'tan başka birşey umurunda olmayan tipler
    youtube'dan falan da müzik dinlerler işte

    diğer yandan cihazın kullanım deneyimi leş gibi, çok yavaş. tuşun yerini tutmuyor işte. asla o hıza ulaşamıyorsunuz.

    kaldı ki faceid diye kimsenin zerre umurunda olmayan saçma sapan bir teknoloji var, hem de parmak izinin yerine

    gerçekten apple'ın tarihindeki en büyük hatası bu




    ....

    Hayatında kaç kere ne kadar iPhone X kullandın da bu yorumları yapıyorsun?

    Çıkar çıkmaz aldım iPhone X'i. Öncesinde de iPhone 5 kullanıyordum. Onu da çıktığı zaman aldım ve bu yıla kadar kullandım. Gösteriş meraklısı olsam her yıl o telefonu yeniler, bu yıla kadar iPhone 5 ile gelmezdim. Şükür yeni bir iPhone alabilecek kadar da her zaman param oldu.

    Touch ID kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım ama Face ID den oldukça memnunum. Ek olarak home tuşu olmadığı için uzun kullanımda bozulma gibi bir derdi de yok.

    Home tuşlu ve home tuşsuz kullanım hızına gelirsek, home tuşu kesinlikle gereksizmiş. O kadar almıştım ki tuşsuz kullanıma, yıllarca gereksiz bir tuşa basıp duruyormuşuz diyorum. Apple kullanıcı deneyimini gerçekten çok iyi yapmış. Samsunglardaki gibi değil. Onda home tuşunu kaldırıp aynı tuşları sanal a çevirdiler, kullanıcı deneyimi birbirinden çok farklı.

    Yukarıda saydığın sosyal ağ uygulamaları dahil olmak üzere telefonumu iş maillerim, drone uçurmak, cloud kullanımı, epostalarım, spor uygulamaları (apple health entregrasyonu efsane iyi), navigasyon, bankacılık uygulamaları gibi gibi bir çok amaçla kullanıyorum.

    Telefondaki çentik rahatsız etmiyor, ilk başta çok önyargılıydım ama çentikten yana 1 kere dahi sıkıntı yaşamadım. Telefonun hızına gelirsek zaten uçuyor. Apple'ın işlemcilerine bakarsan iPhone 7 Plus bile Galaxy Note 8'den daha fazla performanslı çalışıyordu. Yarıştırmak bile anlamsız, akıcı ve hızlı bir deneyim sunuyor.

    Sonuç olarak çok şeyi bildiğini sanan, insanları hor gören, insanları aşağılayan sen. Bu yaşa kadar cahil gelmişsin, bu yaştan sonra da böyle devam edersin belli. Anlayamadığın, kullanamadığın teknolojileri kötüleme. Başkalarının da kararlarına saygı duy. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Yazdığın mesajlardan "PARAM YOK, ÇAMUR ATIYORUM" dan başka bir şey çıkmıyor, görgüsüz tayfa sensin.



    tüm cihazlar mesleğim gereği lansmana çıkmadan test için şirkete ve dolayısıyla elimize geçiyor. sadece iphone değil, aklına gelebilecek her mobil cihazı şirketin uygulamalarına göre test etmek zorundayız. telefon bana ait değil ama aylardır elimin altında. şu anda şirketteki çekmecemde. yeterince kullandım yani :)

    drone kullanmak demişsin. bir de ona cevap vereyim. mavic'in kumandasına taka taka drone'dan soğuyacaktım az kalsın. evet apple'ın suçu değil ama o ekran kilitlendimi tekrar açmak insanı deli ediyor.

    kullanımı inanılmaz yavaş ya da ben çok hızlı kullanıyorum. tartışmaya kapalı bu konu. tuştan hızlı olamaz zaten fiziksel olarak mümkün değil.

    anlayamadığın teknoloji falan demişsin bi de.... hahahaha.... :)

    telefon tırt. satın aldınız diye ölümüne savunmanıza gerek yok. 2-3 yıl sonra da başka cihazı savunacaksınız zaten :) şu an her türlü iphone 8'in kullanıcı deneyimi daha iyi.

    ayrıca ben; "sadece görünümü ve "param var" mesajı vermek için kullanan şekilci ve görgüsüz tayfa" demişim ama sen başka işler için de kullandığı belirtmene rağmen üzerine alınıp kendinle çelişmişsin

    yazdığın şu ahlaksız posttan nasıl biri olduğun belli zaten

    bu yaşa kadar cahil gelmişsin demişsin de; senin appstore üyeliğin yokken apple device enrollment program ile kurumsal denetim yapıyordum ben :)

    telefonunla mutluluklar

    Sallamasyon bi cevap olduğu çok belli yalnız...



    sana da mutluluklar





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: getta

    X alacağıma 8 Plus alırım. Benim gibi düşünen çok.

    Katılıyorum. Ve ekliyorum. Hatta 8 Plus alacağıma 7 Plus alırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.