Şimdi Ara

iPhone 8 Plus alırken nelere dikkat etmem gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, bu konuyu buraya açtığım için üzgünüm ancak, 8/8 Plus konusunda sadece 1 arkadaş cevap verdi.
    O yüzden buraya konu açmak zorunda kaldım.


    Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcısından 64'lük Space Gray iPhone 8 Plus aldım.

    iPhone 8 ve 8 Plus kullanıcılarına sormak istediğim birkaç soru var;

    - Cihazın kronik sorunları var mı? Varsa neler? Nasıl anlaşılır?
    - Cihaz kargodan elime teslim edildikten sonra, kutudan çıkardıktan sonra nereleri ve neyi kontrol etmem gerekir?
    - Hepsiburada'nın bazen kullanılmış/ikinci el cihaz sattığı söyleniyor. Cihazın daha önce kullanılıp/açılıp açılmadığını nasıl anlarım?

    Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler
    İyi forumlar.



  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. Ben de aynı dertteydim arkadaşım, geçen hafta dediğin modelin aynından aldım, gayet memnunum. İlk kez iPhone kullanıyorum, diğer telefonum android. İkisinin de kendine özgü avantajları var. I8 Plusın bildiğim kadarıyla kronik sorunu yok, X i hiç düşünmedim bile, 8 ve 8 Plus arasında kaldım ama elim büyük olmadığı halde Plus aldım. En büyük nedeni 3GB ram içermesi. 7Plusta da 3GB ram olsa 7 alırdım. Pil ömrü gayet iyi, IOS özellikleri zaten malum, ekran mükemmel, ses harika, şık ve sağlam koruyan kaliteli bir kılıf da aldınmı tamamdır (tabi kılıfsız kullanmayı seviyorsan o ayrı). Bu arada ben Vatan’dan elden almayı tercih ettim, bu kadar parayı puan ve kupon kampanyasız harcamak hiç içime sinmedi ama açıkçası risk almak istemedim. Telefonu alırken orijinal deri kılıf da almıştım onu bugün iade ettim çok kaygan ve koruması zayıf diye. İkiletmeden aldılar ve açık tarihli alacak kuponu verdiler. Online alışverişte iade ve değişim kağıt üzerinde daha kolay görünüyor ama pratikte işler o kadar masum değil. Onca para verip bir de arızalı sorunlu vs cihazla uğraşmak ciddi sinir harbi yaratıyor. Alışverişlerimin büyük kısmı online dır ama sırf bu nedenle online mağazadan almak içimden gelmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 1 Şubat 2018; 1:36:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    "7Plusta da 3GB ram olsa 7 alırdım"
    7 Plus'ta 3 gb ram olsa niye 7 alırdınız onu anlamadım da, 7 Plus 3 gb ram var zaten.
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Acele ile olaya atlayınca işte böyle yanlış bilgilenme oluyor. Ben 7Plusta 2gb var diye okumuştum, durumun heyecanı ile yanlış bakmışım demek. Aslında X almak için çıkmıştım ama açıkçası tipi hoşuma gitmeyince rami yüksek olduğu ve özellikleri (ekranı kamerası vs) 8 e göre daha iyi diye 8 plus aldım. İlk defa iphone kullanıyorum, olmuşken en son çıkanı olsun diye alınmış bir karardı. 7 plusta 32 ve 128gb hafıza varmış, 32 lik almazdım 128 lik alırdım alacak olsam. 64 lük 8Plus ve 128lik7Plus arasında 200TL fark varmış, alırken bunu öğrenseydim kararımı değiştirecek bir fark da olmazmış zaten. Uzun oldu ama hikayesi bundan ibaret :) Pişman mıyım? Asla. Memnun muyum? Şu ana kadar evet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 1 Şubat 2018; 16:49:27 >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihazim geldi cevabiniz icin tesekkur ederim, hic prblemsiz geldi maşallah ben de yanina spigen ultra hybrid 2 matte black ve spigen glasstr ekran filmi aldim.



    Sorun var mi diye de AIDA64 programını indirerek kontrol ettim. Sorun yok gibi gorunuyor.



    Cevabiniz icin tesekkurler. 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18XET01 1 kullanıcısına yanıt
    Ruh ikizimimiyiz neyiz be kardeşim! Ben de aynı kılıfı aldım 😂 Bir tek camlar farklı, N11 den almıştım denemelik standart bi cam, kenarlarda boşluk kalması ve keskin kenar hoşuma gitmedi, Aliexpressten tam ekran kapatan, yuvarlatılmış kenarlı cam aldım bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Cihazlazınız gayet güzel hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, rastlantının da böylesi gerçekten 😄

    Bu arada Spigenin ekran filmini öneririm, farklı bir film arayışı içine girerseniz. 2010 yılından beri 6 farklı akıllı telefon, 3 tane tablet kullandım, her telefon ve tablet için envai çeşit ekran filmi kullandım ama böylesiyle gerçekten rastlaşmadık 😂

    Parmak izi ve Yağı tutmuyor, ekranla neredeyse kusursuz uyuyor, çok ince geldi bana temperli filme göre, ve dokunma ve izleme deneyimine sekte vurmuyor. Kullanma hissi o kadar gerçek cam gibi ki, yağ gibi akıyor baya. Düz olduğunu sandığım masada telefon kayıyor filmin üstünde

    Şu sıralar indirimde 40 TLydi hepsiburadada. Reklam yapmış gibi olmak istemem ama gerçekten reklamı yapılası

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • şimdi hocam siz öyle bir yazmışsınız ki boeing 747 almıyorsunuz amerikada 800 dolar olan teknolojik bi cihaz alın kullanın gitsin ama ben takıntılı bir manyak olduğum için telefonuma boeing 747 muamelesi yapıyorum kronik sorun yok alabiliyorsanız mağazalardan alın saygılar efenim
  • Merhaba arkadaşlar bende bugün iPhone 8 plus sahibi oldum.. uzun seneler sonra.. çok şükür ki:). 2 sorunum var sizde de var mı bilmiyorum bu arada eskidende ıphone5s kullanıyordum yani bi kaç saat öncesinden.. şimdi 1.sorunum; telefon büyük ve ellerim küçük geri tuşu bildiğiniz bir yerlerde var mıı:)) uygulama tartışa olabilir assistantouch kullanıyorum ama sadece bununla ana sayfaya ulaşıyorum... 2. Hoparlörden az ses geliyormuş gibi hissediyorum sanki en çok ses, ses ahizesi yani şu üste ki ön kameranın yanında olan ahize hoparlörden geliyor mesela YouTube’dan bir şey açıyorum ya da herhangi bir yerde ahizeden geliyor acaba bi sıkıntı var mı. Sizinkide ordan ses çıkartıyor mu???? Şimdiden teşekkürler arkadaşlarrr..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruncuk S kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir şey buldum benim gibi parmağı yetişmen koca telefon kullananlar için ayarları açıyoruz>genele tıklıyoruz>Erişilebilirlik>ulaşılabilirdik pozitif hale getirin ve ana düğmeye basmadan iki defa aşaga kaydırın ve ekran aşaga iniyor:) 1.çözüm tamamdır geldik.. sizde de aynı hoparlör sorunu oluyor mu yani dediğim gibi ön mikrofon bölümünden daha fazla ses geliyor sanki aşağadaki hoparlörden daha fazla bağrıyor gibi hissediyorum sizin düşünceleriniz nedir ıphone 8 plus kullananlar? Ve sormadan edemeyeceğim kullandığınız çevrim dışı müzik programı var mı?? Ben turist kullandım ve İplay kullandım ama ıphone şu anda onlar silmiş? Lütfen gören yazsın teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruncuk S kullanıcısına yanıt
    Valla çok geç cevap vermiş oluyorum, kusura bakmayın ama iphone 8 plus kullandığım süre içerisinde böyle bir problemle asla karşılaşmadım, esasında benim 8 Plus'ın hoparlörleri çok kuvvetliydi ama söylediğinizin aksine alt hoparlörden daha fazla ses alıyordum ana hoparlör, bassları ve midleri oynatan sürücü orası zaten. üst hoparlör de midler ve tizler konusunda çok kuvvetliydi.

    Cihazınızı güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.