Şimdi Ara

iPhone 8 mi başka bir telefon mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphone almayı düşünüyordum ama tarifeye ek seçeneğinde 48 aylık ödeme yöntemi var. Sorum şu, 4 yıl kullanabilir miyim bu telefonu ? Şu anda 4.5-5 yıldır samsung galaxy s4 kullanıyordum, artık iyice kullanılamaz hale geldi. iPhone tavsiye etmiyorsanız ne önerirsiniz ? bir telefondna beklentim çok fazla değil, ortalama üstü bir kamera olsun, çok oyun/uygulama yükleyen birisi de değilim bunu göz önüne alarak beni 3-4 yıl idare etsin.



  • iPhone 8 yerine iPhone 7 Plus almalisin.. Her açıdan daha üstün ve kullanışlı. Ek olarak iPhone 8 de 2GB RAM varken iPhone 7 Plus da 3 GB buda uzun kullanimda telefonun stabil kalmasina yardımcı olur. Daha fazla işlem belleği olduğu için gelişen uygulama ve güncellemelerden daha az etkilenir daha olumlu sonuc verir. İphone 8 bence çok gereksiz bir cihaz. İlla küçük erkan istersen iPhone 7 al diyecemde fiyatlari uçtu gitti. Alacaksan eger illa iPhone olsun istersen iPhone 7 Plus al. Bana kalirsa Nokia 8 al gec. 2000 liraya ust düzey donanim ve performans sunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 yıl çok rahat kullanırsın ama bence beklentileriniz doğrultusunda çok gereksiz bir harcama olur.Şu an 4500 tl civarlarında dolanıyor.Hele ki tarifeye ek,birde firmadan 48 ay kanca yiyeceksiniz.2300 tl civarına xiaomi mi note 3 bulunuyor hem tasarruf etmiş olursunuz hemde beklentilerinizi karşılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ Ten

    3-4 yıl çok rahat kullanırsın ama bence beklentileriniz doğrultusunda çok gereksiz bir harcama olur.Şu an 4500 tl civarlarında dolanıyor.Hele ki tarifeye ek,birde firmadan 48 ay kanca yiyeceksiniz.2300 tl civarına xiaomi mi note 3 bulunuyor hem tasarruf etmiş olursunuz hemde beklentilerinizi karşılar.
    hocam xiaomi mi note 3 e baktım, vatan bilgisayardan iphone 8e ile özelliklerini karşılaştırdım gerçekten xiamoi fiyatına göre çok daha iyi gözüküyor. Siz kullanıyor musunuz memnun musunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TirnakciCemil

    hocam xiaomi mi note 3 e baktım, vatan bilgisayardan iphone 8e ile özelliklerini karşılaştırdım gerçekten xiamoi fiyatına göre çok daha iyi gözüküyor. Siz kullanıyor musunuz memnun musunuz ?

    Alıntıları Göster
    Yok ben s7 edge kullanıyorum.Burdan detaylı bilgi alabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-note-3-kullanici-kulubu-ana-konu--130357370-389




  • Iphone'u güvenlik için tercih ediyorsanız doğru tercih 8 olabilir ama bu tür bir düşünce yoksa nokia 8 ve sony xperia xz1 uygun fiyata alınabilecek alternatif cihazlar.
    Edit:Bahsettiğim cihazlar mi note 3 den daha güçlü ve özellikle sony ses ve kamerada daha başarılı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBD9CC12F -- 16 Ağustos 2018; 19:14:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.