Şimdi Ara

iphone 8 çıktığında eski modeller nekadar ucuzlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphone 6s almayı planlıyorum 2700 lira bu vatanda falan kredi ile 12 ay 3000 tl ye gelicek sanırım 1 ay içinde iphone 8 çıkıcak bu durumda 5s 6 6s 7 7plus bunların fiyatları nekadar düşer.daha önce ki senelerde nasıl düştü fiyatlar mesala iphone 7-7plus tanıtıldığında 6-6s nekadar düştü bilen var mı ?



  • Abd de 100$ kadar ucuzluyor sanırım. Burada da 200 tl inebilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 8 çıkmayacak 7s plus ve 7s cıkıcak ... 10 uncu yıla özel bi model cıkması muhtemel ama tc ye hemen gelmez gelsede astronomik bi fiyatı olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serty23

    İphone 8 çıkmayacak 7s plus ve 7s cıkıcak ... 10 uncu yıla özel bi model cıkması muhtemel ama tc ye hemen gelmez gelsede astronomik bi fiyatı olacaktır

    Öncelikle TC büyük yazılır. iPhone 8 çıkacak, yanı sıra 7’nin geliştirilmiş modelleri de çıkacak. 4999 psikolojik sınırına dayandırılacağını tahmin ediyorum. (Tabi en düşük kapasiteden bahsediyorum) Türkiye’ye hemen gelir. (Normal ülkeler sıralamasına göre)

    Yeni bir mesaj atmamak için arkadaşın sorusuna buradan cevap vereyim, iPhone’larda ucuzlama için çok ümitli olmamak lazım zira diğer markalardan farklı olarak iPhone fazla ucuzlamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 2 Ağustos 2017; 3:9:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 7 plus çıktığında 6splus almıştım vatanda . Bi ucuzlama söz konusuydu hatta ellerinde telefon kalmamıştı ucuzlamasından dolayı . 200-300 civarı bi miktar ucuzlamıştı diye hatırlıyorum . Cihazın nakit fiyatı 3400 dü 64 gb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.