Şimdi Ara

İphone 8 64GB satıp OnePlus 6 128 GB almak mantıklı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4 ay önce macbook ve apple tv'im var bir ekosistem olur diye iphone 8 almıştım vatandan kredi ile, toplamda 4200 liraya gelmişti, 15 taksitle aldım. Ancak açıkçası hiç sevemedim, kötü bir telefon olduğundan değil ancak yıllardır android kullandığım için gerek ekran kalitesi, gerek arayüz, gerekse pil ömrü (günde iki kere şarj ediyorum) memnun kalmadım.

    Ayrıca kamera benim için önemli ve gece çekimleri ile dijital zoom gerçekten çok sıkıntı bu telefonda. Tekrar ediyorum telefon kötü olduğu için değil fakat ben ihtiyaçlarıma uygun bir seçim yapmamışım yani hata bende.

    Bu sebeplerde telefonu satıp Temmuz ayında Fransa'ya gittiğimde One Plus 6 128 Gb almayı düşünüyorum. Orada telefonun fiyatı 579 Euro=3000TL ediyor. iPhone'um 64 GB siyah ve çiziksiz sıfır gibi hala. Döviz yüzünden Hepsiburada da bile iPhone 8 4000 TL'ye çıktığı için ikinci elde 3300TL'ye gider diye düşünüyorum (Bu konuda da fikirlerinizi paylaşın lütfen). Bu durumda 4200-3300=900 TL bir zararım söz konusu.

    Bir de 64 GB'lı iPhone'un 55 GB'ını doldurdum bile bir kaç aya bu da yetmeyecek. Ekosistem yarattım yaratmasına fakat pek de bir eprisi yokmuş telefonu bilgisayardan cevaplayabilmekten başka. Apple TV'im de Apple TV 3 olduğu için Netflix'ten başka bir özelliğini kullanmıyorum yani Airplay toplasanız 2 kere kullandım.

    Maddi olarak bu zararı karşılayabilirim benim için çok sıkıntı yaratmayacak Allah'a şükür ancak yine de böyle bir işe kalkışmak aptallık mı olur sizce? Her zaman yurtdışına gidip gelen biri de değilim bu sebeple One Plus'ta servislik bir durum söz konusu olursa hepten patlarım diye de düşünüyorum. Aklıma gelen artı ve eksiler bunlar ve çok fena ikilemdeyim. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Teşekkürler şimdiden.

    Ek olarak eğer satıp OnepPlus alırsam sanki malumunuz krediyi ödemeye devam edicem sadece Vatandan iphone değil de One plus almışım gibi olacak ve OnePlus'a 4200-300=3900'e almışım gibi olacak[3300'e iPhone u satıp OnePlus'ı 3000'e aldığımı varsayarak 300 lira cebime kalacağı için]

    [Konuyu hem Apple hem de OnePlus başlığında açıyorum her ikisinin de kullanıcılarının fikirlerini alabilmek adına.]







  • OnePlus 6'da optik zoom yok, dijital zoom var. Bilginiz olsun.

    OnePlus 6 güzel telefon, geçilebilir. Ama sizin için S9+ daha iyi olur sanki optik zoom isteğinizden ötürü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hayır saf androidli boş bir telefon kullanım isteklerinize göre seçin v35 thinq çıktığında çok güzel bir alternatif olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız v35 çok güzel bir telefon ama o da büyük ihtimal fiyat olarak çok daha yüksek olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Beklemek en iyisi one plus ile paranızı harcamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.