Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kye Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
33.031
Cevap
1.169
Favori
3.402.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İphone 7 plus 32 gb ,teknosadan 4000 tl'ye alındı ,pembe olanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-P146031743

    32 GB Apple Türkiye garantili 3289 TL. Çeklerle daha uyguna gelir, satıcıyla falan bir alakam yok, tavsiye de değildir, gördüm paylaşıyorum.
  • xmonte kullanıcısına yanıt
    Yanlis fiyat olmasin ben dun aldim gittigidiyorda teknosaya ozel yuzde 7 indirim vardi. Fiyat 3254 e iniyordu ve axess kart kullandigim icin 150 lira da chippara geldi. Bu sekilde 3100 oldu. Bugun de teknosa indirimi suruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar uzun zamandır telefon bakıyordum. Bir arkadaşım siyah renkli ıphone 7 bulmuş. Satıcı nakit 2.900 tl diyormuş. Telefon 19.01.2017 tarihinde gebze asaş diye bir avm den alınmış.2 yıl apple garantisi varmış. Fatura ve orjinal kutusu var. Çizik vuruk vs. yokmuş. Sizce fiyat uygun mu? Alırsam almadan önce neleri kontrol etmem gerekiyor. Daha önce hiç ıphone kullanmadım. Desteğinizi rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-7-plus-128gb-rose-gold-mn4u2tua-P149049068?cid=604001&gclid=CPCQmtrmktICFcjKsgodyDUK-A&gclsrc=aw.ds

    Adam 8500₺ yazmış heeey. Geleceği mi görüyor acep?

    http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-7-plus-32-gb-akilli-telefon-gold.html
    Vatanda yüzde 5 varmış yeni farkettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4810 -- 15 Şubat 2017; 22:21:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaseenstyle

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-128-gb-silver-sifir-kapali-kutu-1-yil-garanti-391345269/detay

    Yurtdışı cihazını 2875TL'ye satıyor. Tanıyan-eden, alışveriş yapan var mıdır? Güvenilir mi acaba?

    Beyler yardımcı olabilecek olan?




  • sedefbyo S kullanıcısına yanıt
    carlitoss kullanıcısına yanıt
    SirCourage kullanıcısına yanıt
    arifyy A kullanıcısına yanıt
    @sedefbyo Su basligi keske biraz okusaniz, en azindan ilk mesaja bakiverin. Forum genelinde bu konular 1500 kere yazildi. KVK garantili diye bir sey yok, "Turkiye cihazi mi yurtdisi cihazi mi?" var. Kutuyu cevirip altina baktiginda part no TU/A ile bitiyorsa (asagida ornek var, etiketteki yazilar da Turkcedir zaten), cihaz Turkiye cihazidir ve iki yil Apple Turkiye garantisindedir. Apple Turkiye garantisi demek, Apple Store ve KVK, Genpa, Başarı, Teleservice, APR (Pupa, Troy, Lydia vb.) gibi tüm anlaşmalı servislerin garantisi demektir. Servislik durumda sana en yakin anlasmali servis merkezine gidebilirsin. Ister Vatan'dan ister Bimeks'ten, ister Turkcell'den ister Teknosa'dan al, hic fark etmez. Mahalledeki telefoncudan bile alabilirsin. Cihaz kapalı kutu ve TU/A olduğu sürece, ilk kez SIM kart taktığın an 24 aylık garantisi başlar. Yalniz nereden alirsan al, cihazin daha once kullanilmadigina emin olmak icin "kutuyu acmadan once" seri noyuhttps://checkcoverage.apple.com/tr/tr adresinden sorgula. Kullanilmamis sifir cihaz ise "Lutfen cihazinizi etkinlestirin" uyarisi verir. Garanti bitis tarihi cikiyorsa, kullanilmis cihazdir. Alma.
    Ozetle: iPhone her yerden alinabilir. Yeter ki kapali kutu, aktiflestirilmemis, IMEI no faturasina islenmis ve TU/A part nolu cihaz olsun. Alirken bunlarin kontrolunu bilincli sekilde yaptigin surece, en ucuza satan yerden alabilirsin.

    @arifyy Aldigin cihaz paralel ithalat cihazi. 14 gun dolmadiysa, hic MH ile muhatap olmadan iade et. Iki yil garantili cihaz alirken, TU/A Turkiye cihazindan sasmamak gerek. Paralel ithalat cihazlarda, ilk yil Apple Turkiye bakar ama ikinci yil Sirkeci'de tabela ithalat sirketinin servis merkezinde dolanir durursun. Hepsiburada'ya da cok guvenme.

    @SirCourage Bosuna kendini yorma. Apple sari ekrani ve cizirtiyi sorun olarak gormuyor. Ilk donemlerde cizirti icin kolayca swap cihaz veriyorlardi ama artik onu da yapmiyorlar. Servise gonderip vakit kaybetme, cihazsiz kalirsin bosu bosuna. Bu konuyu iPhone 7 Kullanici Kulubu basliiginda aylardir konusuyoruz. Orayi takip et derim.

    @carlitoss iPhone 7'yi dunyanin neresinden alirsan al, bir yillik uluslararasi garanti kapsamindasin. Hurafelere inanma. Sadece ABD (Verizon, Sprint, Sim-free), Japonya, Cin, Hong Kong gibi 5-6 ulkede satilan A16XX-Qualcomm modemli CDMA cihazlardan uzak dur. O cihazlarin garantisi "sadece Turkiye'de" gecerli degil. Bu da Apple'dan degil Turkiye'deki yasal mevzuattan kaynaklanan bir durum. Ayrica kayit ucreti de artik 150 TL oldu. Yurtdisindan cihaz almayla ilgili tum detaylar su mesajda mevcut:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121177019

    24 ay garantili Turkiye cihazi iPhone 7 kutusu:
    Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 15 Şubat 2017; 22:59:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaseenstyle


    quote:

    Orijinalden alıntı: jaseenstyle

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-128-gb-silver-sifir-kapali-kutu-1-yil-garanti-391345269/detay

    Yurtdışı cihazını 2875TL'ye satıyor. Tanıyan-eden, alışveriş yapan var mıdır? Güvenilir mi acaba?

    Beyler yardımcı olabilecek olan?

    Saticiyi tanimana, etmene gerek yok. Bu yillardir Turkiye'de (ve ortadogu ulkelerinde) mevcut olan bir piyasa. Bunlar bavul ticaretiyle, kayitsiz, vergisiz gelen cihazlar. Alip IMEI kaydini yaparsin ve bir yillik uluslararasi garantiyle kullanirsin. Fatih'te Sirkeci'de Kadikoy'de avrupa/ABD cihazlarini bu sekilde getirip kapali kutu kayitsiz sekilde satan pek cok magaza var boyle, kredi kartiyla bile satis yapiyorlar. Aliyorsun, 150 TL'ye IMEI kaydini yapip bir yil garantiyle kullaniyorsun. Yukarida yazdigim kontrolleri yaptigin surece endise edilecek bir durum yok. A17XX avrupa-ABD cihazlarini kapali kutu oldugu surece guvenle alabilirsin. Saticinin yaninda seri noyu sorgula, model koduna ve ulkesine bak. Sonra odemeyi yap, cihaza SIM karti tak ve kullan. Yillardir bu sekilde pek cok iPhone modelini aldim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgiler için. Sorgulamada çıkması gereken ekran görüntüsünü daha önce görmüştüm ama konuda bulamadım. Sirkecide önerebileceğiniz bir yer var mı? Tek başıma gidip almayı düşünüyorum ve biraz çekinden bir insanım. Kazıklamasınlar.
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu sekilde alisveris yapmak istiyorum ama. Diyelim adam cihazin imeisini aldi baska cihaza klonlamak icin kullandi bu durumdan korkuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir olay duymuştum benzerinide yaşadım
    Kapalı kutu cihaz,seri no dan kontrol ediyorsun cihaz aktifleşmemiş görünüyor,kutuyu açıyorsun içinden çıkan cihazın seri nosu ve imei numarası kutuda yazandan farklı ve daha önce aktifleştirilmiş telefon sonradan bir güzel jelatinlenmiş.Çok dikkatli olmak gerekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 16 Şubat 2017; 10:31:15 >
  • Tabi kutu daki ile telefondaki seri no tutmuyor, cakallara bak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mobilephone456 Bu kadar paranoya yapmaya gerek yok. O dedigin risk Apple Store'den aldigin cihazlarda bile mevcut. Apple'in Gebze'deki deposunda calisan gece bekcisi, istiflenmis iPhone kutularinin IMEI no.larini tek tek not alamaz mi saniyorsun? Yeter ki niyet kotu olsun. Cin'deki fabrikada cihazlari paletleri yukleyen forklift iscisinden, havalimani yer hizmetleri gorevlisine, ithalatci clerk'den gumruk memuruna kadar IMEI no.yu gormek isteyen herkes gorebilir, not alabilir. Temkinli olmakta yarar var ama paranoya da yapmamak lazim.

    @jaseenstyle Bavul ticaretiyle iPhone satan pek cok satici var. Sahibinden'de bulabilirsin. Benim 2-3 kez cihaz aldigim bir yer de mevcut. Ozelden sorarsan yazarim. Dedigim kontrolleri yaparsan, problem yasamazsin. Zaten guvenilir ensaf yardimci olur sana. Sonucta sokaktaki isportacidan degil magazadan aliyorsun.

    @baysafran Isportaci kilikli sahtekarlar bunu da yapar, olasilik dahilinde ama bunun da onlemi basit. Kutuyu acip cihazin kurulumunu saticinin yaninda yaparken, SIM kart cekmecesini cikariyorsun ve cekmede yazan IMEI no.yu kutudaki ile karsilastiriyorsun. Ayni ise sorun yok. Alip gule gule kullaniyorsun. Parayi odeyip cihazi kurarken, bunu saticiya caktirmadan bile yaparsin. Farkli cikarsa da "kardes ne is?" dersin ve olaylar gelisir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • siz siz olun 3kuruş ucuz dieye hepsiburada.com sitesinden telefon almayın.
  • Herkese merhaba i7+ 128 gb almak niyetindeyim internette yaptığım araştırmada en uygun turkcell online işlemlerde ve ereyonda olduğunu öğrendim.(hepsiburadayı gözardı ettim gönderdiği sorunlu cihazlardan dolayı) bu firmalardan cihaz alan oldu mu farklı alternatifler varsa bilgi alabilir miyim. herkese hayırlı cumalar
  • Türk telekom Fatura üstüne + Cihazlara Zam geldi Ulan zaten yüksekti ,şimdi tavan yapmış YuhhBeee...

    İ7 32GB 205 tl -174 --31 tl Zam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 17 Şubat 2017; 16:40:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_nrdgn

    Arkadaşlar IPHONE 7 PLUS 32 GB için sahibinden.com'da şu ilan var. Cihaz hakkında SWAP mı değil mi, detay bilgi yok ama 2 yıl kapalı kutu Apple garantili ve sadece nakit diyor. Satıcıdan alışveriş yapan veya fikri olan var mıdır?


    IPHONE 7 PLUS 32 GB: 3.499 TL.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-plus-32-gb-2-yil-apple-turkiye-garantili-sifir-urun-400668125/detay

    İPHONE 7 128 GB fiyatıda:3.199 TL.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-128-gb-2-yil-apple-turkiye-garantili-sifir-kapali-kutu-400664897/detay

    Macera

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozcan_dk


    quote:

    Orijinalden alıntı: dr_nrdgn

    Arkadaşlar IPHONE 7 PLUS 32 GB için sahibinden.com'da şu ilan var. Cihaz hakkında SWAP mı değil mi, detay bilgi yok ama 2 yıl kapalı kutu Apple garantili ve sadece nakit diyor. Satıcıdan alışveriş yapan veya fikri olan var mıdır?


    IPHONE 7 PLUS 32 GB: 3.499 TL.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-plus-32-gb-2-yil-apple-turkiye-garantili-sifir-urun-400668125/detay

    İPHONE 7 128 GB fiyatıda:3.199 TL.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-128-gb-2-yil-apple-turkiye-garantili-sifir-kapali-kutu-400664897/detay

    Macera

    Satıcı kayseride müsait olduğumda gidip kontrol edeyim bakalım bozdurma cihaz olabilir.

    kayseride hat üstüne çıkartıp bozduran telefoncu çok




  • iphone la bu

    ne fırsat olucak

    ha bana tl yerine usd girerler

    alırım 1.000 liraya

    yoksa 3.000tl üzeri bir cihaz asla sıcak fırsat olamaz olmamalı

    hepsiburada belki fiyat hatası yapar konu komşuya bile alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanda


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozcan_dk


    quote:

    Orijinalden alıntı: dr_nrdgn

    Arkadaşlar IPHONE 7 PLUS 32 GB için sahibinden.com'da şu ilan var. Cihaz hakkında SWAP mı değil mi, detay bilgi yok ama 2 yıl kapalı kutu Apple garantili ve sadece nakit diyor. Satıcıdan alışveriş yapan veya fikri olan var mıdır?


    IPHONE 7 PLUS 32 GB: 3.499 TL.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-plus-32-gb-2-yil-apple-turkiye-garantili-sifir-urun-400668125/detay

    İPHONE 7 128 GB fiyatıda:3.199 TL.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-128-gb-2-yil-apple-turkiye-garantili-sifir-kapali-kutu-400664897/detay

    Macera

    Satıcı kayseride müsait olduğumda gidip kontrol edeyim bakalım bozdurma cihaz olabilir.

    kayseride hat üstüne çıkartıp bozduran telefoncu çok

    Bozdurma cihaz derken hocam? 2 yıl apple garantili diyor?




  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.