Şimdi Ara

İphone 7 Sim kart okumaması üzerine garantiye göndermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cumartesi akşamı tanıdığımız bir telefoncudan 2. el 18 ay garantili iphone 7 satın aldım. telefonda bir sorun yoktu eve gidip wireless a bile bağlanmadan telefonu sıfırlıyayım bi dedim sıfırlama işlemi bitti dili seçtim wifi ye bağlandım birde ne göreyim sim gerekli yazıyor ne yaptım ne ettimse okumadı simi telefoncuya götürdük onlarda uğraştı yapamadı garantiye gönderdik şuan incelemede telefon. Benim sorum ise şu daha önce başına gelen oldumu ? sizce yeni telefonla değişim yaparlarmı ? bu arada dfu moda alıp itunes danda sıfırladım düzelmedi



  • Aldığında telefonda bir sorun yokmuş demek ki o zaman sim card çalışıyordu.Eğer dediğin gibiyse yeni sim alarak bu sorunu çözebilirdin fakat öyle değilde sıkıntılı bir cihaz satın aldıysan zaten onun kararını inceledikten sonra teknik servis verir umarım tamir edip yollarlar.
  • başka iphone 7 de takılı olan simi direk slotuyla bile taktım fayda etmedi internette bu sorunu yaşayanda görmedim yazılımsalmı donanımsalmı acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vites7777

    başka iphone 7 de takılı olan simi direk slotuyla bile taktım fayda etmedi internette bu sorunu yaşayanda görmedim yazılımsalmı donanımsalmı acaba ?

    Telefonu aldığın kişideyken çalışıyor muydu ? Sonuçta alırken kontrol etmen gerekirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 5 Haziran 2017; 16:56:11 >
  • evet orda çalışıyordu. Yalnız ben neden böyle oldu alırken ne yapmam lazımdı diye sormuyorum garantiden değişim gelirmi yoksa ne tür bi işlem uygulanır diye soruyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vites7777

    evet orda çalışıyordu. Yalnız ben neden böyle oldu alırken ne yapmam lazımdı diye sormuyorum garantiden değişim gelirmi yoksa ne tür bi işlem uygulanır diye soruyorum

    Yazılımsal mı donanımsal mı diyorsun alırken çalışıyorsa muhtemelen ya senin sim'de sorun var ki başka sim'le denemişsin yine düzelmemiş demek ki takıp çıkarırken fiziksel bir hasar verdin bu da donanımsal soruna girer bu tip verilen hasarlar garantiye girmez ve ücret karşılığı kullanıcıdan tahsil edilir eğer insaflı davranırlarsa bir ihtimal ücretsiz tamir ederler.
  • yeni cihaz verirler merak etme gorulen bi hasar yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    en son 2 sene önce iphone 5 imi verdiğimde bana yenisini vermişlerdi. Ozaman tamir hiçbir şekilde söz konusu değildi ne olursa olsun değişim yapıyorlardı hala durum öylemi yani bana sim kart slotunu tamir edip veya anakartı değiştirip gönderebilirlermi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vites7777

    en son 2 sene önce iphone 5 imi verdiğimde bana yenisini vermişlerdi. Ozaman tamir hiçbir şekilde söz konusu değildi ne olursa olsun değişim yapıyorlardı hala durum öylemi yani bana sim kart slotunu tamir edip veya anakartı değiştirip gönderebilirlermi ?

    İşte sırf bu yüzden her taraf bunu meslek edinmiş kişilerle doldu.Aç sahibinden com'u her taraf swap ilan dolu. Adamlar 2. el problemli cihazı çok ucuz fiyatlara alıp servise verip yerine swap cihazı alarak neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar. Gerçekten sıfır cihaz alıp arıza yaşayanlarda bunlar yüzünden mağdur olmaya başladılar . İnşallah tamir edip verirler cihazı.
  • 2 Mesajdır anlamsız iğnelemelerine ses çıkarmıyorum. Saçma sapan fikirlerini kendine sakla dahada uzatıp konuyu kirletme !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vites7777

    2 Mesajdır anlamsız iğnelemelerine ses çıkarmıyorum. Saçma sapan fikirlerini kendine sakla dahada uzatıp konuyu kirletme !

    Bu zihniyette birine doğruları söylediğin zaman gördüğün karşılık bu oluyor işte.Bu tip şeylerden hiçbir çıkarım olmadan iyi niyetle yardımcı olmaya çalıştığım için hata bende konu senin tadını çıkar.
  • Hangi zihniyetteymişim acaba ? 2. el aldım sıfır olurmu beyler taktik verin yazmıyor ilk mesajda 2. el aldım okadar para verdim dolayısıyla tamirli telefon kullanmak istemiyorum anlamak isteyen gayet net anlayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vites7777

    Hangi zihniyetteymişim acaba ? 2. el aldım sıfır olurmu beyler taktik verin yazmıyor ilk mesajda 2. el aldım okadar para verdim dolayısıyla tamirli telefon kullanmak istemiyorum anlamak isteyen gayet net anlayabilir.

    Bu hakkı sıfır kutusu açılmamış olarak aldığın cihazda savunabilirsin 2. el telefoncudan aldığın ne olduğu belli olmayan cihazı dua et garanti içerisinde tamir edip versinler buna rağmen 2. el alıp sıfırla değiştirme mantığı nedir neyse daha fazla yazmak istemiyorum.
  • İyi de sıfırlanan her cihaz sim kartı hemen okumaz ki. Birkaç adım ilerde zaten otomatik 3G/LTE yazacaktır. Boşuna garantiye gönderdiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Sim karti hic gormedigi icin etkinlestiremiyoruz telefonu sim gerekli yaziyor ileriye gidemiyosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swap cihazlar sıfır değil ki 😉Sadece kasa tuşlar ve batarya yeni oluyor. bunu dert etmenize gerek yok isterse binlerce cihaz swap yapılsın bu bir kayıp değil ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün yenisi ile değişim yapıldı.
  • vites7777 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.