Şimdi Ara

iPhone 7 Plus İOS 11.4.1 klavye takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıldır 10.3.3 teydim geçen hafta xs tanıtılırken 11.4.1 e güncelledim. Herşey iyi güzeldi de mesela whatsapp ta seri bi şekilde yazarken emoji tuşuna bastığım anda saniyelik bir takılma oluyor. Ondan sonra emojiyi seçip göndere bastığımda da yine aynı saniyelik takılma oluyor. Çok seri yazan biriyim ve bu beni sinir ediyor ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temiz kurulum yaparak mı güncellediniz yoksa direk mi? Direk güncellendiyse bu tarz yfak sıkıntılar olabiliyor. Temiz kurulum yapmasıydanız, birde öyle denemenizi öneririm.

• AzRocK kullanıcısına yanıt
    iTunes üzerinden güncelledim fakat temiz kurulum yapmadım. Ama her seferinde temiz kurulum yaparsam bütün verilerim kaybolcak vs. sürekli bununla uğraşamam ki. Temiz kurulum yapıp sonra yedekten yüklesem yine aynı sorun devam eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

iTunes üzerinden güncelledim fakat temiz kurulum yapmadım. Ama her seferinde temiz kurulum yaparsam bütün verilerim kaybolcak vs. sürekli bununla uğraşamam ki. Temiz kurulum yapıp sonra yedekten yüklesem yine aynı sorun devam eder mi?
    Ben şahsen major güncellemelerde temiz kurulum yapıyorum. Çünkü sistemde fazla dosya değişiyor, yani bir sürü şey geliyor vb. Ama mesela atıyorum 11.4’den 11.4.1’e geçerken temiz kurulum yapmaya gerek yok bence. Ufak hata düzeltmeleri içeriyorlar sonuçta. Ama 10.3.3’den 11.4.1’e geçerken arada büyük fark var bence temiz kurulum yapmak en sağlıklısı.

Şahsen ben temiz kurulum yaparken yedekten geri yükle de yapmıyorum, pcden tek tek seçiyorum uygulamalarımı vb.

Ama hocam whatsapp yazışmaları,resimler,oyunlarda geldiğim noktalar falan hepsi gidicek o konu sıkıntılı yani. Bu konuyu nasıl çözücem? Koskoca apple firmasınında böyle yapması kabul edilebilir değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 25 Eylül 2018; 15:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

Ama hocam whatsapp yazışmaları,resimler,oyunlarda geldiğim noktalar falan hepsi gidicek o konu sıkıntılı yani. Bu konuyu nasıl çözücem? Koskoca apple firmasınında böyle yapması kabul edilebilir değil bence.
    Valla resimleri geri atıyorum ben tek bir klasöre toplayıp. Oyun oynamadığım için bir şey diyemicem. Whatsapp sohbetleri de iCloud’da.

Hocam zaten yılda bir yaptığım bir şey hadi 2-3 olsun. Majör güncelleme pek gelmiyor, atıyorum 12.0’da yaparım; 12.1’de yapmam, bunun gibi işliyor bende olay.

Hocam apple dan canlı destek aldım. Ayarları sıfırlayın düzelir dediler ve yaptım çok şükür düzeldi problem kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.