Bildirim
İphone 7 Beklemek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Acelen yoksa bekle derim. Yaklaşık 3 ay sonra tanıtırlar zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
3 ay sonra ? Daha önce temmuzda tanıtılan bir iphone ben hatırlamıyorum hocam yanlış mıyım ? Eylülde tanıtımları oluyor ekimde piyasaya çıkıyor. Yine öyle olur..
Soruyu soran arkadaşa gelince ben de iphone 7 bekliyorum senin elinde m8 varmış hiç fena bi telefon değil bekleyip bişey kaybetmezsin ama beklemezsen pişman olabilirsin..kulaklık girişi kalkıp cihaz incelecek diyolar bi ihtimal amoled ekran da gelebilir..ama fiyat da çok artmaz umarım ..
quote:
Orijinalden alıntı: lerolande
Acelen yoksa bekle derim. Yaklaşık 3 ay sonra tanıtırlar zaten.
Eylül gibi tanıtılıyor.Haziran-Temmuz'da tanıtılması pek mümkün değil._____________________________ -
Yıl sonuna doğru satışa çıkar beklemek mantıklı gibi teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Üç aşağı beş yukarı özellikleri, şekli şemali sızıntılar ile belli olur demek istemiştim ama şimdi tekrardan okudum da yazdığımı, yanlış ifade etmişim. Açtığın iyi olmuş teşekkür ederim :)
Estağfurullah :) sızıntılar da inşallah gelir bekliyoruz bari biraz bişeyler görelim bilelim ki az heyecan olsun :) gerçi daha çok fazla var net 6 ay var piyasaya çıkmasına
Bunun bir de S'ini beklemek gerekecek. _____________________________ HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞ'LILIK. -
bekle derim ben sirf o yuzdden 5s hala devam umarim 7 5s e yakin tasarim olur gerci sizintilarda kapaklar 6 gibi ama olsun yinede beklerim
_____________________________ -trust me im an engineer-
SFO Bay Area, CA -
Bekleme. 7S daha iyi olacak. Daima 4,5,6 yani ilk sürümler kötü oldu. Ancak 4S 5S hatta SE ve 6S çok daha iyiler. Yani 2 senede bir iPhone almak daha mantıklı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle dogru, bence kronik bi sorunla gelecek muhtemelen iphone geçmişine bakarsak da pek temiz sayilmaz 5-6 serilerinin kusurlari s lerde duzeltildi.
Bu bekleme konusunu hiç anlamıyorum. 6s 2gb ram ve işlemci gücüyle gayet tatmin edici bir cihaz. 6s in fiyatı 6ya göre aşırı fazla da değil. Düşünürseniz şimdi düşünün. Elinizdeki htcnin de 6 ay sonra fiyatı daha da düşecek, onu da hesaba katın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt