Şimdi Ara

iPhone 6s yedekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Telefonumda ios 9.2 kuruluydu. Bazı problemler sebebiyle temiz kurulum yapmak istedim. Kurulumu yapmadan önce telefonu itunes'a bağladım (pc). Satın alınanları aktar ve yedeklemeyi yaptım. Telefonumda 207 uygulama vardı bu sırada. Daha sonra temiz kurulumu yaptım ve yedeklemeyi geri yüklemeye başladım. Geri yüklemeye başladığımızda ekranda bi uyarı çıkıyor geri yükleme hesaplanıyor gibi bir bar çıkıyor. Bu barda yaklaşık 4-5 dakika olarak geri yüklemeyi hesaplıyor ve zaten barın ekranda kalma süresi de bu kadar. Bu kısımda bir problem yok. Bu bar ekrandan gittikten sonra telefonda ve itunes da eşzamanlama işareti çıkıyor ve telefonda uygulamalar soluk halde gözüküyor ve tek tek yüklenmeye başlıyor. Sıkıntım ise bu noktada başlıyor uygulamaların yüklenmesi çok fazla vakit alıyor ve uygulamaların hepsi yüklenmiyor. Şöyle ki en son denediğimde gece 12 de bilgisayarı ve telefonu eşzamanlama halinde bırakıp sabah 7:30 aldığımda eşzamanlama bitmiş gözüküyordu fakat 187 uygulama yüklenmişti. Bunu bir kaç sefer temiz kurulum yapıp denedim cumartesi gününden bu yana ama fayda etmedi.

    iPhone 4s'ten bu yana iPhone kullanıyorum. Her zaman yedeklememi ve geri yüklememi bu şekilde yapmıştım. Şimdi nerede hata yapıyorum anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Uygulamalar internetten yükleniyor artık tıpkı iCloud yüklemesi gibi oluyor. İnternet hızınız yavaşsa normal uzun sürmesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • `bELa ` kullanıcısına yanıt
    Anladım dediğinizi. Peki itunes da liste halinde tüm uygulamaların gözükmesi lazım. Bende o da gözükmüyor. Hangi 20 uygulama eksik nasıl anlayacağım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

    Çok saçmaladı iOS'dan sonra 2 dakika restore yapıcan uğraştırdıkları şeye bak hele Türkiye'deki internet hızı ile

    aynen öyle. Bütün gün uygulamaların inmesini bekliyosun ki kullandığım internette 20mbps hiber net. Bu hızla bile tüm gün uygulamalarım inmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.