Şimdi Ara

iPhone 6s ve iPhone 6S Plus, 16 Ekim tarihinde Türkiye'de satışa çıkıyor (Fiyatlar belli oldu) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
5
Favori
23.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: signore

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gurkαn
    iste bu yuzden iphone 6 alcam bu ciksinda degeri dussun biraz (:

    16 ekimde satisa sunulaca demek 6s ...

    s serilerinden giderdim hep ama akilsiz apple 6 ya 1700 mah koymus 6s ede 1700 mah koymus e akilsiz sormaz mi sana 6s daha hizli islemcisi daha guclu daha iyi performans verdigi icin cok sarj yer sen bunu neden +2000 koymadin??

    sirf bataryasindan dolayi 6 alacagim

    Malum 6S Plus'un ağırlığı 20 gr. arttı. Herhalde 3D force touch sonrası telefonun ölçülerini koruyabilmek için bataryayı biraz küçülttüler.

    Ayrıca A9 işlemci daha az enerji tüketecektir. Düşük pil modunu da dikkate alınca, sadece pilinin mah değeri yüksek diye 6 alınmaz bence. uzun vadede değer kaybı da daha yüksek olacaktır.

    kasanın yamulma sorununa karşı dayanıklılığı artırmak için biraz takviye yapıldığından ağırlık artmış.bir video'da çıplak metal kasaları tartınca 6s kasası daha ağır geliyordu.ama eline alıp da bu daha ağır diyemez kimse 10-20gr için.metal kalınlığı daha fazla olduğundan da içinde daha az yer var doğal olarak.

    6s çıkınca en pahalı fiyattan satışa çıkacak.6 ise fiyatı stabil bir seviyeye inecek.dolayısıyla ilk 3 ay içinde alınacak 6s uzun vadede en çok değer kaybeden telefon olacak.6s çıktığı dönemde 6 zaten değerini belli miktar kaybetmiş olarak alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 9 Ekim 2015; 13:22:45 >




  • 6 senedir android kullanıyorum ancak ios her türlü daha iyi dostlar. tartışmaya gerek yok. he saf android derseniz o mevzuu farklı tabi o ios la kapışır.
  • 6s'i deneme fırsatım oldu 3d touch çok hoş yalnız ikonların yerini degistirmek ya da silmek için ne yapılması gerektiği hakkında bilgisi olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak olanlar bence chipgate'in netleşmesini beklesin. A9 işlemcinin Samsung/TSMC modelleri arasında gözle görülür fark var.

    Bu arada, yurtdışı fiyatları konuşuluyor. İlk iPhone'dan bu yana fiyat konusunda en düşük fiyatta şu ülkeler ön planda: Ortadoğuda BAE, asya pasifikte Hong Kong, avrupada da İsviçre.

    iPhone 6S 16GB için dolar bazlı resmi Apple Store fiyatları:

    BAE (Dubai) - 708 USD
    http://www.apple.com/ae/shop/buy-iphone/iphone6s/4.7-inch-display-16gb-silver

    Hong Kong - 720 USD
    http://www.apple.com/hk/shop/buy-iphone/iphone6s/4.7-inch-display-16gb-silver

    Singapur - 752 USD
    http://www.apple.com/sg/shop/buy-iphone/iphone6s/4.7-inch-display-16gb-silver

    İsviçre - 788 USD
    http://www.apple.com/ch-fr/shop/buy-iphone/iphone6s/écran-4,7-pouces-16go-argent

    @Walter_Sobchak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İphone 6 s rose gold 16 gb telefonum bugün geldi.Ben de bir kutu açma videosu çektim.Sony z3 compact ile boyutlarını kıyasladım.Yakında da iphone 5s ile hız farkı videosunu çekmeyi düşünüyorum.Renk olarak çok iyi duruyor.Telefon çok hızlı...


  • konuya bakın yaw sessiz ılgınc valla daha oncekı modellerde sayfalarca yazılırdı .

    vodafone tarife paketlerinde tarife ucretı dısında 160 tl diyor 24 aya . 3840 a gelıo 6s 16gb oha yanı ne dıgım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: verbaba

    6 senedir android kullanıyorum ancak ios her türlü daha iyi dostlar. tartışmaya gerek yok. he saf android derseniz o mevzuu farklı tabi o ios la kapışır.

    Saf android sadece Nexus'larda var değil mi ?
  • gürcistanda ne zaman satışa çıkacak bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden önceki ülkelerden çok daha fazla iphone satılıyordur bizim ülkede adamlar resmen istediğimiz tarihte istediğimiz fiyattan satarız diyor alan var nasıl olsa.64 gb ı vade farkıyla 3700 3800 olur.S6 +ps4 parası alan arkadaşlara hayatta başarılar diliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iMonster

    quote:

    Orijinalden alıntı: verbaba

    6 senedir android kullanıyorum ancak ios her türlü daha iyi dostlar. tartışmaya gerek yok. he saf android derseniz o mevzuu farklı tabi o ios la kapışır.

    Saf android sadece Nexus'larda var değil mi ?

    General mobile android one cihazinda da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scalebor90


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI


    quote:

    Orijinalden alıntı: scalebor90


    quote:

    Orijinalden alıntı: aycibin

    iphone 6s pil testi yayınlandı.sonuçlar her çıkan iphone'dan beklendiği gibi patlak.bu devirde amiral gemisi çıkarıyor,bir dolu para istiyorsun.içine 1700mah koyuyorsun ayıptır.10 saat konuşma süresi vermiş.piyasada 20 saatin altında amiral gemisi kalmadı.değerler 3 yaşındaki iphone5'le hemen hemen aynı.

    iPhone 6s ve iPhone 6S Plus, 16 Ekim tarihinde Türkiye'de satışa çıkıyor (Fiyatlar belli oldu)

    http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s_battery_life_test-blog-14281.php

    Hocam bende bu sitedeki bilgilere aldanıp note 5 aldım iphone 6 plus satıp. İnanın iphone 6 plus pili en az 1.5 kat daha uzun gidiyordu bana note 5 ten (sitede ikisinede aynı yazıyor) ayrıca iphone 6 nın pili bile samsung s6 dan daha iyi durumda. İş yerindeki arkadaşım telefonu sabah 6 da çıkarıyor normal kullanımda öğlen saat 1 civarı telefon %71 lere düşüo. İphone6 ise %85 lerde kalıo. Yani ben bu sitelerin verdiği değerlere inanmıyorum artık. Tamam iphone 6 ve 6 plustan hızlı telefonlar ama bataryaları gerçekten berbat.
    Yakında satıp note 5 i 6s+ a geçicem böyle çekilmiyor bu pil. Durduğu yerde bitio pili. İster kullan ister kullanma.

    Gerçekten note 5 kullandığına emin misin?

    Yalan borcummu var hocam size. Eminmisin ne demek kullanmasak yazmayız dimi. Sen iki telefonuda kullandınmı acaba? Note 5 formuna gidin bakın mesajlarımı görürsünüz. Telefon şuan sabah 6 dan beri açık ve ara ara whatsapp kullandım, pili %78 de. Gidin iki telefonuda kullanın öyle konuşun.


    Bende note 3 var eşimde iphone 6 plus. Samsungtan en az 2 bazen 2.5 kat uzun kullanılabiliyor. Bende note 5 alma arifesinde iken iphone 6 plus s düşünüyorum artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MPS-55

    İphone 6 s rose gold 16 gb telefonum bugün geldi.Ben de bir kutu açma videosu çektim.Sony z3 compact ile boyutlarını kıyasladım.Yakında da iphone 5s ile hız farkı videosunu çekmeyi düşünüyorum.Renk olarak çok iyi duruyor.Telefon çok hızlı...







    12 mp fotoğraf ve 4 K video çeken, milyonlarca yararlı ve keyifli uygulaması olan telefonu 16 gb almak, sadece alo demek için yeterlidir. 16 GB alarak hayatınızın hatasını yapmışsınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • izkus35 İ kullanıcısına yanıt
    Batum da mağazası var zaten Batum plaza içinde.Stoklarda gözüküyor. İnternet sitesi de var :http://iphoneplus.ge/products-page/iphone6-s/
  • Türkiye, Hollanda, Amerika fiyat karşılaştırması yapmıştım. Dolar Euro artmış olabilir.
    iPhone 6s ve iPhone 6S Plus, 16 Ekim tarihinde Türkiye'de satışa çıkıyor (Fiyatlar belli oldu)
  • cakal20 kullanıcısına yanıt
    Oradan almak mantıklı görünmüyor. Tl olarak 2.630 tl yapıyor. İlave 131,50 TL kayıt parası 2.760 TL yapıyor. 200 tl ucuz diye 1 yıl eksik garantili cihaz alınmaz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tax free iadesi %15 olan 390 küsur lirayı da düşmemişsin 400-500 lira civarı farkediyor o zaman
  • tax free iadesi hangi zaman diliminde yapiliyor pasaporta isletirken mi?

    subatta almanyadan bir tanidigimiz getirecek yaninda tax free olayi nasil oluyor aydinlatirsaniz sevinirim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki mesajlarda teknosada verilen krediden bahsedilmişti. Bugün teknosadan 6s 16gb için bi hesaplama yaptırdım aylık ödemesi 175 liraya geliyor. pahalı dediğimiz vodafone bile 165 lira ödemeli olarak belirlemiş. Alıcaksam eğer ordan alırım bari +35 tl fatura ile birlikte ödenir . Ondada zaten nerden baksan 1000 lira vergi verdiğimizin üzerinde 860 lira fazladanda vodafone'a ödemek zorunda kalmak insanı salak gibi hissettiriyor. Telefonu kız arkadasım alıcak ben kesinlikle bu parayı ödemek istemezdim ne kadar anlatsamda almakta ısrarcı. öğrendiğimiz kadarıyla 64gb lık modellerde şuan için satışa sunulmuyomuş sadece 16gb lar gelicekmiş. tavsiyeler nedir arkadaşlar İphone 6 plus ile İphone 6s aynı fiyata geliyor. Büyüklüğü için 6plus mı tercih edilmeli yoksa yeni model oldugu için 6s mi , kredi kartı olmadıgı içinde sanırım vodafonedan almak zorundayız başka bir yerden ne şekilde alabiliriz. kafamda deli sorular biraz fikir verin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maTeryaL.

    Önceki mesajlarda teknosada verilen krediden bahsedilmişti. Bugün teknosadan 6s 16gb için bi hesaplama yaptırdım aylık ödemesi 175 liraya geliyor. pahalı dediğimiz vodafone bile 165 lira ödemeli olarak belirlemiş. Alıcaksam eğer ordan alırım bari +35 tl fatura ile birlikte ödenir . Ondada zaten nerden baksan 1000 lira vergi verdiğimizin üzerinde 860 lira fazladanda vodafone'a ödemek zorunda kalmak insanı salak gibi hissettiriyor. Telefonu kız arkadasım alıcak ben kesinlikle bu parayı ödemek istemezdim ne kadar anlatsamda almakta ısrarcı. öğrendiğimiz kadarıyla 64gb lık modellerde şuan için satışa sunulmuyomuş sadece 16gb lar gelicekmiş. tavsiyeler nedir arkadaşlar İphone 6 plus ile İphone 6s aynı fiyata geliyor. Büyüklüğü için 6plus mı tercih edilmeli yoksa yeni model oldugu için 6s mi , kredi kartı olmadıgı içinde sanırım vodafonedan almak zorundayız başka bir yerden ne şekilde alabiliriz. kafamda deli sorular biraz fikir verin

    Turkcellde tüm modelleri satışta olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.