Şimdi Ara

İphone 6S te ios 12.1.2 ile gelen şebeke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefomumda İOS 12.1.1 yüklü. Geçen haftaya kadar yani İOS 12.1.2 gelene kadar telefon sorunsuz çalışıyordu. iOS 12.1.2 gelmesi ile telefonda şebeke sorunu başladı. Yeni İosı telefona indirdim ama arkadaşlar batarya konusunda sorunlu deyince yüklemedim.

    Ne oldu ise ondan sonra oldu. Şebeke 1 diş oluyor. Baz istasyonun yanında olsam bile telefon ettikten 30 saniye sonra ses karşıya gitmiyor ve bağlantı kopuyor. Telefon çevir sesi aramaya bastıktan nerdeyse 20 saniye sonra geliyor. Konuşurken birden bire bütün sinyal gidiyor telefon hiç çekmiyor.

    Yeni yazılım gelene kadar böyle bir şey yoktu o geldiği günden beri bu sıkıntı mevcut. Ne yapmamı tavsiye edersiniz İOS 12.1.2 yi yükleyeyim mi. Şarjında çabuk bitsin istemiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Güncelleme ile böyle bir sorunla karşılaşıldı. Muhtemelen düzeltmek için bir güncelleme daha yayınlarlar. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 6s kullaniyorum. 12.1.1 yukleyince hucresel veri sorunu basladi. 12.1.2 yukledim yedeklerimle beraber ayni sorun yine birkac kez tekrarladi. 12.1.2 bastan kurdum yedeksiz sekilde hicbir sorun kalmadi. Sizde bu sekilde yuklerseniz sorunsuz kullanirsiniz diye dusunuyorum. Sarj ayni bi degisiklik yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 27 Aralık 2018; 1:13:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.