Şimdi Ara

İphone 6s Plus Sorunlar bitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar.Çıktığı ilk gün aldığım 6s Plus'ın şimdiye kadar bir problemi yokken 1-1.5 aydır dertleri bitmiyor.

    1) Ekranda beyaz bir leke var.Sanıyorum ışık sızması.
    2) Soğukta kendiliğinden kapanıyor.Soğuk dediğim Antalya soğuğu.10 derecede bile kapanıyor telefon
    3) Ahizeden ses o kadar az geliyor ki mecbur kulaklık takıyorum her seferinde
    4) Kamera ilk açılışında hiçbir zaman açılmıyor.Kapatıp 2.kez açmam gerekiyor.
    5) Batarya bitmiş durumda.4.5 saat kullanım alıyorum.Apple mh'yi aradım ; bataryam %78 durumdaymış.Yani bataryayı fullesem bile %78'lik pil kullanabiliyorum.Bunun çok kötü olmadığını ama kötü olduğunu söyledi mh.

    Şimdi bende gerçekten bu derece ağır problemler varken herbir parçayı ayrı ayrı değiştirirler mi? Yoksa direk değişim mi verirler? Ortalama işlemleri kaç gün sürüyor?







  • Yazmayı unutmuşum ses açıp kapama tuşu da bozuldu
  • doğuştannicksiz kullanıcısına yanıt
    Benimde kameramda sıkıntı var gibi geliyor uzağı çektiğinde resimler dolu geliyor gibi sanki
  • 1 yıldır 6S (64 GB) kullanıcısıydım. Son 3 - 4 aydır telefonum olur olmadık anlarda şarjım %50 - %30 civarlarındayken kendiliğinden kapanmaya başladı. Başlarda bunu sadece snapchat'te yapıyordu programla alakalıdır diye üstünde durmamıştım. Sonraları şarjım %50 civarındayken telefon edeceğimde, internete gireceğimde kendiliğinden kapanmaya başladı. Açmak için tuşa bastığımda şarj uyarısı veriyordu. Ana ekran tuşuyla beraber zorlayarak açıyordum %50'de iken kapanan telefon %53 olarak açılıyordu. Soğukta kapanıyordu kendiliğinden. Baktım cihazım batarya değişim programına uygunmuş.Hemen Pupa'ya verdim telefonumu. Batarya sıkıntımın dışında birkaç şey daha ekledim verirken. 12 gün kadar bir sürede sıfır cihaz yollamışlar Bu arada telefonu verirken ekranımın diğer 6S'lere göre biraz sarımsı olduğunu, takılıp, ısınıp sonunda kendini resetlediğini de söyledim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.