Bildirim
iphone 6s mi z5 premium mu alayım yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: profzo
baştıktaki gibi
sony z5 premium mu
iphone 6s mi alayım 2 si arasında kararsız kaldım
hocam arkana bile bakma 6s al. sakın z5 premium alma.
bak z5 premium ilk çıktığında 2700 müydü neydi şuanda 2000 e bulabiliyon 6s ise 2800 dü hala 2800 iphone 6 bile 2400 tl 2 yıl önce çıkmış ip6 2400 tl daha bu sene çıkmış sony ise 2000 e bulabiliyon
6s çok iyi bir telefon alabilecek paran varsa 6s derim._____________________________ -
konuyu açtıktan 1 gün sonra 6s aldım tsşkler _____________________________ -
Sony ler çok çabuk değer kaybediyor. Telefonu satmak için almıyoruz tabiki ama bu da önemli bir kriter. iPhone daha uzun ömürlü olur ayrıca. Hayırlı olsu güzel tercih.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
şuan lg g3 de var elimde 6s den sonra lg g3 çöp gibi geldi :S _____________________________ -
sony malzme kalitesi çok iyi durumda. Ancak bir şeyi çok yanlış yapıyor, o da fiyatlandırma. z5 premium diye bir cihaz çıkarıyor, sonra samsung s7 ile bir geliyor, premium falan ortada kalmıyor. Ama mesela premiumu 2.200den, z5i de 1800den satsa o zaman işler çok değişir işte.
Uzun süreli kullanım için iphone güzel seçim olmuş._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler