Şimdi Ara

iphone 6s mi SE mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ordan burdan araştırmalarım sonucunda 6s ve SE arasında kaldım. Oyle sık telefon degıstıren bırı degılım. Telefondan anlayan arkadaslar acaba hangı telefonu neden tercıh etmelıyım?

Nokia E71 (2011)-Nokia E72 (2012)
    iPhone 5s (2014)
    2011 Fiat Linea 1.3 m.jet (2017)
    İphone 14 Pro (2023)
  • ben de 6s almak için SE yi bekliyordum, bana eksik geldi ve o yüzden 6s alacağım.. 3D Touch çok da önemli değil ama eksikliklerden birisi bu, ikincisi Touch ID nin ilk nesil olması, üçüncüsü ki benim kriterlerimde en önemli olanı, oyun için elimi ekrana koyduğumda ekranın kullanacak yer kalmamasını istemiyorum.. (iPhone 5 kullanıyorum şu an) oyunu geçtim yabancı dizileri seven birisiyim iki saat pc ile uğraşmam telefondan izliyorum ve ekran 6s in SE ye en büyük avantajı.. benim adıma bu kriterler önemli sizin için farklı şeylerse ölçüp tartıp karar verin derim :) umarım faydalı olmuştur.. hayırlı akşamlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lionel1

SE almanı önereceğim sebebi güncel ucuz ve performans bakımından 6s den iyi olması

Performans bakımından benchmarklarda bile fark yok denecek kadar ki gunluk hayatta hiç fark olmaz. Bunun dışında ön kamera, touch id, 3d touch, ekran gibi detaylara önem veren biri için aradaki 700 lira farka değer.

• Aynen se deki işlemci a9un biraz kısılmış hali diye biliyorum. Ona bakılırsa pil performansının 6s ve s7den iyi olduğunu söyleyenler var. 5sin bataryası ortada. En fazla 1 saat oynar. Eğer paran varsa ve uzun kullanayım sağlam olsun diyorsan 6s öneririm. Se deki küçük ekran bi süre sonra gerçekten küçük gelecektir. Ama hoşuna giderse se de alabilirsin. Sonuçta donanımı güçlğ bir cihaz. Tamamen para durumuna ve keyfine bağlı. İphone 6 bile düşünebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İPhone se 2020 mi iPhone 11 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Htc One mı iPhone 5S mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.