Şimdi Ara

iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne Renk #Gümüş Model #Iphone 6 Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]
    Merhaba arkadaşlar, kendi kullanmış olduğum iPhone 6'mı yeni bir telefon aldığım için satıyorum. Aslında satmayıp pilini değiştirerek devam edecektim ama Apple pilini değiştirmedi. Çünkü 2018 Ocak'ta telefonum sıvı teması görmüştü ve yetkisiz bir serviste tamir edilmişti. Sıvı teması çok bile değildi (ki şu güne dek sorunsuz çalıştı ve hâlâ daha çalışıyor), ama adamlar parasına rağmen yine de pili değiştirmediler (böyle bir Apple politikası varmış, enteresan).

    Telefonun durumu

    • Kozmetik olarak fotoğraflarda gördüğünüz gibi. Pili değiştirilip boydan boya temizlense refurbished (yenilenmiş) olarak bile satılabilir halde (sürekli kılıfla kullanıldı).

    • Fonksiyonel olarak çalışmayan hiçbir kısmı yoktur. Ring switch, parmak izi, kamera vs. her kısmı çalışmaktadır.

    • Pil sağlığı %85'tir (fotolarda var). Pil yukarıda anlattığım sebep dolayısıyla Apple tarafından değiştirilmemiştir (değiştirebilsem kullanmaya devam edecektim , apple pili harici de benim içime sinmedi açıkçası).


    Bana Ne Göndereceksin?

    • Telefonun kendisi = iPhone 6 Silver 64 GB + Telefonun ilk geldiği orijinal kutu.

    • Şarj Aleti = Adaptör kısmı orijinal değil ama Apple lisanslı bir adaptör + kablosu orijinal.
      Bunun için not : Adaptörün uç kısımlarından birisi eğik, fiziksel olarak hasarlı. Ama çalışıyor. Çok nadiren de olsa temassızlık yapıyor ama çalışıyor.

    • SİM değiştirme pini.

    • Spigen Kılıf (Orijinaldir, HB'den almıştım. Ama kullanım dolayısıyla yıprandı tabii).


    Nereden Göndereceksin?

    • Edirne'den göndereceğim arkadaşlar. Edirne içinde olanlara buluşup elden teslim edebilirim. Diğer şehirdeki arkadaşlara havale sonrası PTT kargo ile gönderebilirim. Elden teslim etme olasılığına karşı şu anda sadece kutusuna koydum ama sarıp sarmalamadım. Dışarıdan bir kişi olarak alırsanız kendi kutusunu baloncuklara sarıp ayrıca başka bir kutuya koyarak göndereceğim.


    Kaç TELE?

    • 1050 TL.


    iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]iPhone 6 Silver 64 GB Satılık [SATILDI]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.