Şimdi Ara

iPhone 6 Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaslar ben bi 2 yildir iphone 6 kullaniyorum ve dogal olarak batarya azaliyor telefonun, dogal olarak ben de powerbank ve sahte iphone 6 sarj kablosu almistim basta idare ediyorlardi ancak sahte iphone 6 sarj kablosu artik sarj etmiyor, ancak benim sorunum simdi gercek bir iphone sarj kablosu bagladigimda bazen goruyor bazen gormuyor acaba telefonun sarj giris yeri zarar mi gordu ? zarar gorduyse bunun cozumu ne olabilir lutfen yardim edin.

    sarj etmesi icin telefonun kapanmasini bekliyorum ancak sarj bitince sarj kablosunu hemen algiliyor ve bir daha cikarinca zar zor taniyor lutfen yardim edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Muhtemelen kullandığınız şarj aletlerinden dolayı U2 Şarj Entegresine zarar verdiniz. Şarj giriş yeri olma ihtimali çok zayıf bana göre. Yine de baktıracaksanız Şarj fleksini üstten takıp iyice denettirerek monte edin. Ayrıca parçanın orjinal olması da önemli. Karşıya giden ses ve şebeke konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sonuç alamazsanız sorun şarj entegresindedir. İyi bir yere tamir ettirmeye özen gösterin. Bulamazsanız yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urjiko kullanıcısına yanıt
    Bazen şarj girişinde tozlanma oluyor orayı temizleyip dene

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.