Şimdi Ara

iPhone 6 plus 8.1.3 Wi-Fi sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yükledim 8.1.3 uzun süredir kullanıyorum Wi-Fi kendi kendine çıkıyor tekrar bağlanıyor sizinde böylemi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var kardeşim Kafayı yiyicem yakında

• Ben de böyle bir sorun yok hocam şimdilik

• Araştırdığıma göre 8.1.3 den dolayı diğer sürümlerinde böyle birşey yoktu bunda oldu . İnş yeni sürümünde düzelir

• Ekran kilitlendiğinde wifi kapanıyor, ekran açıldığında anında bağlanıyor. Bu sistemden bahsetmiyorsunuz sanırım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inşallah 8.1.3'ten dolayıdır. Yoksa servis yollarıyla uğraşacağım?? Sizce yeni Sürümü MÜ beklemeliyim yoksa garanti işleriyle mi uğraşmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: SolomonT

Merhabalar ,

Arkadaşlar yükledim 8.1.3 uzun süredir kullanıyorum Wi-Fi kendi kendine çıkıyor tekrar bağlanıyor sizinde böylemi ??

2-3 gün önce benimde basima geldi. Wifi kullanirken kopuyor 2 saniye sonra tekrar baglaniyordu. Modeme reset attim, cihazi acip kapattim duzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Ekran kilitlendiğinde wifi kapanıyor, ekran açıldığında anında bağlanıyor. Bu sistemden bahsetmiyorsunuz sanırım?

Hayır ondan bahsetmiyorum genelde kullanırken oluyor kopuyor bir süre sonra bağlanıyor tekrar.

• SolomonT kullanıcısına yanıt
    Ok onun dışında bende sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın kapalı olduğu zaman bir süre sonra bende de wifi bağlantısı kopuyor.Ancak 3G açık değilse bildirim alamıyorum,tekrar uyandırmam gerekiyor ki bildirimler düşsün.Siz diğer kullanıcılarda da bu şekilde mi ?
  • bu sorunun iphone 6 ve plus ile gelen geniş alan çekimi yüzünden olduğu söyleniyor yani 5Ghz aralığı her modemin desteklemediği yönünde bi görüş okumuştum.
    bunu 2.4 GHz yaparsanız sorun düzelir diyordu bi yazıda ama hiç denemedim
  • Kardeşim. Hepmi 6+ wifi sorunu çıkar ya. Bu 6+ a galiba üvey evlat gözüyle bakıyor apple

• Sırf bu yüzden telefonu servise verdim. Değişim yapılacak büyük ihtimal. Servise gitmekte fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: JanJan93

Sırf bu yüzden telefonu servise verdim. Değişim yapılacak büyük ihtimal. Servise gitmekte fayda var

Servislik bir durum yok aslında çünkü diğer sürümlerinde hiçbir sorun yoktu 8.3 te düzelteceklerine dair açıklamada yapıldığını okumuştum

• Bendeki iphone 5 te de aynısı var

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 28 Mart 2021; 10:55:31 >
  • SolomonT kullanıcısına yanıt
    Hocam benimkinde servislik durum olabilir şöyle düşünün abartmıyorum dakikada 1 Wi-fi'nin kopup tekrar geri geldiğini düşünün.. ama abartmıyorum dakika başınada kopuyor geri geliyor kopuyor geri geliyor.. Kafayı yiyecektim artık.. Bunun iOS ile alakalı olacağını düşünmüyorum.. normal değildi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanJan93

Hocam benimkinde servislik durum olabilir şöyle düşünün abartmıyorum dakikada 1 Wi-fi'nin kopup tekrar geri geldiğini düşünün.. ama abartmıyorum dakika başınada kopuyor geri geliyor kopuyor geri geliyor.. Kafayı yiyecektim artık.. Bunun iOS ile alakalı olacağını düşünmüyorum.. normal değildi yani.

Sizinki sorun gibi görünüyor. Servise vermekle en iyisini yapmışsın benim sorunum 1-2 kere filan kopuyor sadece günde. Kopmadığı zamanda oluyor 2-3 gün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.